Ah ah toanom bunun ne kadar yapabilirim bende bilmiyorum,kenime bu konuda çok kandırdım geçmişteki tedavilerde.ama artık kendimi yalancıktan mutlu göstermekten,hissetmekten de yoruldum.polyanacılık oynuyoruz resmen ama içimz felaket.küçüçk bi söz,hareket bizi yıkıyor biliyorum.ama bütün bunlar için mücadele edicem be arkadaşım.burdan sizlerden de ügç alıcam ben.artık bırakalım üzüntüyü,stersi...bebek düşüncesini beynimizin hissedilmeyen köşelerine atalım gitsin artık bunu en az indirelim böylece sters oranımız azalaır belki canım yaa. bende şaşkınlığımdan ne yaptığımı bilemiyorumki mutlu olmak için çırpınıyorum resmen...gülmek istiyorum ama gerçekten içten bi gülücük.artık içim karardı aynı şeyleri yaşamaktan.Allah hakkımızda hayırlısın versin be tatlıımmslm susesi ..canim bende dusunurum bazen dert etmiycem diye ama dert bende derman sende diye giderimmmgercekten dert etmeyen lere imrenirimm ama elimde deyil be arkadasimm heleki tup bebek gibi bir ugras veriyosann zor tatlim zorr ..ama sen yinede dert etme ok
Ahhhhhhhhhh canım bu durumun ne kadar can yakıcı bişey olduğunu çok iyi biliyorum.hele yakın biriyse gerçekten canın yanıyor.Benimde kaynım geçen yıl evlendi 2 ay sonra hamile kaldı eltim(ki ben yeni olumsuz bi tedavi sonucu almıştım) benimde eşim iki kardeş şimdi 1 hafta sonra bebiş geliyor ve nasıl sevicem bu bebği yada kayınvalidemin,kayınpepderim torunun sevmesini görmeye nasıl dayanıcam bilemiyorum canım.tüpbebk tadavisi gördüm bu hamilelik sürecinde tutmadı.kendimi bi türlü toparlyamadığım için tekrar denemeye cesaret edemedim.ama artık 3 ayı geçti önümüzdeki ay içerisinde artık bir daha denemeye karar verdik .inşallah denemye gerek kalmaz ama.canım bu sıkıcı durum canınnı çok yakıcaktır ama kendini güçlü tutmya çalış hayat bizi böyle sınava soktu.rabbim sabır versin inşallah bu süreçte sende hamiş kalırsın ve hamilellği birlikte geçirir arka arkaya bebişlerinizi alırsınız kucağınıza....
Keşke takmasak bir şeyleri ne iyi olur...
İki gün önce görümcemin hamile olduğunu öğrendim.Aslında çok seviniyorum onun adına:81::81:
eşim iki kardeş aileye yeni bir üye gelecek 1 sene sonra minicik ama işte kendimi düşünüyorum bi anda,sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiştibelkide şubattan beri tuttuğum için, eşimi gördümü başlıyorum ağlamaya.
Allahım sabır versin herkese aratmasın geç olsun ama sonunda olsun...
aminn..Ahhhhhhhhhh canım bu durumun ne kadar can yakıcı bişey olduğunu çok iyi biliyorum.hele yakın biriyse gerçekten canın yanıyor.Benimde kaynım geçen yıl evlendi 2 ay sonra hamile kaldı eltim(ki ben yeni olumsuz bi tedavi sonucu almıştım) benimde eşim iki kardeş şimdi 1 hafta sonra bebiş geliyor ve nasıl sevicem bu bebği yada kayınvalidemin,kayınpepderim torunun sevmesini görmeye nasıl dayanıcam bilemiyorum canım.tüpbebk tadavisi gördüm bu hamilelik sürecinde tutmadı.kendimi bi türlü toparlyamadığım için tekrar denemeye cesaret edemedim.ama artık 3 ayı geçti önümüzdeki ay içerisinde artık bir daha denemeye karar verdik .inşallah denemye gerek kalmaz ama.canım bu sıkıcı durum canınnı çok yakıcaktır ama kendini güçlü tutmya çalış hayat bizi böyle sınava soktu.rabbim sabır versin inşallah bu süreçte sende hamiş kalırsın ve hamilellği birlikte geçirir arka arkaya bebişlerinizi alırsınız kucağınıza....
Canım inşallah o zamana kaar kendiliğnden gelşr bebişiniz. biz birlijkte otururyoruz biliyormusun üst katta eltim alt katta kayınvalidem gerçekten zor bi sürç geçirdim 9 ay boyunca çok acı çektim çekşyorumda.uzakta olman bi avantaj çünkü görmezsen arada bi unutma ihtimalin var ben heran gözümün önünde gerçekten hiç yaşamadığım duuyguları yaşadım...AllH kimsye yaşatmasınnnaminn..
Eşimde bende donduk kaldık ilk duyduğumuzda ,bende senin gibi tedaviden yeni çıktım sayılır şubatta negatift oldu ve dediğin gibi ne yapacağımı bilimiyorum..
Görümcem Bursada yaşıyor ve ben 3. denmeyi bursada yapacaktım Acıbademde ben eylül düşünüyorm ve o 4,5 aylık hamile olacak nasıl dayanıcam bilmiyorum,canımın bukadar acıyacağını hiç bilmiyordum çok tuhaf bir şeymiş.
Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Her dua ettiğimde allahım bebek isteyen hiç kimseye aratma ne olur.
Canım inşallah o zamana kaar kendiliğnden gelşr bebişiniz. biz birlijkte otururyoruz biliyormusun üst katta eltim alt katta kayınvalidem gerçekten zor bi sürç geçirdim 9 ay boyunca çok acı çektim çekşyorumda.uzakta olman bi avantaj çünkü görmezsen arada bi unutma ihtimalin var ben heran gözümün önünde gerçekten hiç yaşamadığım duuyguları yaşadım...AllH kimsye yaşatmasınnn
arkadaşlar bi akıl verin 7 . günümde polip çıktı napçam ya okadar iğne ol
Canım inşallah o zamana kaar kendiliğnden gelşr bebişiniz. biz birlijkte otururyoruz biliyormusun üst katta eltim alt katta kayınvalidem gerçekten zor bi sürç geçirdim 9 ay boyunca çok acı çektim çekşyorumda.uzakta olman bi avantaj çünkü görmezsen arada bi unutma ihtimalin var ben heran gözümün önünde gerçekten hiç yaşamadığım duuyguları yaşadım...AllH kimsye yaşatmasınnn
kızlarr mrhb nasılsınızzzzz
Merhaba idare eder sen nasılsın
alla canım pek iyi değilim dr eşimi yarın tekara has yatıracakk
Allah yardımcınız olsun.
Neden yatırıyor doktor eşini hastaneye testlet içinmi ?
yok canım benim eşim 2 ay kadar önce beyin ameliyatı geçirdiii şimdide ona bağlı bazı sorunlar yaşıyoruz dr bu yüzden yatırmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?