Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar çok kötüyüm, sanırım. 5 temmuzda transferin yapıldı. 16 sına kan tahlimim vardı. 13 ünde kanamam başladı. dr; adet kanaması olup olmadığını anlamak için cumartesiyi beklemek lazım dedi. 13 ünde yine de kana baktı; negatif çıktı. yarın sabah kan tahliline gidicez; kısmet bakalım tabi ama; sanırım olmadı, tutunamadı. neye üzülüyorum tam bilemiyorum; Allah nasip etmediyse olmaz; biliyorum. ama tutamıyorum kendimi. 5 tane donudurulmuşum var. onları mı denemek lazım, baştan mı kullanmak lazım ? kafama çok karışık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın; isteyen herkese sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

desteğin için sağol arkadaşım.atlatacağım allahın izniyle.rabbim seninde gönlüne göre versin.

Arkadaşlar merhaba öncelikle bütün islam aleminin kandili mübarek olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH bütün çocuğu olmayıpda isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah bugün akşam bol bol dua edin arkadaşlar ben inanıyorum herşeyin başı dua dır bende 7 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı 26 yaşındayım haziranın 21 de ilk tüp bebek transferim gerçekleşti transferden sonra 10 gün boyunca hep kasık ağrısı yaşadım 10. gün kanamam geldi tutmadı diye çok üzüldüm hemen hastneyi aradım progestan verdiler ilaç hemen kanamayı kesti 2 gün sonra kan tahlili için gittik ama ben çok umutsuzdum değerlerim yüksek çıktı pozitif cevabı aldım inanamadım şu an 5-3 günlük hala inanamyorum ayın 20 si kese ve kalp atışını duymaya gitcez çok heyecanlıyım arkadaşlar ALLAH bütün isteyen herkeze versin İNŞALLAH

rabbim herkesin gönlüne göre versin inş. 12 sinde transferim oldu bekliyorum şimdi... inş. bol bol müjdei hbrler duyarız tüm bekleyenlerden... tedaviye yeni başlayanlarada hayırlı uğurlu olsun inş. bu mübarek gün tüm dualarımız kabul olur inş.

mrhb canımm öncelikle geçmiş olsun yaşadığın son negatif olsun
bu durumu defalarca yaşamış birisi olaraktan seni anlıyorummm (keşke elimizden birbirmizi anlamaktan fazlası gelseydi)her tarnsferden sonra rabbim hayırlısı nasip et diyoruz ve olmayınca yinede üzülüyoruz hayırlısın bu olduğunu biliyoruz beynimin bunu söylüyor ama duygularımız bebeğim beni neden bıraktın neden terk ettin diyorrrr... beni neden anne yapmadın diyorrr .....işte bu çelişki bizi yoruyor üzüyorrrr ... ama geçecek geçmek zorunda geçmeliki biz yeni bir savaşa hazırlanalımmm..... rabbim yardımcın olsunn inşşş....eğerki dondurlmuşların varsa (tüp bebk tedvisinde dondurlmuş embiryo olması çok büyük şansdır )mutlaka bunları dene.. eğer bunlardan olumsuz sonuç alırsan(inş böyle bir şey olmaz ) tekrar yeniden sıfırdan tedvi olursun canım... UMARIM TEDVİYE GEREK KALMADAN BEBĞİN GELİR SANAN SÜPRİZ YAPAR ....birde şunu söylemek isterimki tür bebek tedavisnden sonraki 3 ila 6 ay çok ömenlidir vicuta bulunan hormonlar yumurtalıkları etkileyeceği için normal zamanlardan fazla sayıda yumurtlamam olur ve tüp bebebkten sonraki aylarda gebelik olasılığı daha yüksektir

Merhaba kızlaar,herkesin kandili mübarek olsun yüce rabbim bu gece edilen dualrı geri çevirmez inşallahh..Dualarınızın kabul olması dileğiyleee.
Benimde yarın Opum var.Hayılrsıyla atlatırız inşallahh..

Canım çok üzüldüm durumuna bende yaşadım aynı süreçleri daha öncee.Rabbim sabır versin umudunu hiiiiiç yitirme üzüleceksin biliyorum ama önüne bakacaksın herzaman...belkide normal yolla hamişkalıverisin bu sırada .bundan sonraki aylar senin için önemlii..istersen yumurta takibi yaptırabilirsin ben o şansımıda denemiştim nasip olmadı benim.İnşallah rabbim sana kısmet eder bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiylee..

Canım rabbim sağlıklı sıhhatli tamamına erdiririnşallah kucağına almak nasip olsunnnn

canım hadi hayırlı uğrğlu olsun kaliteli dölenip annelrinin göbüşüne konsunlarrr

canım hadi hayırlı uğrğlu olsun kaliteli dölenip annelrinin göbüşüne konsunlarrr

Yeterim çok sağolasın Amin inşallah bu sefer benimle birlikte kalırlar inşallah.Rabbim hepimize yaşatması dileğiylee...Ben bu sefer pek bişey hissetmiyom sanki öyle sine bi süreç geçiriyorum sadece tarsnferden sonraki süreçte evde yatmak beni çok yoracak.Hayırlsı bakalım. o günlerde gelsir inşallah nasipp

Canım rabbim sağlıklı sıhhatli tamamına erdiririnşallah kucağına almak nasip olsunnnn
Sağol canım ALLAH razı olsun rabbim herkezin kucağına sağlıklı bir şekilde evlatlarını nasip etsin ALLAH bu duyguları bütün arkadaşlara nasip etsin İNŞALLAH...

kuzum artık korkudan sıkıntıdan bir şey hisedemez oldukkk yinemi sonuç kötü olacak diyeee:18::18::18::18:
ama içini rahat tut eğer zamanı gelmişse rabbim ol demişse ne enğel olabilirki inşş senin içinde zaman gelmiştir

Sağol canım ALLAH razı olsun rabbim herkezin kucağına sağlıklı bir şekilde evlatlarını nasip etsin ALLAH bu duyguları bütün arkadaşlara nasip etsin İNŞALLAH...

aminnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar çok sağolun. valla gözlerim dolarak okudum mesajlarınızı. başına gelmeyen bilmiyor malesef. Allah hepimize yardım etsin inşallah. tez zamanda çifter çifter sağlıkla, hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

gunaydin arkadaslar..gecmis kandiliniz kutlu olsun rabbim gonulllerinizdeki evlatlarinizi versin insallah ..

susesi..canim benim insallah hersey gonlunce olsun..bolca yumosun olsun ve sana bebek olarak donsun tatlim benim..evet canim insan basarisizliklar yasayinca korkuyo yinemi ayni olucak yinemi tutmiycak zor be canim zor ben kendimden biliyorum korkuyorum yinemi ayni olucak diye..ama sunuda unutma her sabirda bir hayir vardir..hayat mucizelerle dolu..insallah hersey iyi olucak bebeyin sana siki siki sarilacak..transferden sonrada cok yatma biraz hareketli ol..cunki ben yattim hep noldu off oylede olmuyo boylede olmuyo rabbim emeklerimizi bos etmesin bizi evlat hasretiyle tuketmesin versin rabbim herbirimize 1 tane iki tane 3 tane versin hayirlisiyla mahrum etmesin insallah..ammiinn

toanam yüreğine sağlık kuzummmmm evet canım korkuyoruz ama bu korkuları melekleimizle yeneceğiz inşşşşş
BU ARADA TOANAYA KATILIYORUM TARNSFERDEN SONRA SÜREKLİ YATARSANIZ RAHME KAN GİTMEYECEK VE EMBİRYO TUTUNSA BİLE GELİŞİMDE SIKINTI YAŞAYACAKTIR KENDİNİZ YORMADAN HAREKT ETMELİSİNİZ 5 DK AYAKTA YARIM SAAT OTURuP YATIP DİNLENEREk ZAMAN GEÇRİN AMA SAKIN KENDİNİZ YORACAK ZORLAYACAK İŞLER YAPMAYINN
hepiniz anne olursunuz inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…