canım bende oraya gitmeden önce olumlu olumsuz çok şey okudum. Ama Allahım nasip etti ilk severde hamile kaldım. irembe hakkında iyi şeyler duymuştum oraya da gittik görüşmeye ama hiç memnun kalmadık. ilk görüşmede bile negatif elektrik aldık. Bence bu merkezler vesile sonuçta Allah izin verirse oluyor. hayırlısı canım Allahım isteyen herkese nasip etsin.
canım bende oraya gitmeden önce olumlu olumsuz çok şey okudum. Ama Allahım nasip etti ilk severde hamile kaldım. irembe hakkında iyi şeyler duymuştum oraya da gittik görüşmeye ama hiç memnun kalmadık. ilk görüşmede bile negatif elektrik aldık. Bence bu merkezler vesile sonuçta Allah izin verirse oluyor. hayırlısı canım Allahım isteyen herkese nasip etsin.
canım çok soru soruyorum ama isteyince iki embriyo koyuyorlarmı
canım çok soru soruyorum ama isteyince iki embriyo koyuyorlarmı
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
Kızlar dua edelim birbirimize. benim de ilk denemem. anatolia tüp bebekte salı günü (05.07.2011) transferim yapıldı. bugün transferimin 4. günü. 16 Temmuza kan tahlili dediler. çok heyecanlı süreç. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.
arkadaşlar kent hastanesi mi smyna mı bir türlü karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz
Tatlım her ikisinlede görüş sana hangisi yakın gelirse hangisine daha çok güven duyarsan orda başla tedavinee.ilk denemen olucak sanırım öylemi? ben de smyrada devam ediyom şu an.2,denemen ve ilki de orda olmuştu ben memnundum açıkçası merkezden.sonuçta hepsi aynı işlmei yapıyolarr.bana öyle demişti kentte görüştüğümz bayan.bana orası çok uzak olunca orayı yercih etmedim ama oardanda çok memnun olanı duydum.şimdidien hayırlı olsun tedavinnn
sağol canım doktorum Funda hanım.
tüm kontrolümüzü smyrna da yaptırdık şimdi aşılama zamanına karar vericez bizde tüp fiyatı nedir smyrna da??
Kızlar dua edelim birbirimize. benim de ilk denemem. anatolia tüp bebekte salı günü (05.07.2011) transferim yapıldı. bugün transferimin 4. günü. 16 Temmuza kan tahlili dediler. çok heyecanlı süreç. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.
arkadaşlar adet olmam lazımmmm..nasıl olcam
Tatlım bekle bi kaç gün günün gelmemiştir belki daha.Başka bi yol bilmi,yom benn.
leke var kahve gibi. kist olmaz inşallah. iznimi ayarladım ,tüp bebek yaptıracam diye . bidaha böyle uygun zamanda bulamam. offf çok stres oldum yaa.. adet olmam lazım ..farlutual varmış yarın önce gebeliğe baktıracam sonrada bunu alır içerim. hemen adet olurmuyum ki
adetime 4 gün kala yani dün pembemsi şeffaf bi leke geldi.adet oluyorum sandm ama hala yok kırmızılar.boşyere umutlandım belkide bütüngece uyuyamadım.kan vermek istemiyorum.ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?