Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sana katılıyorum canım ve bende diyorum ki; omuzumda başın eksik yatağımda kokun tenimde tenin eksik gelde bir dokun,gecelerden uykum eksik yüzde tebessüm,elimde elin eksik yaşlı hep gözüm....

Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..

Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..

canıııım tebrikleerr.seninle daha önce aynı dönemde tüp bebek mi yapmıştık.öyle hatırladım sanki.tekrar tüp bebeklemi hamile kaldım.paylaşırmısın bu süreci bizimle

canıııım tebrikleerr.seninle daha önce aynı dönemde tüp bebek mi yapmıştık.öyle hatırladım sanki.tekrar tüp bebeklemi hamile kaldım.paylaşırmısın bu süreci bizimle

canım teşekkür ederim.benim ilk denemen. Allahım ilk seferde hamile kalmamı nasip etti. Sağlıkla da kucağımıza alırız inşallah.

Sağlıkla kucağına almak naip etsin inş. herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun.

Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Kızlar dua edelim birbirimize. benim de ilk denemem. anatolia tüp bebekte salı günü (05.07.2011) transferim yapıldı. bugün transferimin 4. günü. 16 Temmuza kan tahlili dediler. çok heyecanlı süreç. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.

İnş. sonuç iyi gelir sende güzel haberler verirsin :

Kizlar selam, soylemis miydim hatirlamiyorum. Benim operasyondan sonra tupler acildi, 23 Haziranda laparoskopi oldum, yani yaklasik 20gun oldu.

Fakat yaklasik 20 gundur kanamam var cok azicik azicik. Bir turlu gecmek bilmiyor. iliskiye de girmiyoruz tabi bu arada. Doktor adetin olunca beni ara 3.gun falan seni gorucem dedi. Asilama yapacak galiba, bu islerde surec nasil ilerliyor neden bu kanamam bitmiyor bir bilen varsa yardim edebilir mi?

Canım inş. hamilesindir. Bide sana tavsiyem eşin klomen kullansın(tabi en iyisini gene dr bilir) benim eşiminde 5m cıvarıydı klomen evicap arada çinko ve 3ay boyunca mone tablet kullandı sperm sayısı 26m ye çıktı benim bir tüpüm kapalı olmasına rağmen şuanda hamileyim darısı başına inş. keçiboynuzu kürünü aksatmadan kullanın hiç bırakmayın

canım gözün aydın kuçağında sağlıkla görürsün inş. negüzel haber bu
Rabbim diğer arkadaşlarımada nasip eder inş..............

Son düzenleme:
sağol canım doktorum Funda hanım.

bende gitmeyi düşünüyom daha karar veremedim eşimin kuzenide orda yaptırdı dr funda hanım sizde sorun neydi kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et bu arada ben istanbulda oturuyom taviye edermisin

bende gitmeyi düşünüyom daha karar veremedim eşimin kuzenide orda yaptırdı dr funda hanım sizde sorun neydi kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et bu arada ben istanbulda oturuyom taviye edermisin

Niye kusura bakayım canım. bende pco vardı. Tavsiye ederim. İstanbulda da güzel merkezler var diye biliyorum. çok uzak değilmi burası.

canım ben smyrna da yaptırdım. Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

sizin sorun neydi cnm memnun kaldınmı bende oraya karar vermiştim ama forum daki yorumlar kafamı karıştırdı çünkü tek bir şansım var

sizin sorun neydi cnm memnun kaldınmı bende oraya karar vermiştim ama forum daki yorumlar kafamı karıştırdı çünkü tek bir şansım var

canım bende oraya gitmeden önce olumlu olumsuz çok şey okudum. Ama Allahım nasip etti ilk severde hamile kaldım. irembe hakkında iyi şeyler duymuştum oraya da gittik görüşmeye ama hiç memnun kalmadık. ilk görüşmede bile negatif elektrik aldık. Bence bu merkezler vesile sonuçta Allah izin verirse oluyor. hayırlısı canım Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…