merhaba arkadaşlar ben tedaviye yeni başlicam istanbuldayım özeldemi devletdemi yaptırayım karar veremedim önerebileceğiniz yerler varmı devlet olursa daha iyi benim için.. şimdiden teşekkürler....
Merhaba herkese inş. hepiniz iyisinizdir.Tedaviye başlayan arkadaşlar inş. hayırlı olur pozitif sonuç alırısnız, negatif olan arakdaşlar Allahtan ümit kesilmes inş. zamanı geldiğinde olur bebekler....
Benim için bu ay baya turhaf bir ay oldu ve halada devam ediyor.Bide ben iyice takmaya başladım bebek olayını.Görümcem sürekli gelip gidiyor bide bebekle ilgili konuşunca iyice takmaya başladım.Tedaviye hangi merkezde yapmak istediğimede karar veremedim istanbul olacak kesin ama hangi merkez 2 tane var aklımda birisi istanbul tüp bebek Aret Kamar diğeri bahçeçi tüp bebek Halit Fırat Erden Agustos gibi randevu almam gerekiyor eylülde başlmak için
hakınızda hayırlısı olsun ben bahçeci hakında hep olumlu şeyler duydummm
toana kimseler yok kiiikizlar merabalar nasilsiniz umarim hersey yolundadir..
gokkusagimm..nerelerdesin kiz hic yazmiyon sesinde cikmiyor..iyimisin canim..
Korkuyorum Yeteeer diğer tüp bebek merkezi gibi herşey para derler diye korkuyorum çünkü diğer yer hep paraydı dertleri ve insanla hiç ilgilenmediler ben gene veriridim o yere para ama adam yerine koymuyorlar herşeyi ticarete dökmüşler artık.bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun temmuz ayı bitene kadar karar veririm inş.
kizlar merabalar nasilsiniz umarim hersey yolundadir..
gokkusagimm..nerelerdesin kiz hic yazmiyon sesinde cikmiyor..iyimisin canim..
Korkuyorum Yeteeer diğer tüp bebek merkezi gibi herşey para derler diye korkuyorum çünkü diğer yer hep paraydı dertleri ve insanla hiç ilgilenmediler ben gene veriridim o yere para ama adam yerine koymuyorlar herşeyi ticarete dökmüşler artık.bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun temmuz ayı bitene kadar karar veririm inş.
Canım hakkında hayırlısı olsun.için nerede rahat ediyorsa orda ol tedavini.sonuçta herter para istiyor bu işlem için,ama önemli olan senin güvenmen merkeze..Başka şeylerde takmamaya çalış kafana boşver herşey olacağına varır.Bende bi kaçgüne başların heralde tedaviye.benimde içim karmakarışık aslındaa....
Slm kızlar burada hemen hemen bir çoğunuz bizdeki sorunu biliyorsunuz eşimle en sonunda bir defada ilaçla tedavi deneyelim olmazsa lap. yaptıralım diye karar vermiştik ama Rabbime binlerce şükürler olsun Rabbim burada olmayan herkeze versin eşim bugün test aldı olmaz ya bi bakalım diye veeeeeee yaptık kızlar çift çizgi çıktı POZİTİF gözlerime inanamadım teyze oluyorsunuz inşşşşş yakında da heğiniz anne olursunuz rabbim İnş. sizlerede böyle bir sevinç yaşatır kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin yarın kandan bi baktıracağız inş orda da pozitif çıkar dr gel ultrasyonla bakayım dedi sizce alttan bakılırmı hamileliğin ilk günlerinde
hepiniz gene dert ortağımsınız ve HEPİNİZİN DUACISIYIM...
amanınnnnnnnnnnnnnne güzel haber bu sağlıcakla kucakla çok sevindim canım benim
canım altan bakılır sakınca yoktur ama zanetemiyorum baksın yukardan bakarkeseyi görürse bakmaz altan
yarın güzel haberle gel inşşşşş
yeeterim sagol tatlisim cok guzel bana gonderdiyin seyler anacim bu resimleri nasil yapiyonuz nasil cikariyonuz kele ..
susesim tatlim benim iyiyim iste tedaviye hazirlaniyom yani daha var ama simdiden stres basti..rabbim bizlerede mucizesini yaratsin ..bizimde kucaklarimiz dolsun rabbim bu derten kurtarsin biz kullarini rabbim kalbimizi biliyo..insallah duyarsin guzel allahimm aminn..
sondua..canm tebrik ederim sekerim darisida bizleree olsun.. cumle arkadaslarima olsun insallahh..
saol canım rabbim senin kucağınıda doldurur inş......
Slm kızlar burada hemen hemen bir çoğunuz bizdeki sorunu biliyorsunuz eşimle en sonunda bir defada ilaçla tedavi deneyelim olmazsa lap. yaptıralım diye karar vermiştik ama Rabbime binlerce şükürler olsun Rabbim burada olmayan herkeze versin eşim bugün test aldı olmaz ya bi bakalım diye veeeeeee yaptık kızlar çift çizgi çıktı POZİTİF gözlerime inanamadım teyze oluyorsunuz inşşşşş yakında da heğiniz anne olursunuz rabbim İnş. sizlerede böyle bir sevinç yaşatır kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin yarın kandan bi baktıracağız inş orda da pozitif çıkar dr gel ultrasyonla bakayım dedi sizce alttan bakılırmı hamileliğin ilk günlerinde
hepiniz gene dert ortağımsınız ve HEPİNİZİN DUACISIYIM...
yeeterim sagol tatlisim cok guzel bana gonderdiyin seyler anacim bu resimleri nasil yapiyonuz nasil cikariyonuz kele ..
susesim tatlim benim iyiyim iste tedaviye hazirlaniyom yani daha var ama simdiden stres basti..rabbim bizlerede mucizesini yaratsin ..bizimde kucaklarimiz dolsun rabbim bu derten kurtarsin biz kullarini rabbim kalbimizi biliyo..insallah duyarsin guzel allahimm aminn..
sondua..canm tebrik ederim sekerim darisida bizleree olsun.. cumle arkadaslarima olsun insallahh..
Gözünaydın sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş.
Allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını allahım kucağına verir inş.
Eşim Aret Kamar diyor bakalım nasip.
canım bende ilk bahçeciye gittim tüp bebek için hatta annemle gittik.Prof.Dr.Mustafa Bahçeciyle görüştük.Annem kredi çekicem falan diyince kendisi bize niye boşu boşuna para çekiyosunuz sağlık kurulu raporu alın 3 kez hakkınız var olmassa sonra kredi çekersiniz demişti.Yani öyle paragöz bir yer değil.Zaten Bahçeci Fulya S.S.K anlaşmalı değil seni büyük ihtimalle Umut Tüp Bebek Merkezine yönlendirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?