bizim gibi bebek sahibi olamayan anne aday adaylarını,arkadaşlarının hepsinin oyuncak bebeği varken kendisinin oyuncak bebeği olmayan gözü yaşlı küçük bir kız çocuğuna benzetiyorum.inşallah o kız çocuğunun gözyaşları diner ve de bizlerin,
dön dayanamıyorum artık,
dön bu ne çok yalnızlık,
çık gel ne olursun apansız,hadi dön hadi dön hadi dön yalansız
herkese iyi geceler diliyorum...
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
canıııım tebrikleerr.seninle daha önce aynı dönemde tüp bebek mi yapmıştık.öyle hatırladım sanki.tekrar tüp bebeklemi hamile kaldım.paylaşırmısın bu süreci bizimle
Sağlıkla kucağına almak naip etsin inş. herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun.
Kızlar dua edelim birbirimize. benim de ilk denemem. anatolia tüp bebekte salı günü (05.07.2011) transferim yapıldı. bugün transferimin 4. günü. 16 Temmuza kan tahlili dediler. çok heyecanlı süreç. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.
hicranss ben aslında tedavi görmüyorum henüz canım.2 gün sonra tatile çıkıcam dönüşte baslıcam adanada düşünüyorum.bende 1 hafta önce doktora gittim enfeksiyon kapmıştım muayene esnasında 1 tane olgun güzel gelişmiş yumurtam olduğunu soyledi.ben hiç beklemiyodum günaşırı ilişki falan dedi bizde uyguladık :)) eşimin sperm değerleri çok düşük canım 5 milyon kadar.3 aydır keçiboynuzu kürü,evicap ve selenyum vitamini kullanıyor.kaç gündür aşırı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor.adetime daha çok var ama farklı anlamlar yuklemek istemiyorum :) adet düzensizliğim varzaten eskiden beri.hamile kalsam haberim bile olmaz inankiama keçiboynuzuyla değerler yukselmiş olabilir bu yolla doğal yoldan kalan çook insan var arastırdım canım.bide bizim spermlerimizin %62 si hareketli o da bi avantaj.işte boyle canım dua et bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza
canım gözün aydın kuçağında sağlıkla görürsün inş. negüzel haber bu
Rabbim diğer arkadaşlarımada nasip eder inş..............
arkadaşlar kent hastanesi mi smyna mı bir türlü karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz
canım ben smyrna da yaptırdım. Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
hayırlı olsun canım dokturun ki
sağol canım doktorum Funda hanım.
bende gitmeyi düşünüyom daha karar veremedim eşimin kuzenide orda yaptırdı dr funda hanım sizde sorun neydi kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et bu arada ben istanbulda oturuyom taviye edermisin
canım ben smyrna da yaptırdım. Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
sizin sorun neydi cnm memnun kaldınmı bende oraya karar vermiştim ama forum daki yorumlar kafamı karıştırdı çünkü tek bir şansım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?