Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende 23 haftalık hamileyim bendede aşırı gaz sorunu vardı ve hala var. birde çok aşırı belim ağrıyo

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bugün 6.günüm beklemek çok zoorr ((
25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem 2 embriyo koyuldu...ay kızlar ne zormuş bilmiyorum artık benm öylemi geçti ilk üç gün neler yaşadım Allahım inşallah tekrar yaptırmamıza gerek kalmaz...
kafamı kurcalayan konu söylemesi ayıptır transferden 2 gün önce ishal oldum ki hala devam etmekte ilk gün doğrudürüst yatabildim sonra çok tuvalete kalktım acaba ya aklıma bile getirmek istemiyorum ama gitmemişlerdir dimi ordalardır
çok yatmayla alakası varmı ben 5. günde kalktım yemek felan yaptım... uff kafam bulanıkk

Vajinal krem kullanıyorsan yan etkisi olabilir.Ben neler çektim trasferin 4 günü bir başladı ishal tüm gün nerdeyse wc de geçiyoriyordum artık kitap alıp gidiyordum ikinci denemede kullandım göğüslerime dokunamıyordum buda yan etkisiymiş.
ama kimyasal gebelik oldu kremi bıraktım ishalde bitti.

İnş. bebeklerin seninledir kafana takma moreli yüksek tut ki bebeklerinde sana sıkı sıkı tutunsun....
ikinci tüp bebek denemede bende 5. gün yemek yaptım bulaşık yıkadım ama Allah daha zamanı var dedi bana 8. gün kanama başladı ve negatif sonuç

canım merkezini ara ve sorrrr böyle bir sıkıntın olduğunu
inşş bebişin seninledir buraya hamişim diye yazarsın

selam kızlar nasılsınız bakem
Yeterim eşin çıktımı hastaneden
Alin canım inş. tedavin bebişli olur
susesi, toana,yasmin sizler nasılsınız canım

canım çok şükür bir kez daha çıktıkk bakalım tedavşmize eve devam ediyoruz

İyiyim canı m ne olsun ya işte beklemedeyim ne yapacağını bilmeyen biri oldum.adet olursam tekrar tedaviye başlayalım dedik ama şimdide gözüm korkuyo aynı süreci yaşamaktan.Senden naber nasılsın?umarım keyfin yerindedirr..

canım benim çok sağol inşallah tutunmuşlardır yaaa :) bu arada vajinal krem kullanmadım zaten ne olduğunu anlamadım çoğunluk olarak kullanan var. demek seninde öyleydi tek ben değilmişim ama işte çok tuvalete kalktım ilk günlerde de yavvv

canım merkezini ara ve sorrrr böyle bir sıkıntın olduğunu
inşş bebişin seninledir buraya hamişim diye yazarsın

aradım canım benim aradım mikrop kapmış olabileceğini düşündüler durması için neler yemem gerekiğini söylediler çok şükür bugün iyiyim bu defada kabız olcam diye korkuyorum :) bu tempoda inşallah benimledirleer ve inşallah dediğin gibi hamişim yazarım

gunaydin kizlarr..

sondua ..tatlim sagol iyiyim sen nasilsin..

yeeeterim senden nehaber esin cikmis ..cok sukur daha iyi olur insallahh..

susesi..canim neden korkuyon bu surecleri biz cekmek zorundayiz napalim.. tatlimm insallah bu tedavinle gelir bebisin..unutma deneye deneye kazanicaz bebislerimizi insallah ..guclu ol ok opt..

günaydın balımmmmm
çok şükür bir kez daha eve çıktık ama yarınn raporunu yenilemek için ünversty gideceğim hava sıcak yol uzun ama ne yapalım el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…