arkadaşım hayırlısı olsun hakkında. benim eşimde de sperm azlığı vardı o da evikap kullandı ama yanında mone adlı ilaç da içti. evicap ve mone gerçekten spermler üzerinde etkili oluyor.benim eşimde baya düzelme olmuştu. eşin mone içmiyorsa doktora bir sorun derim . bir de eşin ürologa muayene olmadıysa mutlaka olsun. benim eşimin sperm sayısı 10 milyondu. varikosel teşhisi koydu ürolog ve ameliyat etti. sperm sayısı60 milyona çıktı.
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bişey danışmak istiyorum sizlere ben 3 defa klomen çatlatma iğnesi 1 defa aşılama yaptırdım ve 2. aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüp direk tüp bebeğe geçsem diyorum.sizce neyapmalıyım
Canım hoşgeldin aramıza,nasıl olursa olsun tedavin inşallah bebişli olur ama.canım bizde nedensiz gruptayız yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıp duruyoz.İki kez aşılama,birkez ilaçlı tedavi.çatlatma iğnesi falan kullandım.sonra tüpbebek tedavisi gördük yine olmadı.Anlıyacağın dr sana bıraktıysa zaman kaybı da yaşamak istemiyoran ve kendini hazırlıklı hissediyorsan tüpbebek şansını denemeni öneririm.inşllah seninki olumlu sonuçlanır.benim artık hiçbişeye gücüm kalmadı.bende zaman kaybetmek istemiyorum çünki olmuyo ,sorun tam bellide değil niye olmadığının klomenle 20 mm 2 yumutta olmuştu aşılamayla ama yine olmadı
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bişey danışmak istiyorum sizlere ben 3 defa klomen çatlatma iğnesi 1 defa aşılama yaptırdım ve 2. aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüp direk tüp bebeğe geçsem diyorum.sizce neyapmalıyım
Hoşgeldin Yeteeer.baya merak ettim seni eşin inş. iyidir tez zamanda iyleşir ve evinize gelirsiniz.
sağol canım ama bir süre daha has olacağız
İnş. bir an önce allah sağlığını verir eşinin,biraz daha kalın hastanede..Çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin.
mone de sperm artırıcı sanırım. doktor mone ve evicapı beraber vermişti. bazen 2. bir ameliyat gerekebiliyor diye biliyorum varikosel için. ürolog ne diyor sperm sayısının düşmesine? bi de eğer eşin sigara kullanıyorsa hemen bıraksın çok faydası oluyor.
slm kızlar bir kaçgündür (10 günüdür ) yoktum eşimle hastanedeyiz
bir sürede klacağız keyifler nasıl bakalım güzel gelişmeler varmı topikte
canım doktorun bize söylediği genetik olduğu eşimin 2 amcasınında çocuğu yok ikisinde de sıfır spermleri ve ikiside evlatlık aldılar çocukları kocaman oldu bile... eşim değil sigara alkol bile kullanmıyo öyle kötü alışkanlıkları yok ikimizinde ama olmadı mı olmuyo işte kader kısmet diyelimm bakalım biray sonra tekrar test yaptırcak o zaman karar vericez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?