Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin canım haklısın Allah ol demeyince yapabilecek hiçbir kul yok benim yumurta rezervimde az yani fsh yüksek 2 aşılama denedik negatif

canım çok soru soruyorum ama isteyince iki embriyo koyuyorlarmı

merhaba, bu hafta adet olmam lazım şimdi hafif leke var . ama tam kanamam yok .doktor 2-3 günü gel dedi. ya kist olurda adet olmazsam diye korkuyorum. adet söktürücü ilaç mı içeyim çay mı.ankara genartta tüp bebek için gidicem. bii dahada fırsatım olmaz. bi çözüm önerirmisiniz

Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..

sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

EVET tatlım bu süreç çok heyecanli ve ve bitaz stersli geçer acabalarla geçen günlerin ardından inşallah pozitidf sonuç alırsın canım...bebişer sımsıkı tutunsun annesineee

arkadaşlar kent hastanesi mi smyna mı bir türlü karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz

Tatlım her ikisinlede görüş sana hangisi yakın gelirse hangisine daha çok güven duyarsan orda başla tedavinee.ilk denemen olucak sanırım öylemi? ben de smyrada devam ediyom şu an.2,denemen ve ilki de orda olmuştu ben memnundum açıkçası merkezden.sonuçta hepsi aynı işlmei yapıyolarr.bana öyle demişti kentte görüştüğümz bayan.bana orası çok uzak olunca orayı yercih etmedim ama oardanda çok memnun olanı duydum.şimdidien hayırlı olsun tedavinnn

tüm kontrolümüzü smyrna da yaptırdık şimdi aşılama zamanına karar vericez bizde tüp fiyatı nedir smyrna da??

Son düzenleme:
tüm kontrolümüzü smyrna da yaptırdık şimdi aşılama zamanına karar vericez bizde tüp fiyatı nedir smyrna da??

Bizim ikinci deneme olunca aynı merkezde 2,5 dedi ilaçlar hariç..ilk denemede farklı fiyat sunabilirler ben hatırlamıyorum şu an.Ama daha fazla ödemiştik...

tamam canım sağol önce aşılama deneyeceğiz ama morfoloji%1 olduğu için pek şansımız yok gibi bakalım kısmet
inşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız.

canım aynı gün transferimiz olmuş. İnş. buradan mutlu haberler veririz birbirimize.. benim de cumartesi test günüm. ilk denemem. çok merak ediyorum sonucu. bu arada kaç embriyo transfer edildi. bana 2 tane.bakalım sonuç ne olacak?

Tatlım bekle bi kaç gün günün gelmemiştir belki daha.Başka bi yol bilmi,yom benn.

leke var kahve gibi. kist olmaz inşallah. iznimi ayarladım ,tüp bebek yaptıracam diye . bidaha böyle uygun zamanda bulamam. offf çok stres oldum yaa.. adet olmam lazım ..farlutual varmış yarın önce gebeliğe baktıracam sonrada bunu alır içerim. hemen adet olurmuyum ki

Hastaneye neden gitmiyorsun en azından bi usg ile baktır emin ol ondan sonra kullan farlutualı.
İnş. kist ve başka bir problem yoktur bebek vardır

adetime 4 gün kala yani dün pembemsi şeffaf bi leke geldi.adet oluyorum sandm ama hala yok kırmızılar.boşyere umutlandım belkide bütüngece uyuyamadım.kan vermek istemiyorum.ne yapmalıyım

adetime 4 gün kala yani dün pembemsi şeffaf bi leke geldi.adet oluyorum sandm ama hala yok kırmızılar.boşyere umutlandım belkide bütüngece uyuyamadım.kan vermek istemiyorum.ne yapmalıyım

Adetin geçene kadar bekle daha emin olursun ozaman kan testi yaptırırsın inş. bebek vardı adet olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…