Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

alla canım pek iyi değilim dr eşimi yarın tekara has yatıracakk

Yeter çok geçmiş olsun inşallah eşin bunu da atlatır...Senin gibi güçlü bir eşi olduğu için çok şanslı
Kızlar benim de yarın kontrolüm var ,2. tüp bebeğe başlıcağız İNŞALLAH:18:Beni de dualarınızda unutmayın.

yeetercim canim simdi okudumm..gecmis olsun tatlim daha iyi olmadimi esin hala hastanedemisiniz rabbim kolaylik versin ..biran once evinize donun dualrim seninle rabbim darda koymasinn sifa versinn ..

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın...
''alıntı'''

careful inş. herşey yolundagider Allah yardımcın olsun...

toanam susesim yeteerim yasminim topikteki bütün kızlar hepinize günaydın

Yeterim canım çooooook geçmiş olsun

Mrb kızlaaaaaaaaaaaar, nasılsınız?Ben şimdi gelebildim dıardan. umaeım herkeslerin keyfi yerindedirrrrr.Mahsustan da olsa gülelimki beynimiz bizi mutlu sansın otomatik olarak mutluluk hissedelim:)

benimde trasferimin 9. gunu bu ikinci denenmem ara ara sol kasikta sancim oluyor cok korkuyorum adet olacagim diye benim gibi olanlqr ne olur cevap verin tutmassa kacinci gun dusuyor

Sondua meraba Tatlım benımm..

Susesı slm canım:79:..ıyı etmıssın kız havada guzelse gezmek ıyı olur sekerımm at ustunde gamı kederı demıı

benimde trasferimin 9. gunu bu ikinci denenmem ara ara sol kasikta sancim oluyor cok korkuyorum adet olacagim diye benim gibi olanlqr ne olur cevap verin tutmassa kacinci gun dusuyor

İnş. hamilesindir bencede sancılara takılma.
Benim ilk denmemde çok ağrım oldu 9. gün kanmam başladı,2. denememde hiç ağrım olmadı ve direk adet oldum değişiyor yani...
İyi düşün sonuç pozitif çıksın.

Tatlım belirtilere hiç takılma benim hiç belirtim olmamıştı direk adet oldum 13.gün falan.SEN İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR TATLIMMMM.güzel haberlerini bekliyorumm

Sondua meraba Tatlım benımm..

Susesı slm canım:79:..ıyı etmıssın kız havada guzelse gezmek ıyı olur sekerımm at ustunde gamı kederı demıı

Tatlım pek gezmedm yaa.Sadece akupuntur için dr a gittim.Sonra öğrretrmenlik başvurusunda bulundum meb'e.Sonrada kpss sınavı için harç parası falan yatırdım.anlıycan bu kurumlar arasında dolaşırken gezdim :) şimdide intenet aracılığyla sınav başvurumu onaylatamıyorum sinir oldum ya yine merkeze gitmek zorundayım of of bütün akslikler beni buluyo toanacım anlıyacağın. sen hollandada yaşıyordun demi orda nasıl havalar güzelse sende çık gez dolaş tatlım. bugün izmir gerçekten çok sıcaktı....

susesi ..evet tatlim ben hollanda dayimm.. buranin havasi, tr havasi kotuyken ..cok sicakti ama simdi yagmurlu..buranin havasi boylee..geziyouz bazen esimle sonucta burda kimsemiz yok sikici be tatliumm..rabbime yalvariyorumm..bir evlat versinde yanlizimiza ortak olsun diye amA ugrasiyoruzz dahA birsey yokk ..bakalimm canimm karamsarligada dusmek istemiyorumm amA valla yoruldumm arkadasimmm..ALLAHIM DUYSUN IINSALLAHH SESIMIZII..

Canım en kısa zamanda seni yalnızlıktan kurtaracak meleğine kavuşmanı diliyorumm ve istyen herkese versi rabbim nerde hamiş görsem hep aklımdasınız inann..

BU GÜN YEP YENİ BİR GÜN
GERİDE KALDI DÜN
YENİ BİR SABAH DAHA
YENİ BİR HAYAT DAHA
GÜZEL BİR GÜNE BAŞLANGIÇIN
BAŞINDAYIZ HALA
VE YÜREĞİMDEN GELEN SESLE
SESLENİYORUM…
GÜNAYDIN KUŞLAR,
GÜNAYDIN AGAÇLAR
GÜNAYDIN BULUTLAR
YENİ BİR GÜNE BAŞLAYAN
BÜTÜN CANLILARA GÜNAYDIN

(alntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…