hayırlı kandiller canlar abbim dualrımzı kabul etsin inşşşş yüreklerimizden geçeni nasip etsin
amin canim nasilsin esin nasil rabbim esinede sifa bekleyen butun kullarinada sifa versin insllah
Yarın yumurtalarım toplanıyor. Son kontrolde 4 tane gelişmiş 4 te gelişmekte olan yumurtam vardı.
Yarın saat 10.30'da toplanacak ama duruma göre sadece 4 gelişmiş yumurtayı alıp gelişmekte olanları
bırakabilirler. Yumurta toplamadan sonra iğnelere devam edip önümüzdeki hafta 2. bir toplama yapılabilir. Bu durumda yarın toplanacak yumurtalardan döllenenleri donduracaklar. Transfer biraz gecikecek.
Yarın yumurtalarım toplanıyor. Son kontrolde 4 tane gelişmiş 4 te gelişmekte olan yumurtam vardı.
Yarın saat 10.30'da toplanacak ama duruma göre sadece 4 gelişmiş yumurtayı alıp gelişmekte olanları
bırakabilirler. Yumurta toplamadan sonra iğnelere devam edip önümüzdeki hafta 2. bir toplama yapılabilir. Bu durumda yarın toplanacak yumurtalardan döllenenleri donduracaklar. Transfer biraz gecikecek.
çarş.sabah 6.gün transferi yapıldı,cuma test günüm ve vakit geçmiyo:))
artık günlük hayata dönsem mi şimdiye kadar sadece wc.ye kalktımm..bugun başdönmesi başladıı sanırım yatmaktan..sizler transferden sonra nasıl bir hayat yaşıyorsunuz
Tünaydın herkese
CARMENNN İnş. bebeğin seninledir sağlıcakla al kucağına
Bir şey sorucam benim adetim çok geç kaldı bugün 6. gün çarşamba test yaptırmıştım 1in altında çıktı doktor çarşamba bidaha yaptır dedi. Amaaaaaaaa bende hiç bir belirti yoksadece sol kasığım ve karnım ağrıyor acaba geç döllenme olabilirmi yavv tek yumurta kaplaı tüp olmaz demişlerdi bana pofff
olmaz diye bir şey yok neden olmasın
bizim bir arkadaşımız vardı eşinde sayı 2 milyondu kızın tüpünün brisi kapalı diğeride ağır hasarlıydı veeeeeee arakadaşımız doğal yoldan hamile kaldı DARISI SAN OLSUN
İnş. yeter yükselir.Ama umudum yok Allah dan hayırlısı çarşamba belli olur adet olmazsam eğer :44::44:
Günaydın cumartesi 3 tane yumurtam toplandı. Ama 5 tane daha gelişmekte olan yumurtam var.
Doktorum onları almadı. 1-2 güne onları da toplayacak. Buarada cumartesi günü toplanan 3 yumurtada döllenmiş. Umarım çok kaliteli embriyolar olurlar.
Günaydın cumartesi 3 tane yumurtam toplandı. Ama 5 tane daha gelişmekte olan yumurtam var.
Doktorum onları almadı. 1-2 güne onları da toplayacak. Buarada cumartesi günü toplanan 3 yumurtada döllenmiş. Umarım çok kaliteli embriyolar olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?