mues yaş ilerledikçe şans azalıyo diyor dr lar ben şansın son yıllarındayım 10 seneyide boşa geçirdim
canım ben 35 yaşımdayım 7 yılı bitirmek üzereyim evliliğimde erkek infertilitesinden dolayı 5 negatif tüp bebk denmem var kısaca böyle
Bana sorulmamış ama cevap vermek istedim....
Genel anestezi yapıyorlar korkacak bir şey yok çünkü uyanırken yatağına gidiyorsun bazılarında ağrı oluyor ama yumurtası çok olanda oluyor diye duymuştum.
canım ben 35 yaşımdayım 7 yılı bitirmek üzereyim evliliğimde erkek infertilitesinden dolayı 5 negatif tüp bebk denmem var kısaca böyle
hayırlısı arkadaşım bende 34 yaşındayım 15 yıllık evliyim bizimde sorun erkek infertilesi şimdi 3.tedaviye başladım galibada son olur çok insanı yıpratıyor bu tedaviler
merhaba arkadaşlar. bende antalya tüp bebek merkezine gidiyorum. 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım ilk denememiz olcak 14 ağustosta yumoş toplanması var 16 sında da transfer var... her şeyin hayırlısı allahım gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... herkeze iyi geceler..
teşekkür ederim daha önce 2 kez tedavi oldum aradan 10 yıl geçince bişeyler değiştimi diye sormak istedim merkezin kitapcığında bölgesel yapılabildiğide yazılmışda galiba yaş ilerledikçe tedavide daha ağır geliyor bu sefer anesteziden bile korkar oldum:18::18::18:
Şu erkek infertilitesi ne kötü bir şeymiş doktorum eşimin spermiogram sonucunu eline alınca kağıda baktı bana baktı yüzünü ekşittii haberler hiç açıcı değil tüp bebekten başka şansın yok dediğinde hastane başıma yıkıldı sandım.
Birtek bizde böyle bir sorun var gibime geliyordu.
Sanki sorun hep kadınlar olurmuş gibi
Ama tedavinin içine girince artık diyorum çağın hastalığı çoğu çiftlerin sorunu erkek infertiilitesi....
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hilka, yeter inşallah son tüp denemeniz olur merkezden bebişlerinizle dönersiniz inşallah.......
Ben genel isterdim benim ikisindede genell oldu.İki ameliyat geçince insanın başından ve 7 senedir kadın doğuma gidip o çatala geçince bir tuhaf oluyorum bide başında bir sürü kişi.
Allah kolaylık versin 10 sene baya uzun bşr zaman omuş inş. 10. sene hediyesi olur gelir bebeğin.
merhaba arkadaşlar. bende antalya tüp bebek merkezine gidiyorum. 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım ilk denememiz olcak 14 ağustosta yumoş toplanması var 16 sında da transfer var... her şeyin hayırlısı allahım gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... herkeze iyi geceler..
sağolun 15.sene hediyesiiiii olur inş.
bol şanslar arkadaşım benimde ağustosa sarkacak galiba
biz ilk öğrendiğimizde teknolojide bu kadar ilerlememişti tüp bebek merkezleri yeni yeni açılıyordu o günü hiç hatırlamak istemiyorum.İnşallah sizlerde eli kolu dolu dönersiniz
Hoşgeldin kıvılcım aynıyız seninle demekki bende 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım ilk denememiz olucak ama daha bir merkeze karar vermedik arayış içerisindeyiz
hayırlı olsun senin tedavin...
teşekkürler mues seçeçeğin yerin güvenilir olmasına dikkat et...seninde tedavin sorunsuz ve başarılı geçer umarım...pozitifleri alırız inşallah hayırlısından...
Maşallah Allah daha uzun seneler mutluluk versin sağlıkla huzurla Allah bozmasın aranızı inş. bide minik bir hediye daha bi datlı olur Allah yüzünüzü güldürsün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?