günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş
Günaydınnn
Aminnnnnnnn
Kandiliniz mübarek olsun,bugün Allah hiç kimsenin duasını geri çevirmesin.
seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebekte doktorlarımda çok umutluydu hatta %45 şans vermişlerdi en kötüsüde benimki kimyasal gebelkikti ve iki günde bir kan veriyordum 35 den 190 çıkmıştı ama bir anda küt diye düşmüştü 1 ay sürekli ağladım ama ikincide hiç umutlanmadım olur yada olmaz herşey allahtan dedim oda negatif oldu.
Senin de dediğin gibi demekki bir zamanı var ve o gün gelecek ve olacak ben o zamanı bekliyorum ve 3. deneme için harakete geçtim sanki bu sefer olacak gibi geliyor.Hakkında hayırlısı olsun bir dahakine denemende olur inş.
kızlar çok kötüyüm, sanırım. 5 temmuzda transferin yapıldı. 16 sına kan tahlimim vardı. 13 ünde kanamam başladı. dr; adet kanaması olup olmadığını anlamak için cumartesiyi beklemek lazım dedi. 13 ünde yine de kana baktı; negatif çıktı. yarın sabah kan tahliline gidicez; kısmet bakalım tabi ama; sanırım olmadı, tutunamadı. neye üzülüyorum tam bilemiyorum; Allah nasip etmediyse olmaz; biliyorum. ama tutamıyorum kendimi. 5 tane donudurulmuşum var. onları mı denemek lazım, baştan mı kullanmak lazım ? kafama çok karışık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın; isteyen herkese sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım çok üzüldüm durumuna bende yaşadım aynı süreçleri daha öncee.Rabbim sabır versin umudunu hiiiiiç yitirme üzüleceksin biliyorum ama önüne bakacaksın herzaman...belkide normal yolla hamişkalıverisin bu sırada .bundan sonraki aylar senin için önemlii..istersen yumurta takibi yaptırabilirsin ben o şansımıda denemiştim nasip olmadı benim.İnşallah rabbim sana kısmet eder bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiylee..kızlar çok kötüyüm, sanırım. 5 temmuzda transferin yapıldı. 16 sına kan tahlimim vardı. 13 ünde kanamam başladı. dr; adet kanaması olup olmadığını anlamak için cumartesiyi beklemek lazım dedi. 13 ünde yine de kana baktı; negatif çıktı. yarın sabah kan tahliline gidicez; kısmet bakalım tabi ama; sanırım olmadı, tutunamadı. neye üzülüyorum tam bilemiyorum; Allah nasip etmediyse olmaz; biliyorum. ama tutamıyorum kendimi. 5 tane donudurulmuşum var. onları mı denemek lazım, baştan mı kullanmak lazım ? kafama çok karışık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın; isteyen herkese sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar merhaba öncelikle bütün islam aleminin kandili mübarek olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH bütün çocuğu olmayıpda isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah bugün akşam bol bol dua edin arkadaşlar ben inanıyorum herşeyin başı dua dır bende 7 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı 26 yaşındayım haziranın 21 de ilk tüp bebek transferim gerçekleşti transferden sonra 10 gün boyunca hep kasık ağrısı yaşadım 10. gün kanamam geldi tutmadı diye çok üzüldüm hemen hastneyi aradım progestan verdiler ilaç hemen kanamayı kesti 2 gün sonra kan tahlili için gittik ama ben çok umutsuzdum değerlerim yüksek çıktı pozitif cevabı aldım inanamadım şu an 5-3 günlük hala inanamyorum ayın 20 si kese ve kalp atışını duymaya gitcez çok heyecanlıyım arkadaşlar ALLAH bütün isteyen herkeze versin İNŞALLAH
Merhaba kızlaar,herkesin kandili mübarek olsun yüce rabbim bu gece edilen dualrı geri çevirmez inşallahh..Dualarınızın kabul olması dileğiyleee.
Benimde yarın Opum var.Hayılrsıyla atlatırız inşallahh..
canım hadi hayırlı uğrğlu olsun kaliteli dölenip annelrinin göbüşüne konsunlarrr
Sağol canım ALLAH razı olsun rabbim herkezin kucağına sağlıklı bir şekilde evlatlarını nasip etsin ALLAH bu duyguları bütün arkadaşlara nasip etsin İNŞALLAH...Canım rabbim sağlıklı sıhhatli tamamına erdiririnşallah kucağına almak nasip olsunnnn
Yeterim çok sağolasın Amin inşallah bu sefer benimle birlikte kalırlar inşallah.Rabbim hepimize yaşatması dileğiylee...Ben bu sefer pek bişey hissetmiyom sanki öyle sine bi süreç geçiriyorum sadece tarsnferden sonraki süreçte evde yatmak beni çok yoracak.Hayırlsı bakalım. o günlerde gelsir inşallah nasipp
Sağol canım ALLAH razı olsun rabbim herkezin kucağına sağlıklı bir şekilde evlatlarını nasip etsin ALLAH bu duyguları bütün arkadaşlara nasip etsin İNŞALLAH...
kuzum artık korkudan sıkıntıdan bir şey hisedemez oldukkk yinemi sonuç kötü olacak diyeee:18::18::18::18:
ama içini rahat tut eğer zamanı gelmişse rabbim ol demişse ne enğel olabilirki inşş senin içinde zaman gelmiştir
gunaydin arkadaslar..gecmis kandiliniz kutlu olsun rabbim gonulllerinizdeki evlatlarinizi versin insallah ..
susesi..canim benim insallah hersey gonlunce olsun..bolca yumosun olsun ve sana bebek olarak donsun tatlim benim..evet canim insan basarisizliklar yasayinca korkuyo yinemi ayni olucak yinemi tutmiycak zor be canim zor ben kendimden biliyorum korkuyorum yinemi ayni olucak diye..ama sunuda unutma her sabirda bir hayir vardir..hayat mucizelerle dolu..insallah hersey iyi olucak bebeyin sana siki siki sarilacak..transferden sonrada cok yatma biraz hareketli ol..cunki ben yattim hep noldu off oylede olmuyo boylede olmuyo rabbim emeklerimizi bos etmesin bizi evlat hasretiyle tuketmesin versin rabbim herbirimize 1 tane iki tane 3 tane versinhayirlisiyla mahrum etmesin insallah..ammiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?