Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız rabbim hep güzel haber almayı nasip etsinn

Cnm bence en büyük etken çok fazla düşünmemen ve arada sırada gezip kafa dağıtman. Umarım kayınvalidenle bu konuda anlaşmanın yolunu bulursun ve kendini çok sıkmazsın. Allah herkeze bu süreçte yardımcı olur...inşallah!

hicranscım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah darısı hepimizin basına olsun :)) sizin sorununuz neydi ve kaç yasındasın yazarmısın canım

hicranscım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah darısı hepimizin basına olsun :)) sizin sorununuz neydi ve kaç yasındasın yazarmısın canım

Canım çok saol...yaşım 28 ve bizim aslında ilk başta sorun yok dediler ikimizede...sonra rahimfilminde sol tüpüm azda olsa tıkalı göründü. Doktor dedi eğer ilk denemen tutmazsa veya dış gebelik olursa laparoskopi yaparız. Bizde denedik işte, değerim 303 çıktı ve yarın tekrar kan aldırmam lazım..umarım değerim katlanır. Yani aslında değerin bukadar yüksek çıkması iyimi kötümü anlamadım. Hemşire çok iyi dedi ama...yarın belli olcak inşallah. Bugün açıkcası baya ağrılarım oldu, biraz endişelendim.
Cnm sizdeki sorun ne ve nerde tedavi görüyosun?

hicranss ben aslında tedavi görmüyorum henüz canım.2 gün sonra tatile çıkıcam dönüşte baslıcam adanada düşünüyorum.bende 1 hafta önce doktora gittim enfeksiyon kapmıştım muayene esnasında 1 tane olgun güzel gelişmiş yumurtam olduğunu soyledi.ben hiç beklemiyodum günaşırı ilişki falan dedi bizde uyguladık :)) eşimin sperm değerleri çok düşük canım 5 milyon kadar.3 aydır keçiboynuzu kürü,evicap ve selenyum vitamini kullanıyor.kaç gündür aşırı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor.adetime daha çok var ama farklı anlamlar yuklemek istemiyorum :) adet düzensizliğim varzaten eskiden beri.hamile kalsam haberim bile olmaz inanki ama keçiboynuzuyla değerler yukselmiş olabilir bu yolla doğal yoldan kalan çook insan var arastırdım canım.bide bizim spermlerimizin %62 si hareketli o da bi avantaj.işte boyle canım dua et bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın son 6 günüm. Çarşamba günü test yapacağız inşallah sonuç güzel olur.
Gerçi hiç belirtim yok o nedenle biraz canım sıkkı

günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canını sıkma bazılarında belirti olmadan da hamilelik olalbiliyor..daha erken stres yapma yani

rabbim yüzünü gülüdrsün inşşşşşşş

canım inşallah allah yüzünü güldürür..keçiboynuzu iyi diyorlar. Ben evleneli daha 2 sene oldu fakat 1,5 sene denemeden ve bir başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememde allah bana o 2 çizgiyi gösterdi. Bugün 2ci kan testimi yaptırdım değerim 570 ml çıktı, bir önceki 303tü. Hemşire bana çok iyi olduğunu söyledi, haftaya perşembe ultrasona gidicem. İnşallah kesecik(ler) görünür. Cnm stres yapma eminim kendiliğinden olur, hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz.

merhaba canım benim de transferim pazar günü oldu perşembe test günüm ama ben salı günü yaptırıcam.5. tüp bebek deneme.inşallah pozitif sonucu alırız.bende ara ara kasıklarda batmalar oluyor hapşırırken falan daha çok acıyor,nedir ne değildir bilemiyorum.

tebrikler ,değerin inşallah katlanarak artar.

İnşallah sonuç isteediğin gibi olur.

İyi geceler kızlar,biz bugün startı verdik kistim kaybolmuş ve ilk iğnemi vurldum hakkımızda hayırlısı artık... Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin AMİNNNNNNNNNNNNN

İyi geceler kızlar,biz bugün startı verdik kistim kaybolmuş ve ilk iğnemi vurldum hakkımızda hayırlısı artık... Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin AMİNNNNNNNNNNNNN

Allah kolaylık versin İnş. emeklerini allah görür sana bi tane sana ve eşine benzeyen bebek yollar kucağını dolduru Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Darısı yeni tedaviye başlıcaklara

tedavin hayırlı ve uğurlu olsun canım,başlamak bitirmenin yarısıdır,aslında bu tedavi süreçleri bile bizim için değerli,daha bir umutla bakıyoruz çünkü,rabbim yüzünü güldürsün

Çilekv ve yasmin çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...İyi gecelerr.............

bizim gibi bebek sahibi olamayan anne aday adaylarını,arkadaşlarının hepsinin oyuncak bebeği varken kendisinin oyuncak bebeği olmayan gözü yaşlı küçük bir kız çocuğuna benzetiyorum.inşallah o kız çocuğunun gözyaşları diner ve de bizlerin,
dön dayanamıyorum artık,
dön bu ne çok yalnızlık,
çık gel ne olursun apansız,hadi dön hadi dön hadi dön yalansız

herkese iyi geceler diliyorum...

slm kızlar bende tüp bebek denedim ilk denemem tutmadı adet oldum doktorum hemen asılama yaptı ücretsiz suan 2.günüm bekliyorum ama içimde hiiç bir umut yok
erdem hastanesi :)
Allah isteyen herkese kendi katından hayırlı sağlıklı nesiller nasip etsin İnşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…