Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yasmin ve Yetercim tünaydın diyeyim ben size artıkım.kimsecikler gelmemiş bugün topiğee.bende okuldan geldim yeni açtım sayfamı.Umarım iyisinizdir.bend iyi olmak için çabalıyorum.moral toplıyorum artık üzüntülü şeylere uzağım.beynimi olumsuz düşüncelerden uzak tutmayı deniycem bi süre bakalım nereye kadar.bu kararı bugün aldım.hepiniz için duacım bir an önce bebişere kavuşmak dileğiyleee öpüyorummmmmmmmmmmm

slm susesi ..canim bende dusunurum bazen dert etmiycem diye ama dert bende derman sende diye giderimmmgercekten dert etmeyen lere imrenirimm ama elimde deyil be arkadasimm heleki tup bebek gibi bir ugras veriyosann zor tatlim zorr ..ama sen yinede dert etme ok

Keşke takmasak bir şeyleri ne iyi olur...
İki gün önce görümcemin hamile olduğunu öğrendim.Aslında çok seviniyorum onun adına:81::81:
eşim iki kardeş aileye yeni bir üye gelecek 1 sene sonra minicik ama işte kendimi düşünüyorum bi anda,sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti belkide şubattan beri tuttuğum için, eşimi gördümü başlıyorum ağlamaya.
Allahım sabır versin herkese aratmasın geç olsun ama sonunda olsun...

Ah ah toanom bunun ne kadar yapabilirim bende bilmiyorum,kenime bu konuda çok kandırdım geçmişteki tedavilerde.ama artık kendimi yalancıktan mutlu göstermekten,hissetmekten de yoruldum.polyanacılık oynuyoruz resmen ama içimz felaket.küçüçk bi söz,hareket bizi yıkıyor biliyorum.ama bütün bunlar için mücadele edicem be arkadaşım.burdan sizlerden de ügç alıcam ben.artık bırakalım üzüntüyü,stersi...bebek düşüncesini beynimizin hissedilmeyen köşelerine atalım gitsin artık bunu en az indirelim böylece sters oranımız azalaır belki canım yaa. bende şaşkınlığımdan ne yaptığımı bilemiyorumki mutlu olmak için çırpınıyorum resmen...gülmek istiyorum ama gerçekten içten bi gülücük.artık içim karardı aynı şeyleri yaşamaktan.Allah hakkımızda hayırlısın versin be tatlıımm

Ahhhhhhhhhh canım bu durumun ne kadar can yakıcı bişey olduğunu çok iyi biliyorum.hele yakın biriyse gerçekten canın yanıyor.Benimde kaynım geçen yıl evlendi 2 ay sonra hamile kaldı eltim(ki ben yeni olumsuz bi tedavi sonucu almıştım) benimde eşim iki kardeş şimdi 1 hafta sonra bebiş geliyor ve nasıl sevicem bu bebği yada kayınvalidemin,kayınpepderim torunun sevmesini görmeye nasıl dayanıcam bilemiyorum canım.tüpbebk tadavisi gördüm bu hamilelik sürecinde tutmadı.kendimi bi türlü toparlyamadığım için tekrar denemeye cesaret edemedim.ama artık 3 ayı geçti önümüzdeki ay içerisinde artık bir daha denemeye karar verdik .inşallah denemye gerek kalmaz ama.canım bu sıkıcı durum canınnı çok yakıcaktır ama kendini güçlü tutmya çalış hayat bizi böyle sınava soktu.rabbim sabır versin inşallah bu süreçte sende hamiş kalırsın ve hamilellği birlikte geçirir arka arkaya bebişlerinizi alırsınız kucağınıza....

aminn..
Eşimde bende donduk kaldık ilk duyduğumuzda ,bende senin gibi tedaviden yeni çıktım sayılır şubatta negatift oldu ve dediğin gibi ne yapacağımı bilimiyorum..
Görümcem Bursada yaşıyor ve ben 3. denmeyi bursada yapacaktım Acıbademde ben eylül düşünüyorm ve o 4,5 aylık hamile olacak nasıl dayanıcam bilmiyorum,canımın bukadar acıyacağını hiç bilmiyordum çok tuhaf bir şeymiş.
Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Her dua ettiğimde allahım bebek isteyen hiç kimseye aratma ne olur.

Son düzenleme:
Canım inşallah o zamana kaar kendiliğnden gelşr bebişiniz. biz birlijkte otururyoruz biliyormusun üst katta eltim alt katta kayınvalidem gerçekten zor bi sürç geçirdim 9 ay boyunca çok acı çektim çekşyorumda.uzakta olman bi avantaj çünkü görmezsen arada bi unutma ihtimalin var ben heran gözümün önünde gerçekten hiç yaşamadığım duuyguları yaşadım...AllH kimsye yaşatmasınnn

Sen taa içinde yaşamışın herşeyi ben sadece tel. böyle oldum sen ne yaptın Allah bilir.Allahım senin yüzüne güler inş. bi tanede sana verir

Bende 3. tedaviye başlayana kadar inş. alışırım bu hamilelik işine.

arkadaşlar bi akıl verin 7 . günümde polip çıktı napçam ya okadar iğne ol

Canım öncelikle geçmiş olsun,bu durumd adr un ne dedi tatlım o önemli asıl.ben böyle bi sorun yaşamadım duymadımda o nedenle yorum yapamıycam.inşallah hayırlısıyla atlatırsınn tatlım çoook geçmiş olsunnn

bende sizi çok iyi anlıyorum ben 9,5 yıllık evliyim ik,i eltim var büyüğü 14 senelik evliydi bir oğlu vardı ben evlendiğimde güya çocuk istemiyodu benim olmadı tabii küçük eltimde istemiyodu güya isteyen ve tedavi olan bendim ama ne oldu biliyormusunuz kızlar ikiside bir kaç ay arayla hamile kaldılar bende yok tabi onlar birbirlerine anlatıyo yok benimki şu kadar yok boyu şöyle kilosu böyle diye dayanmak çok zorduama asıl zor olan çocuklar doğunca ben ve eşim evlat hasretinde olduğumuz için biraz fazla öptük tabi boyumuzun ölçüsünüde aldık offff offff:2:

Ahh kızlar ahh ..dertlerımız aynı rabbım beterını vermesınn..ben turkıyede deyılım hollandadayımm ..annem rahmetlı herzaman bana derdı kızım bır yavrun olsun sana yoldas olur derdı..ahh canım anacıgıma hep yalan soylerdım anne dıl okuluna gıdıyorumm..olsa rezıl olurum bakanım yok dıye annemı oyalardımm halbukı bılmezdı..ben burda neler yasıyordum doktorlardan berı gelmemıyorumm..anem evladımı gormeden gıttı cok ısterdı malesef olmadı napalımm..kızzlarr..hamılelerı gordukce yuzumu cevırır oldumm..karsımda park var..cocukları gormek ıstemıyorumm.:85:.cok zor bır yavrum olsun rabbım dedıkce..burnumun kemıyı sızlıyoo..allahım dıyorumm her duamda hasretınde kalmıslara..kucakları bos olanlara hayırlısıyla evlat ver sonrada bana ver dıye yalvarıyorumm Esıme bakıyorum oyle boynu bukuk ben oylesıne ıcıme aytıyoruum guzel rabbımın bıldıyı var ..gercekler acı ama belkı verıcek belkıde vermeyecekk ..alahım bızı evlat hasretıyle bıtırmesınn ınsallahh ..arkadaslarım hepımızı ınsallahh

meryemce2 senin elitelerin gibi benim görümcemde istemiyordu en az 2,3 sene diyordu eşimin dayısının kızıda eşim askerden gelmeden olmaz diyordu kesinlikle diyordu bide, ben ne zaman tüpbebeğe başladım hamile kaldı ki eşi askerdeydi büyük laf etmemek gerekiyormuş,Görümcem hapı bıraktı bebek istedi koyan bu oldu zaten..len dedim benimi bekliyordunuz çocuk için nispet yapar gibi...hadi biri uzak akraba ama görümce bide burda doğum yapar kesin kayınvalide izin vermez oralarda off off

Allahım sabır,sabır...

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.
Neden yatırıyor doktor eşini hastaneye testlet içinmi ?

yok canım benim eşim 2 ay kadar önce beyin ameliyatı geçirdiii şimdide ona bağlı bazı sorunlar yaşıyoruz dr bu yüzden yatırmak istiyor

yok canım benim eşim 2 ay kadar önce beyin ameliyatı geçirdiii şimdide ona bağlı bazı sorunlar yaşıyoruz dr bu yüzden yatırmak istiyor

geçmiş olsun her şey yolunda gider inş. o sorunlarda bir çırpıda geçer ve eski günlerde ki gibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…