Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

TOANOM çok sağol canım benim,bugün yumoşlarım toplandı 8 tane dediler bakalım kaçı sağlam çıkacak.dr um 5.günü bekleteli demişti ama yumoşların durmuna bağlı işe.bide çok fazla değiller yine riske atmayabilirler.geçen seferde atnı şey olmuştu nasip inşallah bu sefer tutunacaklar annesine..ben pek bişey hissedemiyom bu sefer yaşananlardan sonra insan duygusuz biri oluyo sanki..bide geçen evde ydim ama sürekli yatmamıştım yine kalkmıştım arada bi.kayınvalidem burda olduğundan sen çok kalkıyon bilgisayarıda açma dedi geçen.yani bu sfer daha sıkı tutacakar sanırım beni.ama ben yine tuvalet bahane eder kalakarım bi şekilde .bilgisyardan da uzak dururuz artık ne yapalım.zaten eşimde izinli şidi önümüzdeki hafta benimle nasipse.o nendenle daha rahat olurum heraldee.rabbim hepimize yaşatsın inşallah AMİNNNNNNNNNNN

Canım tedavin hayırlı olsun benimde bugün toplandı yumoşlar nasipse haftaya transfer var.inşallah bebişli olıurrrrrrrrrrrrrrrrrr...
uyyy bir girmedim kaç sayfa ilerlemiş

vayy zaman ne çabuk geçiyor daha geçen gün iğnelere başladım diyordun şimdi yumoşlar toplandı diyorsun allahım inş hepsi sağlam çıkar seni üzmezler traseferinde iyi olur sonunsuz olur bebeklerin senin kucağını doldurur inş.

Tedaviye başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlıs olsun inş. sorunsur bir süreç olur

Yumoşları toplanacaklar yumoşlarınız sağlıklı ve çok olsun inş.

Son düzenleme:

çok sağol canım benim,evet zaman çabuk geçiyo şimdilik haftaya bekleme sürecinde sanki duracak zaman bana .ama inşallah sonu güzel olurrrrrrrrr...

Merhaba kızlar ben geldim sabahtan gittik hastaneye ilk beni aldılar biraz dinlendikten sonra kalktık geldik eve.Yumoşlar toplandı nasip olursa hafyata transfer var inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize tedaviniz hayırlı olsun.Beişlere en kısa zmanda kavuşmak dileğiyleee

çok sağol canım benim,evet zaman çabuk geçiyo şimdilik haftaya bekleme sürecinde sanki duracak zaman bana .ama inşallah sonu güzel olurrrrrrrrr...

İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz dualarını en kısa zamanda kabul eder sende anne olursun bebeklerin oluncada bize çoooook dua edersin
dün akşam çok dua ettim hep aklım burdaydı sizlerdeydi burda çok rahatım yaazarken çünkü benim dilimden sizler anlıyorsunuz Allahım bu mübarek aylarda bebek isteyen hiç kimseye bebeklerini aratmasın ve evlat acısı vermesin

bende yeni başladığım için teşekkür ederim.

aminnnnnn inşallah hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun

hayırlı olsun hilka abla.bende gürgan klinikde oldum tedavimi geçen hafta aldık sonucu benim ilk denemeydi olmadı.inş kinciye.bence doğru seçim yapmışsın ben çok araştırarak buldum ve içimede çok sindi klinik.tabi herşey sebep.verecek olan rabbim.inş. gönlüne göre olur

sen daha 3 yıllık evliymişsin bişey değilmiş sen kaç yaşındasın

yaşım 28

Hoşbuldum Susesı Hayırlısı olsun inşallah seninde tedavin.....
kaç tane yumoş alındı ve hangi merkezde tedavi görüyorsuun bilgilerinize tiyacım var.....​

doğru söylüyorsun arkadaşım senin için üzüldüm benim 3.deneme ama gürkan klinikte ilk olacak ben daha yeni iğnelere başladım karar vermek zor merkez konusunda aklımda bi kaç yer vardı burası kısmetmiş sen iyi bir merkez deyince içim dahada rahatladı sağol.inşallah ikinciye allah kısmet eder bazende kendiliğinden oluyor kısmet..

mues yaş ilerledikçe şans azalıyo diyor dr lar ben şansın son yıllarındayım 10 seneyide boşa geçirdim

canım bişey saracam yumurta toplamayı anesteziylemi yapıyolar sen ankaradanmısın

canım bişey saracam yumurta toplamayı anesteziylemi yapıyolar sen ankaradanmısın

Bana sorulmamış ama cevap vermek istedim....
Genel anestezi yapıyorlar korkacak bir şey yok çünkü uyanırken yatağına gidiyorsun bazılarında ağrı oluyor ama yumurtası çok olanda oluyor diye duymuştum.

rabbim bu çababın karşılığını annlikle taçlandırsın inşşşşş kalite dölensinler ve seni ann eyapsınlar inşşşş

yeter sende durumlar nedir ben yeni katıdımda foruma

canım ben 35 yaşımdayım 7 yılı bitirmek üzereyim evliliğimde erkek infertilitesinden dolayı 5 negatif tüp bebk denmem var kısaca böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…