iyi akşamlar yeteeer nasılsın?iyi akşamalar kızlarrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar yeteeer nasılsın?
selamlar ben aranızda yeniyim....bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..6 yıllık evliyim..2.denememde hamile kaldım çok şükür...5 aylık oldu bugün...sizlere sorum tedaviden sonra karnınız 3 aylık mış gibi şiştimi,gaz problemi yaşıormusunuz....bide ayaklarınız şişmeye başladımı..Allah hepmizin yardımıcısı olsun inşallah
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bugün 6.günüm beklemek çok zoorr((
25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem 2 embriyo koyuldu...ay kızlar ne zormuş bilmiyorum artık benm öylemi geçti ilk üç gün neler yaşadım Allahım inşallah tekrar yaptırmamıza gerek kalmaz...
kafamı kurcalayan konu söylemesi ayıptır transferden 2 gün önce ishal oldum ki hala devam etmekte ilk gün doğrudürüst yatabildim sonra çok tuvalete kalktım acaba ya aklıma bile getirmek istemiyorum ama gitmemişlerdir dimi ordalardır
çok yatmayla alakası varmı ben 5. günde kalktım yemek felan yaptım... uff kafam bulanıkk
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bugün 6.günüm beklemek çok zoorr((
25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem 2 embriyo koyuldu...ay kızlar ne zormuş bilmiyorum artık benm öylemi geçti ilk üç gün neler yaşadım Allahım inşallah tekrar yaptırmamıza gerek kalmaz...
kafamı kurcalayan konu söylemesi ayıptır transferden 2 gün önce ishal oldum ki hala devam etmekte ilk gün doğrudürüst yatabildim sonra çok tuvalete kalktım acaba ya aklıma bile getirmek istemiyorum ama gitmemişlerdir dimi ordalardır
çok yatmayla alakası varmı ben 5. günde kalktım yemek felan yaptım... uff kafam bulanıkk
selam kızlar nasılsınız bakem
Yeterim eşin çıktımı hastaneden
Alin canım inş. tedavin bebişli olur
susesi, toana,yasmin sizler nasılsınız canım
canım çok şükür bir kez daha çıktıkk bakalım tedavşmize eve devam ediyoruz
Canım rabbim tez şifalar versin
selam kızlar nasılsınız bakem
Yeterim eşin çıktımı hastaneden
Alin canım inş. tedavin bebişli olur
susesi, toana,yasmin sizler nasılsınız canım
Vajinal krem kullanıyorsan yan etkisi olabilir.Ben neler çektim trasferin 4 günü bir başladı ishal tüm gün nerdeyse wc de geçiyoriyordum artık kitap alıp gidiyordumikinci denemede kullandım göğüslerime dokunamıyordum buda yan etkisiymiş.
ama kimyasal gebelik oldu kremi bıraktım ishalde bitti.
İnş. bebeklerin seninledirkafana takma moreli yüksek tut ki bebeklerinde sana sıkı sıkı tutunsun....
ikinci tüp bebek denemede bende 5. gün yemek yaptım bulaşık yıkadım ama Allah daha zamanı var dedi bana 8. gün kanama başladı ve negatif sonuç
canım merkezini ara ve sorrrr böyle bir sıkıntın olduğunu
inşş bebişin seninledir buraya hamişim diye yazarsın
gunaydin kizlarr..
sondua ..tatlim sagol iyiyim sen nasilsin..
yeeeterim senden nehaber esin cikmis ..cok sukur daha iyi olur insallahh..
susesi..canim neden korkuyon bu surecleri biz cekmek zorundayiz napalim..tatlimm insallah bu tedavinle gelir bebisin. .unutma deneye deneye kazanicaz bebislerimizi insallah ..guclu ol ok opt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?