Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kuzum geçmiş olsun hiç korkulacak bir şey değil merak etme inşş iyi geçer güzel haberle gelirisn

Hayırlı kandiller güzel anne adayları,dilerim Allahtan şu mübarek günlerin hatırına bizim dualarımızı kabul etsin,hepimiz için o hayırlı vakit gelmiş olsun ve göbeklerimize sağlıklı ve hayırlı mucizelerimizi bize nasip etsin,

amin amin aminnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar merhaba

yeni üyeyim biraz site karışık geldi burayı bulmak oldukça güç oldu.şöyleki tüp bebekle ilgili bilgilerinize ihtiyacım

arkadaşlar merhaba

yeni üyeyim biraz site karışık geldi burayı bulmak oldukça güç oldu.şöyleki tüp bebekle ilgili bilgilerinize ihtiyacım

hoş geldin aramıza site ye alışırsın bir kaç güne kadar
aklına takılamları sorabilirisin bildiğimiz kadarıyla yanıtlarız

cnm öncelikle herkeze hayırlı kandiller diliyorum!! Yetercim valla çok saol ya çok moral oluyorsun...fakat bu bekleme süreci beni öldürecek, kafam karma karışık sürekli acaba larla yaşıyorum.....uffff umarım çabucak geçer ve pozitif bir sonuç alırım.

aminn inşşş bu mübarek günün hürmetine inşş bebişin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur
kendini sıkmadan stres yapmamdan geçir bu süreci en iyisi böyledir

kızlar ben geldim.doktora gittim mantar oluşmuş ilaç verdi 1 haftada geçer dedi.bidee 1 tane yumurtam varmış ve gelişmiş hiç haberimiz yok :)) süpriz yumurta koydum adını.bide çatlayıp dölleniyor muuu aman yarabbiiiiiiim :))) inanamam oyle bişey olursa.çok dua ediyorum hepimiz için.dün de çok ettim.allahım mübarek kandil günü kabul etsin dualarımızı diye

süpriz yumurtaların süpriz bebk olsun inşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine tüm dualrımız kabul etsin inşşş

ya kızlar ben güzel bi yumurtam olduğunu öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum nerdeyse hamileymiş gibi davrandığımı farkettim.günaşırı ilişkilere başladık.eğilmemeye yorulmamaya gayret ediyorum.keşke bebeğim bana bi süpriz yapsa da gelse

günaydın hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine tüm dualrımız kabul etsin inşşş

Aminnnnnnnnnnnn canım Rabbim inşallah dualaerımızı kabul eder.Hakkımızda hayırlısını olsun.Dualarımız gerçekleşmezsede bize buna kabul edebilecek koca bi yürek versin.Hayırlsı böylrmiş diyebilecek güç versin.Ben bugün çok duygusalım günüm yaklaştkça bu süreçten korkmaya başladım nedense.umutsuzluk tohumları içimde yine beni rahatsız ediyoo.Rabbim hepimize güç verir inşallah AMİNNNNNNNNNNN

İnşallah canım benim sana süpriz bebek çıkar gelirrrrr.Dualrım seninlee.Bize güzel haberler vermen dileğiyleee

hadi bakalım inşş hamiş olursun

susesi canım ne oluyor böyle olmsuzluk falan söyleme böyle umtulu olmak zorundayız başaka türlüsünü düşünemeyiz kötü düşünmek gibi bir seçeneğimiz olmaz
inşş her şey güzel olacak senin içinde
rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşşş

Evet tatlım biliyorum ama bazen olumsuzluk içime girip çıkmıyo sanki yaa.Bu süreci ben yaşamamış gibi korku kaplıyo içimi.yine aynı şeyler rutin muayeneler iğne,hap vs iştee.sonuç ne olacak diyorum kafam allak bullak oluyo.dün hapım bitti 2-3 gün içinde hastalanırım muahakkak ve süreç başlar bizim.Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo.bide benim eltimin bebeği yeni kırkı çıktı gelin kaynana hep aynı binada otrunca ben çok bozuluyom ya bazen.bakalım bu süreçte beni neler bekliyo.sizden güç alıyorum burda yalnız olmadığımı biliyorum en azından.çok teşekkür ederim paylaşımlarnınız için...

canım ya bilmezmiyim bu dönemin ne kadar sıkıntılı olduğunu kayın validen ve eltinle beraber otuyor olmak evet iyi bir şey değil ama zaten bütün bu sıkıntılar bizim kafamıda uzakta olsa akrabalar yined kötü etkileniyoruz malesef sen hiç bir şeye takılmadan olmsuzluk düşünmeden tedvaine başla inşş bebişin seni anne yapar

merhaba arkadaşlar ben tedaviye yeni başlicam istanbuldayım özeldemi devletdemi yaptırayım karar veremedim önerebileceğiniz yerler varmı devlet olursa daha iyi benim için.. şimdiden teşekkürler....

Merhaba herkese inş. hepiniz iyisinizdir.Tedaviye başlayan arkadaşlar inş. hayırlı olur pozitif sonuç alırısnız, negatif olan arakdaşlar Allahtan ümit kesilmes inş. zamanı geldiğinde olur bebekler....
Benim için bu ay baya turhaf bir ay oldu ve halada devam ediyor.Bide ben iyice takmaya başladım bebek olayını.Görümcem sürekli gelip gidiyor bide bebekle ilgili konuşunca iyice takmaya başladım.Tedaviye hangi merkezde yapmak istediğimede karar veremedim istanbul olacak kesin ama hangi merkez 2 tane var aklımda birisi istanbul tüp bebek Aret Kamar diğeri bahçeçi tüp bebek Halit Fırat Erden Agustos gibi randevu almam gerekiyor eylülde başlmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…