gunaydin arkadaslar..gecmis kandiliniz kutlu olsun rabbim gonulllerinizdeki evlatlarinizi versin insallah ..
susesi..canim benim insallah hersey gonlunce olsun..bolca yumosun olsun ve sana bebek olarak donsun tatlim benim..evet canim insan basarisizliklar yasayinca korkuyo yinemi ayni olucak yinemi tutmiycak zor be canim zor ben kendimden biliyorum korkuyorum yinemi ayni olucak diye..ama sunuda unutma her sabirda bir hayir vardir..hayat mucizelerle dolu..insallah hersey iyi olucak bebeyin sana siki siki sarilacak..transferden sonrada cok yatma biraz hareketli ol..cunki ben yattim hep noldu off oylede olmuyo boylede olmuyo rabbim emeklerimizi bos etmesin bizi evlat hasretiyle tuketmesin versin rabbim herbirimize 1 tane iki tane 3 tane versinhayirlisiyla mahrum etmesin insallah..ammiinn
Bende varım yeni üye oldum yumurtalarım toplanicak iki uç güne dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
uyyy bir girmedim kaç sayfa ilerlemişCanım tedavin hayırlı olsun benimde bugün toplandı yumoşlar nasipse haftaya transfer var.inşallah bebişli olıurrrrrrrrrrrrrrrrrr...
uyyy bir girmedim kaç sayfa ilerlemiş
vayy zaman ne çabuk geçiyor daha geçen gün iğnelere başladım diyordun şimdi yumoşlar toplandı diyorsun allahım niş hepsi sağlam çıkar seni üzmezler traseferinde iyi olur sonunsuz olur bebeklerin senin kucağını doldurur inş.
Tedaviye başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlıs olsun inş. sorunsur bir süreç olur
Yumoşları toplanacaklar yumoşlarınız sağlıklı ve çok olsun inş.
Canım tedavin hayırlı olsun benimde bugün toplandı yumoşlar nasipse haftaya transfer var.inşallah bebişli olıurrrrrrrrrrrrrrrrrr...
çok sağol canım benim,evet zaman çabuk geçiyo şimdilik haftaya bekleme sürecinde sanki duracak zaman bana .ama inşallah sonu güzel olurrrrrrrrr...
uyyy bir girmedim kaç sayfa ilerlemiş
vayy zaman ne çabuk geçiyor daha geçen gün iğnelere başladım diyordun şimdi yumoşlar toplandı diyorsun allahım inş hepsi sağlam çıkar seni üzmezler traseferinde iyi olur sonunsuz olur bebeklerin senin kucağını doldurur inş.
Tedaviye başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlıs olsun inş. sorunsur bir süreç olur
Yumoşları toplanacaklar yumoşlarınız sağlıklı ve çok olsun inş.
bende yeni başladığım için teşekkür ederim.
Seninde hemile haberlerini burdan okumak nasip etsin inş.
aminnnnnn inşallah hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun
sen daha 3 yıllık evliymişsin bişey değilmiş sen kaç yaşındasın
Merhaba kızlar ben geldim sabahtan gittik hastaneye ilk beni aldılar biraz dinlendikten sonra kalktık geldik eve.Yumoşlar toplandı nasip olursa hafyata transfer var inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize tedaviniz hayırlı olsun.Beişlere en kısa zmanda kavuşmak dileğiyleee
hayırlı olsun hilka abla.bende gürgan klinikde oldum tedavimi geçen hafta aldık sonucu benim ilk denemeydi olmadı.inş kinciye.bence doğru seçim yapmışsın ben çok araştırarak buldum ve içimede çok sindi klinik.tabi herşey sebep.verecek olan rabbim.inş. gönlüne göre olur
hayırlı olsun hilka abla.bende gürgan klinikde oldum tedavimi geçen hafta aldık sonucu benim ilk denemeydi olmadı.inş kinciye.bence doğru seçim yapmışsın ben çok araştırarak buldum ve içimede çok sindi klinik.tabi herşey sebep.verecek olan rabbim.inş. gönlüne göre olur
canım bişey saracam yumurta toplamayı anesteziylemi yapıyolar sen ankaradanmısın
Merhaba kızlar ben geldim sabahtan gittik hastaneye ilk beni aldılar biraz dinlendikten sonra kalktık geldik eve.Yumoşlar toplandı nasip olursa hafyata transfer var inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize tedaviniz hayırlı olsun.Beişlere en kısa zmanda kavuşmak dileğiyleee
yeter sende durumlar nedir ben yeni katıdımda foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?