Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sanada günaydınnnnnnnnnnn

Geçme be zaman.
Sabrım bitiyor. Dur olduğun yerde. Her şey uzaklaşıyor. Unutturma bana çektiklerimi. Unutturma özlemiyle divane ettiklerini. Alışmaya çalışmadım hiç. Vazgeçmeye çalışmadım. Henüz çok taze yaram. Bırak kanasın. Geçme zaman. Çek git yoluna

(alıntı)

GÜNAYDIN

Yasmınn..gunaydın canım benım ..bune anam sabah sabah..kendını yıpratma vede karamsar dusunme.:44:.hepımız bu yolun yolcularıyız cektıklerımız kolay deyıl sekerım rabbım buyuk napalımm ..

Yasmınn..gunaydın canım benım ..bune anam sabah sabah..kendını yıpratma vede karamsar dusunme.:44:.hepımız bu yolun yolcularıyız cektıklerımız kolay deyıl sekerım rabbım buyuk napalımm ..

Allah sabrımı sınıyor sanırım.7 sene önce sağ yumurtalığımı aldırdığımda da böyle demiştim Allah sabrımı sınıyor.Allah büyük herşeyi o bilir nasipde varsa hayırlısı olsun diyorum.ama şu 1 haftadır baya zordu halada devam ediyor.:85::85:

Mrb kızlaaaaaaaaaar,bu sıralar karamsarlık çökmüş topiğmize ama biz her güçlüğün üstesinden gelebilecek güçte kadınlarız ki Rabbim bizi böyle sınıyor.Eminim bugünleride atlatıcaz.kafamızdaki olumsuz düşünclerden uazk tutmaya çalışalım kendimizi hiç bişey düşünmemek bile insanı rahatlatıyor.Plansız programsız içinden ne geliyorsa o an onu yapın.hayatın sadece bizi ilgilendiren kısmıyla ilgilenin dışardaki seslere kapatın gitsin kulağınızı.ben bu sıralar saldım kendimi en azından bunun için çabalıyorum ya o bile rahatlattı beni inanın....
Bu arada yeter yok günlerdir yaaa.. umarım eşi iyidir onun için dua edelim kızlar...hepbirlikte aynı kişi için dua etmek duanın gücünü artırır belkiii.. şimdilik hoşaçakalın sağlıcakla canlarrr....

tamda ben soracaktım yeter i haberi olan varmı diye inş. iyidir eşi ve kendisi .

Meraba susesı ..nasılsın sekerımm ıyı ol kendını oyle terapı yap at bosver..dısarıya ıcımız kan aglasada ..rabbım beterını vermesınbunada sukurr napalım sekerımm..

Yasmınn ..neyın varkı tatlım ben takıp etmedım senı ama..paylasmak ıstersen herzaman yardımcı olurumm..burda nıye varız ..hernekadar bırbırımızı gormesekte ..herzaman yan yanayız cunkı ..bızı bızden baskası anlamazz ..yumurtalıgın ıcın cook uzuldumm ..rabbım buyuk.. Olduktan sonra 1 taneylede oluyo bebeyımm ya..neden aldırdın yumurtalıgını bılmıyorumm ama..her sabırda bır hayır oldugunu dusunme okk opuyorummm sekerımm..

Takmamam gereken bir şeyi baya büyüttüm sanıırm.Aslında sorun yok ama takıntılar işte ben böyle değildim tüpbebekten sonra sanırım daha takıntılı hale geldi...
Yumurtamı kanser hücreli kist yüzünden alındı tek yumurtanında tüpü kapalı korkular işte...Geçecek elbet bir gün İnşallah...Allaha emanetiz

Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim, Sana güvendim, sabir ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni sasirtma. Beni yanlis yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle. Serden uzak, hayra yakin eyle, ALLAH'IM!

Bu Cuma günün hürmetine duamızı kabul et.

Hayırlı cumalar...
Günaydın..

Mrb canım ne kadar güzel bi dua.RAbbim dualarını kabul etsin canım sanada hayırlı cumalar...Bu sıralar burası ç ok sessiz.umarım herkesin hayatı yolundadır..

Tatlım ınsallahh bebeyıne kavusursun ıyı bır merkez bulupta..bu yolda emek verenlerın kucagını doldursun ınsallah hepımızın ınsallahh..

GÜNAYDIN KIZLARRR HERKESE İYİ HAFTASONLARI....Herşey gönlünüzden ggeçtiği gibi olsun....Bol gülücüklü haftaasonu diliyorumm...keder üzüntü,stresten uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ...

Mrb kızlar günlerdir kimse girmiyor artık bu sayfaya....havalar ısındı kızlar kaçtı galiba?neler yapıyorsunuz umarım herkesin keyfi yerindedirr..iyi günler

Merhaba hepinize Cumartesi günü ilk tüp bebek tedavimin test sonucunu öğrendim 93 tü. aynı gün adet kanaması gibi kanamam başladı artarak devam ediyor hiç bu kadar yoğun kanamam olmamıştı.bu gün ikinci testi yaptırdım 123 çıktı iki katına çıkmamış ...kanamamın olması değeriminde sadece 30 kadar artması doktorumu dış gebelikten şüphelendirdi...daha öncede myom ameliyatı olmuştum buda tetiklermiş...bilmek istediğim dış gebelik varsa şayet bunun tedavi süreci nasıl oluyor biliyormusunuz?nette bir kaç yerde bu yüzden çok sancılar çekenler hatta tüpleri alınanların hikayelerini okudum..bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim..burdan çok sorumun cevabını buldum herkes çok yardımsever ve içten gerçekden..hepinize teşekkürler.

geçmiş olsun inşallah dış gebelik değildir inşallah gebesindir.ben 2 sefer dış gebelik geçirdim ilki çok sancılarım vardı tüpüm patladı acil açık ameliyat yani sezeryan gibi oldu. diğerindede ağrı yoktu kan değerlerinden anlaşıldı ikiye katlamamıştı iğneyle değeri düşürürüz dendi ama tüpte kanama başlayınca göbekten tüpe girip bebeği alırız dedi doktor.yani anlıyacağın tüpte kanama yoksa iğne vuruluyosun değer düşene kadar ama varsa ameliyat...inşallah sende gerek kalmaz eğer 2 emriyo koydularsa biri düştüysede değer ikiye katlanmaz sonra düzelir.allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…