slm canlar görüşmeyeli nasılsınız hepiniz aklımdasınız rabbime dua ederken sizlerede ediyorum sizde bana dua edin inş. bu ay büyük ihtimalle lap. olacağım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Hayırlı kandiller güzel anne adayları,dilerim Allahtan şu mübarek günlerin hatırına bizim dualarımızı kabul etsin,hepimiz için o hayırlı vakit gelmiş olsun ve göbeklerimize sağlıklı ve hayırlı mucizelerimizi bize nasip etsin,
arkadaşlar merhaba
yeni üyeyim biraz site karışık geldi burayı bulmak oldukça güç oldu.şöyleki tüp bebekle ilgili bilgilerinize ihtiyacım
canım ne hisetmeyi umuyorsun ki elbete bir şey hisetmeyeceksin embiyoların daha çok küçük sende değişikliğe yol açacak kadar değilerki
günlük hayatına dönmekle iyi yapmışsız süreki yatıldığında rahme kan gitmediği için tutunma şansı daha zorlaşıyor bu nedenle günlük işlerini yapaken hem hareket etmiş oluyorsun hemde test gününü beklemek sonuç ne olacağı düşünmekten uzak kalrsın umarım bebeişin seninledir ve seni anne yapar
cnm öncelikle herkeze hayırlı kandiller diliyorum!! Yetercim valla çok saol ya çok moral oluyorsun...fakat bu bekleme süreci beni öldürecek, kafam karma karışık sürekli acaba larla yaşıyorum.....uffff umarım çabucak geçer ve pozitif bir sonuç alırım.
kızlar ben geldim.doktora gittim mantar oluşmuş ilaç verdi 1 haftada geçer dedi.bidee 1 tane yumurtam varmış ve gelişmiş hiç haberimiz yok :)) süpriz yumurta koydum adını.bide çatlayıp dölleniyor muuu aman yarabbiiiiiiim :))) inanamam oyle bişey olursa.çok dua ediyorum hepimiz için.dün de çok ettim.allahım mübarek kandil günü kabul etsin dualarımızı diye
hepinizi ekledim arkadaşlar rabbim yar ve yardımcımız olsun
nevinim napim ilk ben vardım hihihiihihih
günaydın hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine tüm dualrımız kabul etsin inşşş
İnşallah canım benim sana süpriz bebek çıkar gelirrrrr.Dualrım seninlee.Bize güzel haberler vermen dileğiyleeeya kızlar ben güzel bi yumurtam olduğunu öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum nerdeyse hamileymiş gibi davrandığımı farkettim.günaşırı ilişkilere başladık.eğilmemeye yorulmamaya gayret ediyorum.keşke bebeğim bana bi süpriz yapsa da gelse
ya kızlar ben güzel bi yumurtam olduğunu öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum nerdeyse hamileymiş gibi davrandığımı farkettim.günaşırı ilişkilere başladık.eğilmemeye yorulmamaya gayret ediyorum.keşke bebeğim bana bi süpriz yapsa da gelse
Aminnnnnnnnnnnn canım Rabbim inşallah dualaerımızı kabul eder.Hakkımızda hayırlısını olsun.Dualarımız gerçekleşmezsede bize buna kabul edebilecek koca bi yürek versin.Hayırlsı böylrmiş diyebilecek güç versin.Ben bugün çok duygusalım günüm yaklaştkça bu süreçten korkmaya başladım nedense.umutsuzluk tohumları içimde yine beni rahatsız ediyoo.Rabbim hepimize güç verir inşallah AMİNNNNNNNNNNN
susesi canım ne oluyor böyle olmsuzluk falan söyleme böyle umtulu olmak zorundayız başaka türlüsünü düşünemeyiz kötü düşünmek gibi bir seçeneğimiz olmaz
inşş her şey güzel olacak senin içinde
rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşşş
Evet tatlım biliyorum ama bazen olumsuzluk içime girip çıkmıyo sanki yaa.Bu süreci ben yaşamamış gibi korku kaplıyo içimi.yine aynı şeyler rutin muayeneler iğne,hap vs iştee.sonuç ne olacak diyorum kafam allak bullak oluyo.dün hapım bitti 2-3 gün içinde hastalanırım muahakkak ve süreç başlar bizim.Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo.bide benim eltimin bebeği yeni kırkı çıktı gelin kaynana hep aynı binada otrunca ben çok bozuluyom ya bazen.bakalım bu süreçte beni neler bekliyo.sizden güç alıyorum burda yalnız olmadığımı biliyorum en azından.çok teşekkür ederim paylaşımlarnınız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?