canım bencede istanbul tüp bebekte yaptır...Dr. Aret çok iyi biri ve benim ilk denemem bu ay.....bugün test yaptım ve 2 çizgi çıktı :))))))))))))))))) yarın kantesti yaptırcam bakalım inşşş ordada çıkar......sonucu burda bildiririm...karar senin.
Çok sevindim inş.hamişsindir kandada yüsek çıkar bebek gelir
Arkadaşlar beta-hcg sonucumu aldım ilk denemem veeeeeeeeeeeeeeee...........HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SONUÇ 303 ML!!!!
ark. size tavsiyem hiç korkmayın ben okadar aktiftimki hiç yerimde oturmadım, sürekli dışarlardaydım ve duşumuda aldım, çok ağır olmama kaydı ile ev işimide yaptım, afedersiniz nekadar yasaklansada (tabiki siz yapın demiyorum) eşimle ilişkiye bile girdim.... yani bence kendini nekadar sakınırsan okadar kötü....siz en iyisi hiç kafaya takmayın, çünkü tutunca tutuyor tutmayınca tutmuyor...allah herkeze bol bebişler nasip etsin..ve allah benim bebişime kuvvet versin!!!
tebrik ederim çok sevindim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin darışı başımıza :) ilk denemenmiydi canım?
evet cnm ilk denemem...senin? allah sanada bol bol bebişler versin....tabiki korkularım tamamen bitmedi....2 gün sonra tekrar test yaptırmam gerekiyor ve dış gebelik veya kimyasal gebelik diye birşeyler duydum, umarım herşey yolundadır
evime biz uyurken hırsız girmiş ve 2. Tüp bebek için çektiğimiz 3.500 lirayı çalmış yetmezmiş gibi evi talan etmiş.hala şoktayım...çalınan bi parayı 2 yıl ödeyeceğimemi yoksa uzun bi süre tüp bebek hayallerimin suya düştüğüne mi üzüleyim.yada hala nefes alabildiğimize mi sevineyim bilemiyorumm.
aslında para gitti diye üzülmüyorum.sadece tüp bebek yaptıramıcam o borç bitene kadar o içimi yakıyo.çok odaklamıştım kendimi.şimdi bunu nasıl kabullencem bilemiyorum.sanki hala kötü bi rüyadayımçok geçmiş olsun arkadaşım. Allah sizi korumuş iki ay önce benim evimede hırsız girmişti inan princime bulguruma kadar döküp evi talan etmişti ve benimde 4000 tl zararım olmuştu... dua ediyorum ki evde yoktuk. tabii senin durum farklı paranı tüp bebek için kullanacakmışsın. Allah yardımcın olsun canım ....
Arkadaşlar beta-hcg sonucumu aldım ilk denemem veeeeeeeeeeeeeeee...........HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SONUÇ 303 ML!!!!
ark. size tavsiyem hiç korkmayın ben okadar aktiftimki hiç yerimde oturmadım, sürekli dışarlardaydım ve duşumuda aldım, çok ağır olmama kaydı ile ev işimide yaptım, afedersiniz nekadar yasaklansada (tabiki siz yapın demiyorum) eşimle ilişkiye bile girdim.... yani bence kendini nekadar sakınırsan okadar kötü....siz en iyisi hiç kafaya takmayın, çünkü tutunca tutuyor tutmayınca tutmuyor...allah herkeze bol bebişler nasip etsin..ve allah benim bebişime kuvvet versin!!!
evime biz uyurken hırsız girmiş ve 2. Tüp bebek için çektiğimiz 3.500 lirayı çalmış yetmezmiş gibi evi talan etmiş.hala şoktayım...çalınan bi parayı 2 yıl ödeyeceğimemi yoksa uzun bi süre tüp bebek hayallerimin suya düştüğüne mi üzüleyim.yada hala nefes alabildiğimize mi sevineyim bilemiyorumm.
Canım hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanır bebişine kavuşursun.Ben de ilk denenmmde evdeydim süreekli ama ona rağmen sen çok hareket ettin falan dedi kayınvaldem anlamıyolar bazı şeyleri anlatamıyon.şimdi 2.denemem olacak bu sefer nasıl geçecek süreç bilmiyom beni eve bağlayacaklar galba:)Allah tan bu sefer eşimde izinli olacakda yalnız olmuyacağım evde yoksa vala zor geçeçkti.Allah tan hayırlsı evet bu işler şans meselesi sanırım..
Ay ay bebekmi geliyor allahım inş. herşeyin normal gider kucağınada alırsın .Allah tamamına erdirir inş .
hayırlı olsun ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah.doktorunun kim olduğunu öğrenebilirmiyim?
tebrik ederim çok sevindim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin darışı başımıza :) ilk denemenmiydi canım?
ben daha yeni başlicam iki tüp de kapalı ve rezervlerimde problem olduğunu söyledi doktor... yarın zeynep kamile gidicem orayı çok övdüler en azından ortamını görmek istiyorum ve oraya giden insanlarla tanışmak istiyorum... canım iyi düşünelim iyi olsun umarım herşey yolundadır dua edicem....
gözün aydın sağlıcakla kucakal
Canım hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanır bebişine kavuşursun.Ben de ilk denenmmde evdeydim süreekli ama ona rağmen sen çok hareket ettin falan dedi kayınvaldem anlamıyolar bazı şeyleri anlatamıyon.şimdi 2.denemem olacak bu sefer nasıl geçecek süreç bilmiyom beni eve bağlayacaklar galba:)Allah tan bu sefer eşimde izinli olacakda yalnız olmuyacağım evde yoksa vala zor geçeçkti.Allah tan hayırlsı evet bu işler şans meselesi sanırım..
Cnm inşallah değerim katlanır çok saol...Cnm bence sen kayınvalidenin baskısından ve stressinden hamiş kalamiyosun:))))) sen bence transferden sonra 2 hafta kocanıda al biyere tatile git...beraber yürüyüş yaparsınız, temiz hava alırsınız...bence çok etkisi olur. Zaten yatınca vucudundaki kan dolaşımı yavaşlıyor, buyüzden 1 gün yattıktan sonra bol bol yürümek ve hareket etmek lazımmış..ben İstanbul Tüp bebek merkezinde yaptırdım..doktorum Nahit karabeyoğlu ve Aret Kamar...
Benim arkadaşımında orda ilk seferde tuttuğu için orayı tercih ettim.
Ben ilk denemede kayınvalidemdeydim sürekli yatırdılar ayakta gördümü git uzan dediler yediklerimi midem eritmedi bide aksi gibi vajinal jel kullandım oda yan etki yaptı ishal oldum sürekli istifra ettim.Ama ikincide evime gidicem dedim eşime sürekli,evime geldim hiç kimseyi istemiyorum dedim,işlerimi yaptım yemek yaptım ama nasip olmayınca olmuyor yattımda olmadı kalktımda olmadı.Zamanı var demekki her şekilde olmadı.2. de denediğinde eşin yanında olunca daha rahat olursun inş. sorunsuz bir tedavin olur bebeğinde hemencecik gelir bekletmez seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?