Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cumartesi tahlil günümdü.sonucu öğrendiğimizde doktorlar dahil şok olduk.çok umutluyduk tüm değerler çok iyiydi.ama rabbim daha zamanı var dedi herhalde nasip olmadı.hala kendime gelemedim.kendinizi çok alıştırmayın ne olur tabiki pozitif düşünün her zaman ama benim gibi kaptırmayın sonu hüsran oluyor hala telefonlara bakmıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum iyi ki form var dört gündür ancak girebildim.rabbim inş.sizlere nasip eder.yüzünüzü güldürür.

seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebekte doktorlarımda çok umutluydu hatta %45 şans vermişlerdi en kötüsüde benimki kimyasal gebelkikti ve iki günde bir kan veriyordum 35 den 190 çıkmıştı ama bir anda küt diye düşmüştü 1 ay sürekli ağladım ama ikincide hiç umutlanmadım olur yada olmaz herşey allahtan dedim oda negatif oldu.
Senin de dediğin gibi demekki bir zamanı var ve o gün gelecek ve olacak ben o zamanı bekliyorum ve 3. deneme için harakete geçtim sanki bu sefer olacak gibi geliyor.Hakkında hayırlısı olsun bir dahakine denemende olur inş.

tamam canım sağol önce aşılama deneyeceğiz ama morfoloji%1 olduğu için pek şansımız yok gibi bakalım kısmet
inşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız.

canım eşimin morfolojiside çok düşüktü şimdi normal yolla ikiz bebeğimiz olacak hiç belli olmaz rabbim ol dedimi olur inş.

yeterim canım nasılsın eşin nasıl oldu bi ara kayıp oldun inş kötü birşey yoktur

canım iyyiz çok şükür annemlere gitmiştim oradada net var ama yeğnelrimden bana sıra pek gelmiyor
kuzum eşim iyiydi am bu gün köyde sabah akrep soktu acile geldik sonrada tabucu ettler evdeyiz şimdi

canım iyyiz çok şükür annemlere gitmiştim oradada net var ama yeğnelrimden bana sıra pek gelmiyor
kuzum eşim iyiydi am bu gün köyde sabah akrep soktu acile geldik sonrada tabucu ettler evdeyiz şimdi

annaa geçmiş olsun yavv nerde buldunuz akrepi yavv bu sıcakta çıkmazlar pek dışarı

annaa geçmiş olsun yavv nerde buldunuz akrepi yavv bu sıcakta çıkmazlar pek dışarı

sağol kuzum köye gitiştik ya yaşanacak işte normalde köyde ilaçlamalar yapılmış böcekler için ama bu nereden çıkmışsa çıkıtı geldi eşimi buldu ama çok şükür sorun yok şimdilik

çok geçmiş olsun canım benide sokmuştu daha önce köyde bilirim onun acısını.bana şeker gübresi sarmışlardı hemen ıslatıpta zehirini çekmişlti hastaneye falan gitmemitik..umarım şimdi iyidir eşin..

canımçokşükür bir şey olmadı
ya ben zaten akebin zehirleyeceğinden korkmadım eşimin kulandığı ilaçlar vardı yaaa (ameliyattan sonra )bu ilaçlar çok ağrıl ilaçlar oldukları için yan etki yapabileceğinden korktumm o yüzden hemen has götürdüm eşimi ama çok şükür bir şey olmadı

Evet doğru söylüyorsun tatlım ilaçlarla tehlikeli olabilirdi..iyi bişey olmamış barii..çok geçmiş olsun tekrar..

arkadaslar merhaba...öncelikle evlat hasretıyle tutusan herkese yuce mevlam bebişlerini sağlıklı bırsekılde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah diyerek başlıyorum..ben pco hastasıyım aynı zamanda mayıs ayında kanser rıskı tasıyan bı 7-8 cm lik yumurtalıklarımdan kitle ameliyatı oldum...5 yıldır korunmuyorum ve cocugumuz olmuyodu en son bu amelıyattan sonra doktorum bana hemen gebe kalmam gerektıgını cunku bu hastalıgın tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu eger tekrarlarsa yumurtalıklarımın rahmimin alınabılıcegını söyledı ınsiyatifli davranıp cocugum yok ve yaşım genç (25) dıye bıraktıgını hemen hamıle kalmam gerektıgını söyledı...çok zor dönemler atlattım... geçen hafta bana umut olsun dıye umut tup bebek merkezınde ulun beyle görüştük ve muayene sonrasında yumurtalıklarımın ve rahmımın ıyı durumda oldugunu hemen tedavıye baslayabılıcegımızı soyledı.çok guleryuzle ve pozıtıf bı elektırık vrene bı doktor oradakı herkeste cok ılgılı merkez cok hosuma gıttı umarım bana da bı umut ışığı olur...
bana adet söktürücü folik asit ve glucophage verdi (pco lu oldugum ıcın) adet gunum 1 hafta gectı ılacta bıttı ama hala hasta olmadım doktoru aradım asistanı cıktı ve 4-5 une kadar olmam gerektıgını söyledı ılacı bıtırdıkten sonra 4-5 gecmesı gerekıyomus adet olmak ıcın..ama benım ıcım rahat etmedı yarın tekrar arıycam doktoru hastası oldugu ıcın bugun ulaşamadım...bu arada eşimdende sperm testi istediler 100 Tl ymiş fiyatı..daha uygun fıyata yapan yerler var ama güvenmıyorum...umut tup bebek merkezı bana çok guvenılır geldıgınden dolayı herseyımı burada yaptırmak ıstıyorum.
Birde arkadaşlar formları okudumda tup bebek yaptıranlarla ılgılı çoğu kişininki ilkınde tutmamış ikincisinde yada ucuncusunde tutmus.umarım benımkıde öyle olmaz çok korkuyorum ınsallah ılkınde tutar neolur bana dua edın lkınde tutsun ben bu formda hasretle bebeklerıne kavusmayı dıleyen herkes için bu aksam yasini şerif okuyup dua edicem...allah kımseyi evlat acısıyla sınamasın
amin.....

Cnm benim umarım ilk tedavinde bebişine kavuşursun çok üzüntüler yaşamışsın ama sonu güzel olacak inşş :)) Başka topikte bir arkadaşımız vardı Gizemli83 onunda senin gibi bir hikayesi var ve ilk denemede tuttu şimdi bebişi kollarında ben onun hikayesini seninle paylaşmak istedim umarım sana umut olur :))

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-alip-dondurulmuslariyla-yuzu-gulenler-4.html

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…