Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı kandiller canlar abbim dualrımzı kabul etsin inşşşş yüreklerimizden geçeni nasip etsin

Yarın yumurtalarım toplanıyor. Son kontrolde 4 tane gelişmiş 4 te gelişmekte olan yumurtam vardı.
Yarın saat 10.30'da toplanacak ama duruma göre sadece 4 gelişmiş yumurtayı alıp gelişmekte olanları
bırakabilirler. Yumurta toplamadan sonra iğnelere devam edip önümüzdeki hafta 2. bir toplama yapılabilir. Bu durumda yarın toplanacak yumurtalardan döllenenleri donduracaklar. Transfer biraz gecikecek.

Allah kolaylık versin baya işlem geçirecek gibisin Allahım inş. kucağını boş bırakmaz emklerini yarıda bırkamaz...

hakınd hayırlısı olsun
inşşş bebişnle buluşursunnn

çarş.sabah 6.gün transferi yapıldı,cuma test günüm ve vakit geçmiyo:))
artık günlük hayata dönsem mi şimdiye kadar sadece wc.ye kalktımm..bugun başdönmesi başladıı sanırım yatmaktan..sizler transferden sonra nasıl bir hayat yaşıyorsunuz

canım hayırlı olsun inşş beğin seninledir ve içinde köksalmaya başlamıştır
çk fazla yatmakla yada gezmek ilğili değil (tabiki dikatli olacaksın )ama bebğin sana tutunması için rahme kan gitmesi gerekiyor buda birazcık harekete bağlı artık evinin içinde günlük aktivitilerine döe çok fazla yatmanın bir şeye faydası yok AMA KENDİNİ YORMA ZORLAMA tedavin bebişli olsun inşş

Tünaydın herkese

CARMENNN İnş. bebeğin seninledir sağlıcakla al kucağına

Bir şey sorucam benim adetim çok geç kaldı bugün 6. gün çarşamba test yaptırmıştım 1in altında çıktı doktor çarşamba bidaha yaptır dedi. Amaaaaaaaa bende hiç bir belirti yok sadece sol kasığım ve karnım ağrıyor acaba geç döllenme olabilirmi yavv tek yumurta kaplaı tüp olmaz demişlerdi bana pofff

olmaz diye bir şey yok neden olmasın
bizim bir arkadaşımız vardı eşinde sayı 2 milyondu kızın tüpünün brisi kapalı diğeride ağır hasarlıydı veeeeeee arakadaşımız doğal yoldan hamile kaldı DARISI SAN OLSUN

İnş. yeter yükselir.Ama umudum yok Allah dan hayırlısı çarşamba belli olur adet olmazsam eğer :44::44:

Günaydın cumartesi 3 tane yumurtam toplandı. Ama 5 tane daha gelişmekte olan yumurtam var.
Doktorum onları almadı. 1-2 güne onları da toplayacak. Buarada cumartesi günü toplanan 3 yumurtada döllenmiş. Umarım çok kaliteli embriyolar olurlar.

günaydınlarrrrrrr hanımlarrrrrrrrr

canım inşşşş rabbim emeklerinin karşılığını versinnn göbüşünü doldursunnn

Günaydın kızlaaaar nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım.
ALİN canım umarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun tatlım..
YASMİN okudum yazını kız hadi inşallah değerlerin yükselirde hamişsindirrrr...
YETERİM sizde eve çıktınız sanırım heşeyin yolunda gitmesini diliyorum...

Herşey yolunda gider inş. hakkında hayırlısı neyse olsun

selamlar ben aranızda yeniyim....bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..6 yıllık evliyim..2.denememde hamile kaldım çok şükür...5 aylık oldu bugün...sizlere sorum tedaviden sonra karnınız 3 aylık mış gibi şiştimi,gaz problemi yaşıormusunuz....bide ayaklarınız şişmeye başladımı..Allah hepmizin yardımıcısı olsun inşallah

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün doktor kontrolüm vardı.5 tane daha güzel gelişen
yumurtam varmış. Yeniden menagona ve cetrotide başladım çarşamba tekrar kontrol edecek.
Sonra yeniden toplama yapılacak. 3 minik embriyomda gelişmeye devam ediyor. Bugün 2 hücreli olmuşlar gayet normalmiş gelişimleri yarın kuzularımı donduracaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…