BU GÜN YEP YENİ BİR GÜN
GERİDE KALDI DÜN
YENİ BİR SABAH DAHA
YENİ BİR HAYAT DAHA
GÜZEL BİR GÜNE BAŞLANGIÇIN
BAŞINDAYIZ HALA
VE YÜREĞİMDEN GELEN SESLE
SESLENİYORUM…
GÜNAYDIN KUŞLAR,
GÜNAYDIN AGAÇLAR
GÜNAYDIN BULUTLAR
YENİ BİR GÜNE BAŞLAYAN
BÜTÜN CANLILARA GÜNAYDIN
(alntı)
Yasmınn..gunaydın canım benım ..bune anam sabah sabah..kendını yıpratma vede karamsar dusunme.:44:.hepımız bu yolun yolcularıyız cektıklerımız kolay deyıl sekerım rabbım buyuk napalımm ..
Mrb canım ne kadar güzel bi dua.RAbbim dualarını kabul etsin canım sanada hayırlı cumalar...Bu sıralar burası ç ok sessiz.umarım herkesin hayatı yolundadır..Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim, Sana güvendim, sabir ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni sasirtma. Beni yanlis yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle. Serden uzak, hayra yakin eyle, ALLAH'IM!
Bu Cuma günün hürmetine duamızı kabul et.
Hayırlı cumalar...
Günaydın..
Merhaba hepinize Cumartesi günü ilk tüp bebek tedavimin test sonucunu öğrendim 93 tü. aynı gün adet kanaması gibi kanamam başladı artarak devam ediyor hiç bu kadar yoğun kanamam olmamıştı.bu gün ikinci testi yaptırdım 123 çıktı iki katına çıkmamış ...kanamamın olması değeriminde sadece 30 kadar artması doktorumu dış gebelikten şüphelendirdi...daha öncede myom ameliyatı olmuştum buda tetiklermiş...bilmek istediğim dış gebelik varsa şayet bunun tedavi süreci nasıl oluyor biliyormusunuz?nette bir kaç yerde bu yüzden çok sancılar çekenler hatta tüpleri alınanların hikayelerini okudum..bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim..burdan çok sorumun cevabını buldum herkes çok yardımsever ve içten gerçekden..hepinize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?