bizim gibi bebek sahibi olamayan anne aday adaylarını,arkadaşlarının hepsinin oyuncak bebeği varken kendisinin oyuncak bebeği olmayan gözü yaşlı küçük bir kız çocuğuna benzetiyorum.inşallah o kız çocuğunun gözyaşları diner ve de bizlerin,
dön dayanamıyorum artık,
dön bu ne çok yalnızlık,
çık gel ne olursun apansız,hadi dön hadi dön hadi dön yalansız
herkese iyi geceler diliyorum...
kızlar ne güzel konuşmusunuz iyi dileklerde bulunmuşsunuz
bu yoldan defalarca geçmiş (tüp bebekten ) 7 yıldır şavaşan birisi olaraktan sizleri ne kadar iyi anladığımı tahmin edemezsiniz:26::26::26: yazdıklarınızı yüreğimin ta en derininde hisediyorummm
bazı zamanlar oluyorki he rşey bitti ben anne olamamderken bir tafatanda neden olamsın diyorum:26::26: ama bildiğim bir şey var ki geç kaldımmm anne olmaya benimle aynı yaşta insanların genç kızları var ama geçte olsa yaşamak istiyorum bu duyguyu rabbim nasip ederse :26::26::26: içimde bir eksiklik var ve bu eksikliği bu hüznü hiç bir şey değiştiremeyecek bir bebekten başka
rabbim hepimize nasip etsinnn inşşumut etmekten dua etmektenbaşka elimizden hiç bir şey gelmiyor malesef
Sakın vazgeçme yeteeer ben biliyorumki sen çok güçlü bir kadınsın ve sende anne olacaksın zamanı gelecek o gün kendin bile diyeceksin şimdi zamanı diye
Dün bahceçi tüpbebek sitesinde bir anne baba olan kişinin yazısını okudum 15 senelik evlilermiş ve 17. denemede ikiz bebekleri olmuş.adam diyorki 30 kerede olsa denerdim diyor.
Allah sağlık ve maddi güç verdikçe inş. bizlerde anne olucaz.
Biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz bunu daha iyi anladım.sizleri tanımasamda gerçekten seviyorum sizleri
biribirimiz anlıyoruz çünki aynı süreci yaşıyoruz
kuzum inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş rabbim yardımını merhametini eksik etmesin inşşşşşşşşşş
tedavin hayırlı ve uğurlu olsun canım,başlamak bitirmenin yarısıdır,aslında bu tedavi süreçleri bile bizim için değerli,daha bir umutla bakıyoruz çünkü,rabbim yüzünü güldürsün
Amin inş. dualarımız kabul olur bizlerde anne oluruz
Ayy şuanda can acısı çekiyorum hüüüelimi yaktım yavvv sabah sabah kızgın yağ ile adam uyuyordum nasıl çığlık atıysam daha çığlığım bitmeden adam yanımdaydı yazık yatağın neresinden kalktım bilimiyorum dedi.yarım saatte bir arıyor eşim yazık
oy kaynanam pazar alışverişimi yaptı el yanık olunca çok utandım
Tüp bebek için baçeci hait fırat erdene karar verdik bu ay eylül için randevu alıcaz inş. Verirlerse bizimle birlikte eşimin arakadaşı var oda gelecek inş. Ikimiz içinde hayırlısı olur. Arkadaşın 6. Denemesi olacak sanırım.bebekleri tutuyormuş iki aylık düşüyormuş.
Oy kaynanam pazar alışverişimi yaptı el yanık olunca çok utandım
Tüp bebek için baçeci Hait Fırat Erdene karar verdik bu ay eylül için randevu alıcaz inş. verirlerse bizimle birlikte eşimin arakadaşı var oda gelecek inş. ikimiz içinde hayırlısı olur. Arkadaşın 6. denemesi olacak sanırım.bebekleri tutuyormuş iki aylık düşüyormuş.
bu yoldan defalarca geçmiş (tüp bebekten ) 7 yıldır şavaşan birisi olaraktan sizleri ne kadar iyi anladığımı tahmin edemezsiniz:26::26::26: yazdıklarınızı yüreğimin ta en derininde hisediyorummm
bazı zamanlar oluyorki he rşey bitti ben anne olamamderken bir tafatanda neden olamsın diyorum:26::26: ama bildiğim bir şey var ki geç kaldımmm anne olmaya benimle aynı yaşta insanların genç kızları var ama geçte olsa yaşamak istiyorum bu duyguyu rabbim nasip ederse :26::26::26: içimde bir eksiklik var ve bu eksikliği bu hüznü hiç bir şey değiştiremeyecek bir bebekten başka
rabbim hepimize nasip etsinnn inşşumut etmekten dua etmektenbaşka elimizden hiç bir şey gelmiyor malesef
rabbim yardımcın olsun yardımcınız olsun inşşş [sıze=3][/sıze]
Yasmin canım çok geçmiş olsun...Niye utanıyorsun ki tatlım böyle bi durumda yardımcı olması güzel bişey...tedavinde şimdiden hayırlı olsunn..inşallah bu sefer bebişin sana gelir tatlım.Bende iki gündür iğnemi vurunuyom.Ama hap midemi acaip bulandırıyo sabahları kötü oluyorum zaten bu ilaç beni dahadakötü yaptı.Neyse bebiş gelsinde bunlara dayancaz artıkım öyle değilmi ..
Yeterim yaşanmammış hiçbişey için geç kalınmış değildir.Sen ilk yaşayacaksınki buda senin için mutluluk demek.Canım senin yaşın kaçki merak ettim bak.bende 31 e girdim mücadeleye devam tatlım.Evet benimle benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu çok da canım sıkıldı ama bizim içinde geç değil be canım.Rabbim inşallah sanda banada burdaki arkadaşlarıma ve isteyen tüm insanlara yaşatsın bu duyguyu..tüm güzelliklerin senle olması dileğiyel
Allah razı olsun yeteeer inş. sende eşin iyice sağlığına kavuşunca tedaviye başlarsın inş. ve hepimiz hamile kalırız göbeklermizi gere gere gezer sağlıkla kucağımıza alır bebeklerimmizi
Sağol SUSESİ allah razı olsun kayınvalidemden
Bende iğneler ter ve şişkinlik yapmıştı ve çok feci cinsel gücü arttırmıştı eşim kaçacak diye korkuyordumm adam genemi demeye başlamıştı
bebeklemizi kucağımıza alınca bu yapılan işlemlerin hepsini unutucaz inş.
eğer allah verirse sağlıkla 4 tane bebek istiyorum ama önce bi taneyi bulayım
hiç birşey için geç değildir.bu bir imtihan rabbim uğraşmamızı emek vermemizi istiyor,vazgeçip pes edersek kazanamayız ki,hem şuna da inanıyorum ki bu dünyada çocuk sahibi olmak için verdiğimiz emekler,dualar cennette karşımıza fazlasıyla ummadığımız güzelliklerle karşımıza çıkacak.o yüzden negatif sonuçlanan tedavilerde emekler yine de boşa gitmedi diye düşünüyorum.tabiki zaman geçiyor ben de 5 senelik evliyim yaşım 30 hiç bebeğim olmayacak mı korkusu hep var,ama güçlü olmalı ve duaya devam etmeliyiz.sabredersek öyle yada böyle yine biz kazanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?