Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yeter canım iyi olmanıza sevindim,günlerdir seni merak ettim acaba bişey mi oldu diye.sizin için dua ettim.eşinin en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum Allah şifa versin canım
canım sağol yaaa yok çok şükür eşimi has yatırmıştık dr 2.3 gün demişti ama 10 . günde çıkabildik perşebe günde tekrar yatıracağızz ama eşimde gözle görülür deişim var allahıma şükürler olsun

sağol canım
seni bizim diğer topikte gördüm

Canım çok sevindim iyi olmasına...önce sağlık diye boşuna dememişler..herşeyin yolunda gitmesini diliyorumm

Günaydınnnn

Bir başka heyecanla dolu kalbim
Bir başka sevinç var içimde
Her zamankinden bir başka hissediyorum
Bir başkayım bugün

Bir başka bakıyorum insanlara
Bir başka fark etmeye başladım herşeyi
Bir başka ötüyor kuşlar
Bir başka mutluyum bugün

Alıntı.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
umutlarımızın karşılığını bulduğu bir gün olsunnnnn

Merhaba sürekli okuyordum bugün artık yazayım dedim.
Bende 3. denememe başladım sayılır. Sayılır diyorum aslında bugün yumurtaların durumuna göre belli
olacak. Bende yumurta kalitesizliği ve rezerv azlığı var. Bu nedenle katı bir diyet ve ilaç tedavisi oldum
4 aydır. Doktorum bu ay deneyelim dedi femera ve merional 150 iğne ile başladık. Bugün kontrolümde
yumoşları beğenirse devam edeceğim. Şu anda heyecandan duramıyorum...

[/FONT]
canım öncelikle tedavin hayırlı olsunnnn bebişli olsun inşşş
canım kaliteye çok takılmaman gerekiyor (bendede kalite sorunu var ama yapılan testlerde kalitemde sorun yok gözüküyor ) her ay farklı yumoşlar gelişir o nedenlede geçen ay kalitesiz oldu diye bu ayda aynısı olacak diye bir şey yokkk :44::44:
inşşşş bu ay her şey yolunda gider ve aramıza dönersinnn

Amin canım inşallah güzel gider bu defa herşey. Hem maddi hem manevi çok yoruyor bu tedavi.
Allah emeklerimizin karşılığını verir hepimiz...

Amin canım inşallah güzel gider bu defa herşey. Hem maddi hem manevi çok yoruyor bu tedavi.
Allah emeklerimizin karşılığını verir hepimiz...

amin inşşşş ben bu yoldan defalarca geçmiş birisi olaraktan çok iyi anlıyorum seni ve biliyorum bu sıkıntıları ama inşş zamanı gelmiştirsenin için rabbim yüzünü gülüdürür

Canım yeni tedavin hayırlı osun inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun tatlım.Bu yol uzun ve ve yorucu bir yoldr biliyorum burda bizimle sıkıntılaırnı,sevinçlerini herzaman paylaşabilirsin....

meraba kizlarr..

susesi.. canim benim napiyosun nehaber tatlim iyimisinn
Mrb canım iyi olmaya çalışıyorum canım yaa..Bugün küsuratlarla kadrolu atamayı kaçırdım ondan biraz içim burkuldu ama ne yapalım kader böyle değiştiremiyoruz bazı şeyleri.Akapuntura devam ediyom onun dışında bana iyi geldi sanırım yani psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi.Sen neler yapıyorusun? Burda havalar iyice ısındı artık hollanda da nasıl? Herşeyin gönlünce olamasını diliyorum tatlım öptüm

susesi ..meraba tatlim ..insallah hersey yolunda gider rabbim yuzune baksin hepimizin insalah..sen hangi sehirdeydin hayatim.. evet buranin havasi belli olmuyo sekerim dun kisti bugun yaz boyle buralar bende opuyorum seni kendine iyi bak arkadasim..

susesi ..meraba tatlim ..insallah hersey yolunda gider rabbim yuzune baksin hepimizin insalah..sen hangi sehirdeydin hayatim.. evet buranin havasi belli olmuyo sekerim dun kisti bugun yaz boyle buralar bende opuyorum seni kendine iyi bak arkadasim..
İzmirdeyim canım benim aslında bu yıl burayada yaz geç geldi...gelirseniz buralara tanışalım görüşelim..

benimde rezervim azdı ama şu an hamileyim üzülme kaderinde ne varsa onu göreceksin sonun bana benzer inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…