Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İlkbahar sabahındaki çiy damlasında
Uçuşan rengarenk kelebeğin sevincinde
Çoşkun akan nehirde
Kuş cıvıltılarında umut
Umut sevgilinin yıldız gözlerinde
Ona duyduğun sevgide

Sıcacık bir somun ekmeği verir gibi
Sevgisini sana sunuşunda umut

Alıntı

merhabaa kızlarrr nasılsınızz? uzunnn bi aradan sonra tekrar döndüm topiğe keyifler nasıll biz eşimle tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruzz başka çaremiz kalmadı eşimin spermleri 2 milyona düştü çok şaşkınız biz artması için uğraşırken aldığımız sonuş bizi şoke etti doktorun söylediği hemen tüp bebek yaptırmamız spermler bitmeden git gide daha da düşüyoo napıcağımızı şaşırmış durumdayız bakalım eşim şuan 3 tane kür kullanıyo ve evicap hapı içiyo biay sonra tekrar baktırcaz eğer düzelme olmazsa kent hastanesinde yaptırcaz artık allah herşeyin hayırlısını versin ya 2. tüp bebek denememin ardından tam 5 ay geçti ne kadar doğru olur yaptırmam bilemiyorum ama başkada çaremiz yok gibi görünüyoo kısmet bakalımm:92::92::92:

umut ve umutlanmak güzel bişey olsa gerek.Bazen içimde hiçbir kıpıtının olmadığını hissediyorum bu gün olduğu gibi.Çünkü çok acı çekiyorum.Şimdi bebek ziyaretine gideceğim belkide ondnadır.bizim aileyede geldi bir melek ama ben sevinemiyorum iştee...üzgün ve mutsuz

Canm hadi hayırlısı olsun,inşallah bu sefer herşey yolunda gider.Bende görüşmeye gittim kent hastanesine ama bana çok uzak geldi bide aynı şeyi yapıcaklar. o nednele erteledik bakalım kısmet artık zaten içimdende hiçç aynı süreci yaşamak gelmiyo...tüm güzellikler seninle olsunn

baby canim hakkinizda hayirlisi olsun
insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun
sizin ve hepimizin

canim bende senin gibiyim cook umutsuz
acaba birgun hersey duzelecekmi bizlerde birgun tipki arkadaslarmizin cocuklarina yaptigi gibi dogum gunleri yapabilekmiyiz bebislerimize bilmiyorum allah bizlere acisin insallah bizlerinde rabbim yuzumuzu guldursn insallah bende bir kacgun once arkadasimin bebeginin dogm gunune gittim gercekten cok zor hep bir eksiklik

seni çok iyi anlıyorum şuanda bende haziranda bebek ziyareti yapıam kesin şimdiden korkuyorum ne yapıcam ben diye.Görümcem hamile 2 hafta oldum öğrenleli tel. konuştuğumda kapatınca ağlamaya başlıyorum engel olamıyorum.
allah önce sabır versin bize ve nasipte varsa anne olmak geç olmadan gelsin inş....İçimizdeki umut hiç bitmesin

İnş. herşey yolunda gider Allah gönlüne göre verir.

arkadaşım hayırlısı olsun hakkında. benim eşimde de sperm azlığı vardı o da evikap kullandı ama yanında mone adlı ilaç da içti. evicap ve mone gerçekten spermler üzerinde etkili oluyor.benim eşimde baya düzelme olmuştu. eşin mone içmiyorsa doktora bir sorun derim . bir de eşin ürologa muayene olmadıysa mutlaka olsun. benim eşimin sperm sayısı 10 milyondu. varikosel teşhisi koydu ürolog ve ameliyat etti. sperm sayısı60 milyona çıktı.

kızlar haklısınız ama üzülsek de ağlasak da sonuç değişiyor mu? hayır. sadece bizler yıpranıyoruz. ben de aynı durumdayım beraber hamile kalmayı düşündüğüm arkadaşlarımın 2. bebekleri olacak neredeyse hep iyi düşünelim de iyi şeyler olsun. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş . bize düşen de sabretmek.

kızlar inşallahh allah hepinize nasip eder anne olmayııı
kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın rabbimmm

GUNAYDIN KIZLAARR..inaninki okurken gozlerim doldu yazdiklariniza ..nediyim canlarim rabbim gorsunn anne baba olmak icin..bu yolda emek verenleri kucaklari bos ol;anlari bizler gibi boynu bukuk ..gozu yasli olanlarin emeyini bos etmesin versin rabbim ..herbirimize birtane insallahh kizlar insallah vewrsinn ..aglamak yokdik olucazkigulu olucazki yikilmiycaz rabbimin buyuk oldugunu unutmayin..yoktan var edendir o yeterki azimli olalim pes etmeyelimm arkadaslarr elden gelen birsey yok dua dua edelimm ok....opuyorum hepinizi

Günaydın benim derdime derman dostlarıma,
Günaydın, dert ortağım komşularıma,
Günaydın yardan uzak sevgiliye,
Günaydın, günaydın,günaydın.

Günaydın güle hasret bülbüle,
Günaydın bülbülün aşkı güle,
Eyy dostlar,
Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki,
Yazıklar olsun,
Ömründe bir kez günaydın demeden ölene...

Alıntı

baby çok sevindim hadi hayırlısı bakalım,uzun zamandır yoktun ,nerelerdeydin arkadaşım eşinin kullandığı ilaç çok kuvvetli,gör bak faydasını göreceksin birde eşine keçi boynuzu kürü yap ,faydası var,sen neler yapıyorsun ?

merhaba,

Tedavisinin sonucunda hamile kalan arkadaşları çokk tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin.

Benim ilk tüp deneyimimdi önce pozitif sonuç aldım sonra kanama falan derken düşük yaptığım bu gün ortaya çıktı.

Buna da şükür çünkü dış gebelikten korkuyorduk.
Buna da şükür düşürsem de hamile kalabildim.
Buna da şükür bir kaç saatte olsa sevinç gözyaşları dökebildim.

Kaybettiğim ikinci bebeğim inşallah üçüncüsünü kucağıma verecek güzel ALLAH'ım...

Mart'a kadar mecburen ara vereceğiz..........Maddi durumlardan. Belli mi olur belki o arada hamile kalırım bir kez başıma gelmişti.

Bu yolda emek veren tüm kardeşlerim her gün dualarımda olacaklar..Hepiniz ALLAH'a emanet olun.

Sevgilerimle

canım ne güzel düşünüyorsun. sabrına ve herşeye olumlu bakmana hayran kaldım. Allah inşallah çektiklerimizin mükafatını bizlere verir. zaten üzülsek de ağlasak da değişen bir şey olmayacak biz elimizden geleni yapıp sonrasını Allah'a bırakacağız. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah'ım hepimize bebişler nasip etsin.

iyi diyelim iyi olayım tatlım napayım işte bebek için mücadele veriyoruz moralimi yüksek tutmaya çalışsamda olmuyo işte cuma günü eşimin sperm tahlininin sonucu 2 milyon çıktı baya bi düşüş var bundan 5 ay önce 4 milyondu çıkan sonuş bizi şoke etti oysa 5 aydan beri eşim hergün kür içiyo bal keçiboynuzu pekmezi fındık ceviz badem siyah üzüm çekirdeği tozu daha neler neler var içinde güyaa erkek kısırlığına bu kür çok iyi geliyodu ahmet marankinin kürünü uyguluyoruz ama hiç bi işe yaramamış anlaşılan ama eşim kullanmaya devam ediyo havuç suyu da içiyo şimdiyse evicap hapı kullanıyo bakalım biray sonra tekrar baktırcaz yine olmzsa tüp bebek beni bekliyoo bende istemiyorum aslında çünkü bütün acıları ben yaşıyorum iğnelerden nefret diyorum ama yapacak başka bişeyimizde yok gibi herşeyin hayırlısı hakkımız da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…