Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadaşlar ben tedaviye yeni başlicam istanbuldayım özeldemi devletdemi yaptırayım karar veremedim önerebileceğiniz yerler varmı devlet olursa daha iyi benim için.. şimdiden teşekkürler....

hakınızda hayırlısı olsun ben bahçeci hakında hep olumlu şeyler duydummm

Son düzenleme:
kizlar merabalar nasilsiniz umarim hersey yolundadir..

gokkusagimm..nerelerdesin kiz hic yazmiyon sesinde cikmiyor..iyimisin canim..

hakınızda hayırlısı olsun ben bahçeci hakında hep olumlu şeyler duydummm

Korkuyorum Yeteeer diğer tüp bebek merkezi gibi herşey para derler diye korkuyorum çünkü diğer yer hep paraydı dertleri ve insanla hiç ilgilenmediler ben gene veriridim o yere para ama adam yerine koymuyorlar herşeyi ticarete dökmüşler artık.bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun temmuz ayı bitene kadar karar veririm inş.

canım her yer öyle sadece insana iyi davrarnan ve ileri teknoloji kulanan yerle r arıyoruz yoksa hepsi bu işi para için yapıyorlar

Son düzenleme:

Canım hakkında hayırlısı olsun.için nerede rahat ediyorsa orda ol tedavini.sonuçta herter para istiyor bu işlem için,ama önemli olan senin güvenmen merkeze..Başka şeylerde takmamaya çalış kafana boşver herşey olacağına varır.Bende bi kaçgüne başların heralde tedaviye.benimde içim karmakarışık aslındaa....

Allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını allahım kucağına verir inş.

Eşim Aret Kamar diyor bakalım nasip.

Slm kızlar burada hemen hemen bir çoğunuz bizdeki sorunu biliyorsunuz eşimle en sonunda bir defada ilaçla tedavi deneyelim olmazsa lap. yaptıralım diye karar vermiştik ama Rabbime binlerce şükürler olsun Rabbim burada olmayan herkeze versin eşim bugün test aldı olmaz ya bi bakalım diye veeeeeee yaptık kızlar çift çizgi çıktı POZİTİF gözlerime inanamadım teyze oluyorsunuz inşşşşş yakında da heğiniz anne olursunuz rabbim İnş. sizlerede böyle bir sevinç yaşatır kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin yarın kandan bi baktıracağız inş orda da pozitif çıkar dr gel ultrasyonla bakayım dedi sizce alttan bakılırmı hamileliğin ilk günlerinde
hepiniz gene dert ortağımsınız ve HEPİNİZİN DUACISIYIM...

amanınnnnnnnnnnnnn ne güzel haber bu sağlıcakla kucakla çok sevindim canım benim
canım altan bakılır sakınca yoktur ama zanetemiyorum baksın yukardan bakarkeseyi görürse bakmaz altan
yarın güzel haberle gel inşşşşş

saol canım rabbim senin kucağınıda doldurur inş......

yeeterim sagol tatlisim cok guzel bana gonderdiyin seyler anacim bu resimleri nasil yapiyonuz nasil cikariyonuz kele ..

susesim tatlim benim iyiyim iste tedaviye hazirlaniyom yani daha var ama simdiden stres basti..rabbim bizlerede mucizesini yaratsin ..bizimde kucaklarimiz dolsun rabbim bu derten kurtarsin biz kullarini rabbim kalbimizi biliyo..insallah duyarsin guzel allahimm aminn..

sondua..canm tebrik ederim sekerim darisida bizleree olsun.. cumle arkadaslarima olsun insallahh..

saol canım AMİN AMİN rabbim hepinize versin

Gözünaydın sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş.

canım resimleri pc ekliyorsun sonra şu an mesaj yazdığımız yerin altında eklentiler var tıklıyorsun oraya dosyayı seç diyor seçiyorsun açılan safdan sonrada çireiği ekle diyorsun bu kadar

Allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını allahım kucağına verir inş.

Eşim Aret Kamar diyor bakalım nasip.

canım bencede istanbul tüp bebekte yaptır...Dr. Aret çok iyi biri ve benim ilk denemem bu ay.....bugün test yaptım ve 2 çizgi çıktı :))))))))))))))))) yarın kantesti yaptırcam bakalım inşşş ordada çıkar......sonucu burda bildiririm...karar senin.

canım bende ilk bahçeciye gittim tüp bebek için hatta annemle gittik.Prof.Dr.Mustafa Bahçeciyle görüştük.Annem kredi çekicem falan diyince kendisi bize niye boşu boşuna para çekiyosunuz sağlık kurulu raporu alın 3 kez hakkınız var olmassa sonra kredi çekersiniz demişti.Yani öyle paragöz bir yer değil.Zaten Bahçeci Fulya S.S.K anlaşmalı değil seni büyük ihtimalle Umut Tüp Bebek Merkezine yönlendirirler.

ben iki deneme yaptım s.s.k bitti ilaçları para ile alıcam agustosa kadar bir yere karar vericem bakalım inş. neresi hayırlısıysa orası olsun teşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…