slm gokkkusagi kizz nehaber ayolll
kizlar bu arada yeterden haberi olan yokmu insallah kocasi iyidir
allah yardimcilari olsun
İlkbahar sabahındaki çiy damlasında
Uçuşan rengarenk kelebeğin sevincinde
Çoşkun akan nehirde
Kuş cıvıltılarında umut
Umut sevgilinin yıldız gözlerinde
Ona duyduğun sevgide
Sıcacık bir somun ekmeği verir gibi
Sevgisini sana sunuşunda umut
Alıntı
Canm hadi hayırlısı olsun,inşallah bu sefer herşey yolunda gider.Bende görüşmeye gittim kent hastanesine ama bana çok uzak geldi bide aynı şeyi yapıcaklar. o nednele erteledik bakalım kısmet artık zaten içimdende hiçç aynı süreci yaşamak gelmiyo...tüm güzellikler seninle olsunnmerhabaa kızlarrr nasılsınızz? uzunnn bi aradan sonra tekrar döndüm topiğe keyifler nasıll biz eşimle tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruzz başka çaremiz kalmadı eşimin spermleri 2 milyona düştü çok şaşkınız biz artması için uğraşırken aldığımız sonuş bizi şoke etti doktorun söylediği hemen tüp bebek yaptırmamız spermler bitmeden git gide daha da düşüyoo napıcağımızı şaşırmış durumdayız bakalım eşim şuan 3 tane kür kullanıyo ve evicap hapı içiyo biay sonra tekrar baktırcaz eğer düzelme olmazsa kent hastanesinde yaptırcaz artık allah herşeyin hayırlısını versin ya 2. tüp bebek denememin ardından tam 5 ay geçti ne kadar doğru olur yaptırmam bilemiyorum ama başkada çaremiz yok gibi görünüyoo kısmet bakalımm:92::92::92:
merhabaa kızlarrr nasılsınızz? uzunnn bi aradan sonra tekrar döndüm topiğe keyifler nasıll biz eşimle tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruzz başka çaremiz kalmadı eşimin spermleri 2 milyona düştü çok şaşkınız biz artması için uğraşırken aldığımız sonuş bizi şoke etti doktorun söylediği hemen tüp bebek yaptırmamız spermler bitmeden git gide daha da düşüyoo napıcağımızı şaşırmış durumdayız bakalım eşim şuan 3 tane kür kullanıyo ve evicap hapı içiyo biay sonra tekrar baktırcaz eğer düzelme olmazsa kent hastanesinde yaptırcaz artık allah herşeyin hayırlısını versin ya 2. tüp bebek denememin ardından tam 5 ay geçti ne kadar doğru olur yaptırmam bilemiyorum ama başkada çaremiz yok gibi görünüyoo kısmet bakalımm:92::92::92:
umut ve umutlanmak güzel bişey olsa gerek.Bazen içimde hiçbir kıpıtının olmadığını hissediyorum bu gün olduğu gibi.Çünkü çok acı çekiyorum.Şimdi bebek ziyaretine gideceğim belkide ondnadır.bizim aileyede geldi bir melek ama ben sevinemiyorum iştee...üzgün ve mutsuz
umut ve umutlanmak güzel bişey olsa gerek.Bazen içimde hiçbir kıpıtının olmadığını hissediyorum bu gün olduğu gibi.Çünkü çok acı çekiyorum.Şimdi bebek ziyaretine gideceğim belkide ondnadır.bizim aileyede geldi bir melek ama ben sevinemiyorum iştee...üzgün ve mutsuz
merhabaa kızlarrr nasılsınızz? uzunnn bi aradan sonra tekrar döndüm topiğe keyifler nasıll biz eşimle tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruzz başka çaremiz kalmadı eşimin spermleri 2 milyona düştü çok şaşkınız biz artması için uğraşırken aldığımız sonuş bizi şoke etti doktorun söylediği hemen tüp bebek yaptırmamız spermler bitmeden git gide daha da düşüyoo napıcağımızı şaşırmış durumdayız bakalım eşim şuan 3 tane kür kullanıyo ve evicap hapı içiyo biay sonra tekrar baktırcaz eğer düzelme olmazsa kent hastanesinde yaptırcaz artık allah herşeyin hayırlısını versin ya 2. tüp bebek denememin ardından tam 5 ay geçti ne kadar doğru olur yaptırmam bilemiyorum ama başkada çaremiz yok gibi görünüyoo kısmet bakalımm:92::92::92:
seni çok iyi anlıyorum şuanda bende haziranda bebek ziyareti yapıam kesin şimdiden korkuyorum ne yapıcam ben diye.Görümcem hamile 2 hafta oldum öğrenleli tel. konuştuğumda kapatınca ağlamaya başlıyorum engel olamıyorum.
allah önce sabır versin bize ve nasipte varsa anne olmak geç olmadan gelsin inş....İçimizdeki umut hiç bitmesin
canım ne güzel düşünüyorsun. sabrına ve herşeye olumlu bakmana hayran kaldım. Allah inşallah çektiklerimizin mükafatını bizlere verir. zaten üzülsek de ağlasak da değişen bir şey olmayacak biz elimizden geleni yapıp sonrasını Allah'a bırakacağız. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah'ım hepimize bebişler nasip etsin.merhaba,
Tedavisinin sonucunda hamile kalan arkadaşları çokk tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin.
Benim ilk tüp deneyimimdi önce pozitif sonuç aldım sonra kanama falan derken düşük yaptığım bu gün ortaya çıktı.
Buna da şükür çünkü dış gebelikten korkuyorduk.
Buna da şükür düşürsem de hamile kalabildim.
Buna da şükür bir kaç saatte olsa sevinç gözyaşları dökebildim.
Kaybettiğim ikinci bebeğim inşallah üçüncüsünü kucağıma verecek güzel ALLAH'ım...
Mart'a kadar mecburen ara vereceğiz..........Maddi durumlardan. Belli mi olur belki o arada hamile kalırım bir kez başıma gelmişti.
Bu yolda emek veren tüm kardeşlerim her gün dualarımda olacaklar..Hepiniz ALLAH'a emanet olun.
Sevgilerimle
baby çok sevindim hadi hayırlısı bakalım,uzun zamandır yoktun ,nerelerdeydin arkadaşım eşinin kullandığı ilaç çok kuvvetli,gör bak faydasını göreceksin birde eşine keçi boynuzu kürü yap ,faydası var,sen neler yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?