aradım canım benim aradım mikrop kapmış olabileceğini düşündüler durması için neler yemem gerekiğini söylediler çok şükür bugün iyiyim bu defada kabız olcam diye korkuyorum :) bu tempoda inşallah benimledirleer ve inşallah dediğin gibi hamişim yazarım
slm arkadaşlar ben mihrace aranıza yeni katıldım bende pazartesi tüp bebek yaptık ama ağrılarım var bunlar normal mi acaba tutmamıştır diye çok korkuyorum :18::18::18::18::18::18:
hoş bulduk buraya üye olduğum için çok mutluyum
şu an çok ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi geliyor bu 5 günüm deminden beri ağlıyorum bu normal mi acaba ilk tüp bebeğim ne yapacağımı bilmiyorum eşime bile söyleyemiyorum ne yacam
lütfen bilen varsa cevap yazsın çok kötüyüm bu normal mi ? deli olacam
mrh hoşbulduk evet bu daha önce bi aşılama yaptık şimdi ilk defa tüp bebek yaptık pazartesi transef edildi bu altıncı günüm
bizim sorunumuzu ne olduğunu tam olarak anlayamadık neden dersen dr pko sin dedi ama tam olarak özellikleri yok eşimin sperm değerleride normal 5 yıldır hiç korunmadık ilaç felanda kullanmadım ama yinede olmadı bebbişimiz, bir aşılama ve tüp bebek dışında çok dr değiştirdik ve çok ilaç kullandırtılar herşey normal aşılamaya yada tüp bebeğe gerek yok dediler ve ilaç kullandırtılar sürekli
böylelikle 5 yık geçti şimdi şimdi de ilk tüp bebeği yaptık pazartesi 2 yumurta transef edildi ama dündendir ağrım var ve çok korkuyorum olmayacak diye
ayrıca ilginize çok tşk ederim
umarım allah hepimize nasip eder
bide şu tedirginliğim geçse çok daha iyi olacak :18::18::18::18::18:
mrh hoşbulduk evet bu daha önce bi aşılama yaptık şimdi ilk defa tüp bebek yaptık pazartesi transef edildi bu altıncı günüm
bizim sorunumuzu ne olduğunu tam olarak anlayamadık neden dersen dr pko sin dedi ama tam olarak özellikleri yok eşimin sperm değerleride normal 5 yıldır hiç korunmadık ilaç felanda kullanmadım ama yinede olmadı bebbişimiz, bir aşılama ve tüp bebek dışında çok dr değiştirdik ve çok ilaç kullandırtılar herşey normal aşılamaya yada tüp bebeğe gerek yok dediler ve ilaç kullandırtılar sürekli
böylelikle 5 yık geçti şimdi şimdi de ilk tüp bebeği yaptık pazartesi 2 yumurta transef edildi ama dündendir ağrım var ve çok korkuyorum olmayacak diye
ayrıca ilginize çok tşk ederim
umarım allah hepimize nasip eder
bide şu tedirginliğim geçse çok daha iyi olacak :18::18::18::18::18:
çok tşekkür ederim desteğiniz için inanın dündendir yorumlarınızı okuyup sakinleşiyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bizde böyle hamiş oluruzzz
İyi akşamlar kızlar nasılsınız keyifler yerrindedir inşallah..Biz bugün ikinci tüpbebek tedavisi için gittik doktora.Ama bende bir geçen ay bir yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanıcam bi dahaki adetimde nasipse başlıycaz...bu sefer herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm....herkese iyi akşamlarr
canım hiç bir şey olmaz o kisten doğum kontrol hapı alıp götürür onu
tedavinde hayırlı uğurlı olsun bebişli olsun inşşşşşşş
inşşşş sıran gelmiştir canım sende anne olursun inşşşş
İyi akşamlar kızlar nasılsınız keyifler yerrindedir inşallah..Biz bugün ikinci tüpbebek tedavisi için gittik doktora.Ama bende bir geçen ay bir yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanıcam bi dahaki adetimde nasipse başlıycaz...bu sefer herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm....herkese iyi akşamlarr
gunaydin kizlarr..
yeeetercim ,nasilsin tatlimm?
susesi,tedavin hayirli olsun bu denemnde bebeyin gelsin annesine insallah ,rabbim yuzunu guldursun sekerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?