Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canımm benim eşim varikoselden ameliyat olalı 2 sene oluyo bu ameliyattan sonra zaten spermlerinde düşme yaşıyoruz keşke olmasaydı çok pişmanız ürolağa muayene oldu canım ama sonuç değişmedi mone hapı ne işe yarıyor canım bizde alalım olmazsa

mone de sperm artırıcı sanırım. doktor mone ve evicapı beraber vermişti. bazen 2. bir ameliyat gerekebiliyor diye biliyorum varikosel için. ürolog ne diyor sperm sayısının düşmesine? bi de eğer eşin sigara kullanıyorsa hemen bıraksın çok faydası oluyor.

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bişey danışmak istiyorum sizlere ben 3 defa klomen çatlatma iğnesi 1 defa aşılama yaptırdım ve 2. aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüp direk tüp bebeğe geçsem diyorum.sizce neyapmalıyım

canım önce doktoruna bir sor. kararını etkilemek istemem ama bence de tüp bebek yaptırmak daha mantıklı. çünkü Allah bilir gene de, bebeğin özürlü yada sakat doğma ihtimali baya düşüyor tüp bebekte.

doktor bana bırakıyo benim 10 yıl önce bi hamilelik yaşamıştım trafik kazasında düşük oldu sonra olmadı.bende iş güç kariyer derken ilgilenmedimde doğrusu.10 yıldır olmuyo neden bilmiyom şimdide üremem düşük

bende zaman kaybetmek istemiyorum çünki olmuyo ,sorun tam bellide değil niye olmadığının klomenle 20 mm 2 yumutta olmuştu aşılamayla ama yine olmadı

bende zaman kaybetmek istemiyorum çünki olmuyo ,sorun tam bellide değil niye olmadığının klomenle 20 mm 2 yumutta olmuştu aşılamayla ama yine olmadı
Canım hoşgeldin aramıza,nasıl olursa olsun tedavin inşallah bebişli olur ama.canım bizde nedensiz gruptayız yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıp duruyoz.İki kez aşılama,birkez ilaçlı tedavi.çatlatma iğnesi falan kullandım.sonra tüpbebek tedavisi gördük yine olmadı.Anlıyacağın dr sana bıraktıysa zaman kaybı da yaşamak istemiyoran ve kendini hazırlıklı hissediyorsan tüpbebek şansını denemeni öneririm.inşllah seninki olumlu sonuçlanır.benim artık hiçbişeye gücüm kalmadı.

kesinlikle tüpbebek yaptır.ben 2 defa aşılama yaptırdım pişmanım.çünkü aynı iğneleri kullanıp boşuboşuna yıpranıyosun.

Günaydın............

Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, Mu’îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım. Beni halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme. Fadlınla, ihsân ederek beni Senden başkasına muhtâc etme!

Hayırlı Cumalar Allahım Herkesin Dualarını kabul etsin geri çevirmesin inş.

slm kızlar bir kaçgündür (10 günüdür ) yoktum eşimle hastanedeyiz
bir sürede klacağız keyifler nasıl bakalım güzel gelişmeler varmı topikte

Hoşgeldin Yeteeer.baya merak ettim seni eşin inş. iyidir tez zamanda iyleşir ve evinize gelirsiniz.

canım doktorun bize söylediği genetik olduğu eşimin 2 amcasınında çocuğu yok ikisinde de sıfır spermleri ve ikiside evlatlık aldılar çocukları kocaman oldu bile... eşim değil sigara alkol bile kullanmıyo öyle kötü alışkanlıkları yok ikimizinde ama olmadı mı olmuyo işte kader kısmet diyelimm bakalım biray sonra tekrar test yaptırcak o zaman karar vericez...

slm kızlar bir kaçgündür (10 günüdür ) yoktum eşimle hastanedeyiz
bir sürede klacağız keyifler nasıl bakalım güzel gelişmeler varmı topikte

Yeter canım iyi olmanıza sevindim,günlerdir seni merak ettim acaba bişey mi oldu diye.sizin için dua ettim.eşinin en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum Allah şifa versin canım

inşallah bir ay sonraki test sonucunuz sizi mutlu edecek kadar yeterli olur canım

slm arkadaşlar nasılsınız,ben izmirliyim ve burda hava bir felaket,sabah hava 30 dereceydi,birden dolu yağmaya başladı sanki taş yağdı,bir fırtına şiddetli bir yağmur,geçenlerdede deprem yaşadık 5 şiddetinde vallahi havalar iyi değil,

yeter çok geçmiş olsun sanada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…