Canım benimde aklımdan geçmiyo değil tatil fikri ama sonuç olumsuz olursa başımın etini yerler valla hem bu sefer kendi annemde çok kızar.zaten internete girmiycem bu süreçte rdyyasyon yayıyomuş o nednle hiç girme dedi geçen kayınvalidem çok biliyo yaaa.ilk denemmde hep bilgisayar yanımdydı biliyo o nedenle geçen bi yerden duymuş bak böyle böyle oluyomuş dedi canımı sıktı ama bişey demedim yaa..bişey deyince bu sefer de surat yapıyolar o hiç çekilmiyo o nedenle he deyip bildiğimi yapıyorum çoğu zaman.Ama tatil için parada lşazım canım bütün paralar gidio iştee.nasip bakalım artık..ben akapunturada gidyom o beni rahatlatıyo inşallah bu sefer herşey güzel olacakk...
hicranscım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah darısı hepimizin basına olsun :)) sizin sorununuz neydi ve kaç yasındasın yazarmısın canım
Günaydın son 6 günüm. Çarşamba günü test yapacağız inşallah sonuç güzel olur.
Gerçi hiç belirtim yok o nedenle biraz canım sıkkı
hicranss ben aslında tedavi görmüyorum henüz canım.2 gün sonra tatile çıkıcam dönüşte baslıcam adanada düşünüyorum.bende 1 hafta önce doktora gittim enfeksiyon kapmıştım muayene esnasında 1 tane olgun güzel gelişmiş yumurtam olduğunu soyledi.ben hiç beklemiyodum günaşırı ilişki falan dedi bizde uyguladık :)) eşimin sperm değerleri çok düşük canım 5 milyon kadar.3 aydır keçiboynuzu kürü,evicap ve selenyum vitamini kullanıyor.kaç gündür aşırı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor.adetime daha çok var ama farklı anlamlar yuklemek istemiyorum :) adet düzensizliğim varzaten eskiden beri.hamile kalsam haberim bile olmaz inankiama keçiboynuzuyla değerler yukselmiş olabilir bu yolla doğal yoldan kalan çook insan var arastırdım canım.bide bizim spermlerimizin %62 si hareketli o da bi avantaj.işte boyle canım dua et bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza
Canım çok saol...yaşım 28 ve bizim aslında ilk başta sorun yok dediler ikimizede...sonra rahimfilminde sol tüpüm azda olsa tıkalı göründü. Doktor dedi eğer ilk denemen tutmazsa veya dış gebelik olursa laparoskopi yaparız. Bizde denedik işte, değerim 303 çıktı ve yarın tekrar kan aldırmam lazım..umarım değerim katlanır. Yani aslında değerin bukadar yüksek çıkması iyimi kötümü anlamadım. Hemşire çok iyi dedi ama...yarın belli olcak inşallah. Bugün açıkcası baya ağrılarım oldu, biraz endişelendim.
Cnm sizdeki sorun ne ve nerde tedavi görüyosun?
merhaba canım benim de transferim pazar günü oldu perşembe test günüm ama ben salı günü yaptırıcam.5. tüp bebek deneme.inşallah pozitif sonucu alırız.bende ara ara kasıklarda batmalar oluyor hapşırırken falan daha çok acıyor,nedir ne değildir bilemiyorum.
İyi geceler kızlar,biz bugün startı verdik kistim kaybolmuş ve ilk iğnemi vurldum hakkımızda hayırlısı artık...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin AMİNNNNNNNNNNNNN
İnşallah sonuç isteediğin gibi olur.
İyi geceler kızlar,biz bugün startı verdik kistim kaybolmuş ve ilk iğnemi vurldum hakkımızda hayırlısı artık...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin AMİNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?