Amin hepimizin inşallahh...
Bizde sayı 300 %5 hareketli ve canlı
Hangi hastane bu aralar araştırıyorum
Memorial iyi diye bir yanım orayı istiyor ama fiyatlar çok uçuk tahliller tüp bebek ilaçlar 12 lirayı buluyormuş
Amin hepimizin inşallahh...
Bizde sayı 300 %5 hareketli ve canlı
Hangi hastane bu aralar araştırıyorum
Memorial iyi diye bir yanım orayı istiyor ama fiyatlar çok uçuk tahliller tüp bebek ilaçlar 12 lirayı buluyormuş
beni gördüğüne hiç şaşrıma ben günlük abonesi olduğum düzenli ğirdiğim 30 topik var tabi yazıp çıktığım topiklerde var
bende seni burada görmekten mutlu oldum inşşşşş en kısa zaandaolursun
ben ankaradayım gürgan klinikte başladım
istanbulda bahçeci nasıl acaba
canım istbda bir çok merkezde fiyatlar yaklaşık böyle diye biliyorum ama ileri teknoloji olmayan bir merkede (fitay daha uygun diye) denmektense gelişmiş bir merkezde denemek çok daah iyi olur bence
ben ankaradayım gürgan klinikte başladım
Doğru haklısın babaannemin bir lafı var çorba taşınca kepçenin fiyatı sorulmaz
Hangi merkez hakkımızda hayırlısıysa o olsun inşallah....
Biz ilk umutla ön görüşme yaptık sonra karar değiştirip doğal yolla olması için tedaviye başladık
Şimdi tekrar tüpe karar verince aralığada uzun zaman var bu zamanda iyi bir araştırma yapmak istedim....
Hayırlısı olsun hilka biz izmitteyiz en yakın ist olduğu için oradan bir merkez bakıyoruz herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallah.....
istanbulda bahçeci nasıl acaba
İnşallah canım inşallah seninde herşey gönlünce olur.....
Bakalım Mevalm görelim Neylerse Güzel eyler......
evet neylerse güzel eyler
ama inşşşş hayırlısıyla bebşli eylerrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
Doğru haklısın babaannemin bir lafı var çorba taşınca kepçenin fiyatı sorulmaz
Hangi merkez hakkımızda hayırlısıysa o olsun inşallah....
Biz ilk umutla ön görüşme yaptık sonra karar değiştirip doğal yolla olması için tedaviye başladık
Şimdi tekrar tüpe karar verince aralığada uzun zaman var bu zamanda iyi bir araştırma yapmak istedim....
Hayırlısı olsun hilka biz izmitteyiz en yakın ist olduğu için oradan bir merkez bakıyoruz herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallah.....
aminnnnnn inşallah hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun
evet neylerse güzel eyler
ama inşşşş hayırlısıyla BEBŞLİ EYLERRRRRRRRRRRRR
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle hayırlı olsun inşallah, inşallah sağlıklı bebekler olarak dönsün, tek seferde. benim için kritik olan ve benimde o zaman merak ettiğim şeylerden kısaca bhsedersem şöyle;
- yumurta toplama, genel anestezi ile olacak. benim ağrım oldu, ama bir arkadaşımın hiç birşeyi olmadı. kanaman olacaktır, toplama sonrası. bu nedenle toplamaya giderken yanında ped götürmende fayda var.
- yerleştirme günü idrara sıkışık gelmeni söylüyorlar. ben iki büklümdüm. sakın öyle yapma, makul bir sıkışık hali kendin ayarla. yerleştirmem çok sancılık oldu bu nedenle.
- sakın kabız olma. ben kayısı suyu içtim. evde kendimiz hazırladık. hergün 1 bardakiçtim.
- bana hastanem (anatolia) 3-4 gün boyunca yatmamı söylediği için sürekli yattım. ama şimdi okuduğum yorumlar; rahme kan gitmemesi meselesi bence de mantıklı.
- bol su içtim; ananas, kabak çekirdeği, incir, badem yedim (tutunmayı artırdığını duymuştum)
gerçi tüm bunlara rağmen, 10 gün sonra kanamam başladı, bugün 2 de kan sonucunu alıcaz. ama olmadığına neredeyse çok eminimç belki bir mcize olur sadece. hayırlısı hepimiz için.
slm yazınızı okudum kan sonucu belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?