geçmiş olsun her şey yolunda giderinş. o sorunlarda bir çırpıda geçer ve eski günlerde ki gibi olursunuz
[sıze="3"]alla canım pek iyi değilim dr eşimi yarın tekara has yatıracakk[/sıze]
canım çooooooook geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider, sağlıcakla evinize geri dönersinizz
alla canım pek iyi değilim dr eşimi yarın tekara has yatıracakk
benimde trasferimin 9. gunu bu ikinci denenmem ara ara sol kasikta sancim oluyor cok korkuyorum adet olacagim diye benim gibi olanlqr ne olur cevap verin tutmassa kacinci gun dusuyor
benimde trasferimin 9. gunu bu ikinci denenmem ara ara sol kasikta sancim oluyor cok korkuyorum adet olacagim diye benim gibi olanlqr ne olur cevap verin tutmassa kacinci gun dusuyor
Sondua merabaTatlım benımm..
Susesı slm canım:79:..ıyı etmıssın kız havada guzelse gezmek ıyı olur sekerımm at ustunde gamı kederı demıı
susesi ..evet tatlim ben hollanda dayimm.. buranin havasi, tr havasi kotuyken ..cok sicakti ama simdi yagmurlu..buranin havasi boylee..geziyouz bazen esimle sonucta burda kimsemiz yok sikici be tatliumm..rabbime yalvariyorumm..bir evlat versinde yanlizimiza ortak olsun diye amA ugrasiyoruzz dahA birsey yokk ..bakalimm canimm karamsarligada dusmek istemiyorumm amA valla yoruldumm arkadasimmm..ALLAHIM DUYSUN IINSALLAHH SESIMIZII..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?