Bende varım yeni üye oldum yumurtalarım toplanicak iki uç güne dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende varım yeni üye oldum yumurtalarım toplanicak iki uç güne dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
bende varım:) adetimin 2.gününü bekliyoruz. 2 haftaya kadar olucam. eşimin micro tese ameliyatına bağlı devam edip etmiyeegimiz. allah hepimize yardımcı olsun.
Bir saat önce doktordaydim 10tane yumurtam olmuş Pazartesi tekrar ultrason çarşamba yumoslarim toplancak Cumartesi nasipse transfer olucak korkuyorumama hersey Allahtan allahım gonullerimizdeki bebekleri hakkımızda hayırlı eyleeeeeee
Arkadaşım öncelikle senin için hayırlı olur İNŞALLAH yumurta toplamaya gelince herkezin bünyesi farklı oluyo kimileri ağrılı geçiyo kimileri ağrısız mesela ben anestesiyle oluyo zaten hiç anlamıyorsun iş bittikten sonra 5 veya 10 dakika içinde çok güzel bir şekilde uyanıyosun benim hiç mi hiç ağrım olmadı çok hafif bir ağrı yok denecek kadar hemen çıkıyosun zaten hastaneden hatta ben eve geldim hemen ev temizliğimi bütün işlerimi yaptım ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH sakın korkma hiç korkulacak bişey değil tabi bende çok korkmuştum ama insanın elinde değil çok basit bir işlem..
Sperm bulunup bulunmicanami bağlı tedavin ins kaliteli ve cok bulunur.
Bir saat önce doktordaydim 10tane yumurtam olmuş Pazartesi tekrar ultrason çarşamba yumoslarim toplancak Cumartesi nasipse transfer olucak korkuyorumama hersey Allahtan allahım gonullerimizdeki bebekleri hakkımızda hayırlı eyleeeeeee
Hayırlı günler bende varım.
Bebiş için çabalayan tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma muvafakiyet dilerim.
3 yıllık evliyiz.
Bizde problem erkek infertilitesi.
Sayı ve hareket çok çok az
Baştan beri dr lar hep tüp bebek başka alternatif yok dedi.
Ama inatla tedavi olmaya karar verip başladık.
8 aydır eşimin kullanmadığı ilaç vitamin kür kalmadı.
Sonuç sayıyı yükseltemedik....
Artık kabullenip tüp bebek denemeye karar verdik.
Aralık ayı gibi başlamayı düşünüyoruz
Maddi manevi bir aksilik çıkmazsa eğer...
Sizlerden deneyimlerinizde bilgilerinizden yararlanmak isterim........
Hayırlı günler bende varım.
Bebiş için çabalayan tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma muvafakiyet dilerim.
3 yıllık evliyiz.
Bizde problem erkek infertilitesi.
Sayı ve hareket çok çok az
Baştan beri dr lar hep tüp bebek başka alternatif yok dedi.
Ama inatla tedavi olmaya karar verip başladık.
8 aydır eşimin kullanmadığı ilaç vitamin kür kalmadı.
Sonuç sayıyı yükseltemedik....
Artık kabullenip tüp bebek denemeye karar verdik.
Aralık ayı gibi başlamayı düşünüyoruz
Maddi manevi bir aksilik çıkmazsa eğer...
Sizlerden deneyimlerinizde bilgilerinizden yararlanmak isterim........
mues hoş geldin aramıza inşş rabbim daha fazla bekletmesin bir an önce bebişile buluşturusn seni
hayırlı uğurlu olsun inşşş
ben 15 yıllık evliyim 10 yıl önce 2 sefer tedavi gördüm ama olmadı bizdede sorun sperm hareketsizliği şimdi yeniden başladık tedaviye allah hepimizin yardımcısı olsun ama üzülme drlar 1 sperm bile yeter diyolar hiç olmazsa eşine tese denilen işlemi filan uygularlar.
yeteeeeer bende geldim ya bana yokmu?bi hoşgeldinnn:95:
Teşekkür ederim yeter seni burada görünce hem şaşırdım hem sevindim aşina bir isim gördüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?