canım sağol yaaa yok çok şükür eşimi has yatırmıştık dr 2.3 gün demişti ama 10 . günde çıkabildik perşebe günde tekrar yatıracağızz ama eşimde gözle görülür deişim var allahıma şükürler olsunYeter canım iyi olmanıza sevindim,günlerdir seni merak ettim acaba bişey mi oldu diye.sizin için dua ettim.eşinin en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum Allah şifa versin canım
slm arkadaşlar nasılsınız,ben izmirliyim ve burda hava bir felaket,sabah hava 30 dereceydi,birden dolu yağmaya başladı sanki taş yağdı,bir fırtına şiddetli bir yağmur,geçenlerdede deprem yaşadık 5 şiddetinde vallahi havalar iyi değil,
yeter çok geçmiş olsun sanada,
Günaydın iyi pazarlar
Yeter eşinin daha iyi olmasına çok sevindim.
canım sağol yaaa yok çok şükür eşimi has yatırmıştık dr 2.3 gün demişti ama 10 . günde çıkabildik perşebe günde tekrar yatıracağızz ama eşimde gözle görülür deişim var allahıma şükürler olsun
sağol canım
seni bizim diğer topikte gördüm
Canım çok sevindim iyi olmasına...önce sağlık diye boşuna dememişler..herşeyin yolunda gitmesini diliyorumm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
umutlarımızın karşılığını bulduğu bir gün olsunnnnn
günaydın canım eşinin iyi olmasına çok sevindim rabbim tez zamanda daha dinç olması için size yardım etsin
Merhaba sürekli okuyordum bugün artık yazayım dedim.
Bende 3. denememe başladım sayılır. Sayılır diyorum aslında bugün yumurtaların durumuna göre belli
olacak. Bende yumurta kalitesizliği ve rezerv azlığı var. Bu nedenle katı bir diyet ve ilaç tedavisi oldum
4 aydır. Doktorum bu ay deneyelim dedi femera ve merional 150 iğne ile başladık. Bugün kontrolümde
yumoşları beğenirse devam edeceğim. Şu anda heyecandan duramıyorum...
[/FONT]
canım öncelikle tedavin hayırlı olsunnnn bebişli olsun inşşş
canım kaliteye çok takılmaman gerekiyor (bendede kalite sorunu var ama yapılan testlerde kalitemde sorun yok gözüküyor ) her ay farklı yumoşlar gelişir o nedenlede geçen ay kalitesiz oldu diye bu ayda aynısı olacak diye bir şey yokkk :44::44:
inşşşş bu ay her şey yolunda gider ve aramızadönersinnn
Amin canım inşallah güzel gider bu defa herşey. Hem maddi hem manevi çok yoruyor bu tedavi.
Allah emeklerimizin karşılığını verir hepimiz...
Bende 3. denememe başladım sayılır. Sayılır diyorum aslında bugün yumurtaların durumuna göre belli
olacak. Bende yumurta kalitesizliği ve rezerv azlığı var. Bu nedenle katı bir diyet ve ilaç tedavisi oldum
4 aydır. Doktorum bu ay deneyelim dedi femera ve merional 150 iğne ile başladık. Bugün kontrolümde
Mrb canım iyi olmaya çalışıyorum canım yaa..Bugün küsuratlarla kadrolu atamayı kaçırdım ondan biraz içim burkuldu ama ne yapalım kader böyle değiştiremiyoruz bazı şeyleri.Akapuntura devam ediyom onun dışında bana iyi geldi sanırım yani psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi.Sen neler yapıyorusun? Burda havalar iyice ısındı artık hollanda da nasıl? Herşeyin gönlünce olamasını diliyorum tatlım öptümmeraba kizlarr..
susesi.. canim benim napiyosun nehaber tatlim iyimisinn
İzmirdeyim canım benim aslında bu yıl burayada yaz geç geldi...gelirseniz buralara tanışalım görüşelim..susesi ..meraba tatlim ..insallah hersey yolunda gider rabbim yuzune baksin hepimizin insalah..sen hangi sehirdeydin hayatim.. evet buranin havasi belli olmuyo sekerim dun kisti bugun yaz boyle buralar bende opuyorum seni kendine iyi bak arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?