Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım istbda bir çok merkezde fiyatlar yaklaşık böyle diye biliyorum ama ileri teknoloji olmayan bir merkede (fitay daha uygun diye) denmektense gelişmiş bir merkezde denemek çok daah iyi olur bence

ben ankaradayım gürgan klinikte başladım

İnşallah canım inşallah seninde herşey gönlünce olur.....
Bakalım Mevalm görelim Neylerse Güzel eyler......

Son düzenleme:
canım istbda bir çok merkezde fiyatlar yaklaşık böyle diye biliyorum ama ileri teknoloji olmayan bir merkede (fitay daha uygun diye) denmektense gelişmiş bir merkezde denemek çok daah iyi olur bence

Doğru haklısın babaannemin bir lafı var çorba taşınca kepçenin fiyatı sorulmaz

Hangi merkez hakkımızda hayırlısıysa o olsun inşallah....
Biz ilk umutla ön görüşme yaptık sonra karar değiştirip doğal yolla olması için tedaviye başladık
Şimdi tekrar tüpe karar verince aralığada uzun zaman var bu zamanda iyi bir araştırma yapmak istedim....

ben ankaradayım gürgan klinikte başladım

Hayırlısı olsun hilka biz izmitteyiz en yakın ist olduğu için oradan bir merkez bakıyoruz herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallah.....

babaanneni lafına bayıldımmmm çok güzel ve doğru
kuzum özeline yazdıklarıma bakarmısın belki işe yarar

istanbulda bahçeci nasıl acaba

Biz umutla ön görüşme yapmıştık süleyman bey çok içten samimi geldi bana
Eşim emre bey için sessiz dedi.
Muayene etti tekrar tahlille girdim hatırlamadı içime pek sinmedi o yüzden dedi.
Ama alanında başarılı bir dr diye duyuyorum tüp bebek tedavisi olupta olumlu sonuç alan çok
...

İnşallah canım inşallah seninde herşey gönlünce olur.....
Bakalım Mevalm görelim Neylerse Güzel eyler......

evet neylerse güzel eyler
ama inşşşş hayırlısıyla BEBŞLİ EYLERRRRRRRRRRRRR

karar vermek zor

slm yazınızı okudum kan sonucu belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…