Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım bi yanlışlık olmalı 12bintl tutmaması lazım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tüp bebek masrafı 3300tl iğneler hariç iğnelerde 2000 tl kadar sanırım... henüz almadım 3 ağustosda başlıycam iğnelere... hakkımızda hayırlısı olsun memorial ben sormuştum eğer rapor alabilirsen 2900 demişlerdi...

Son düzenleme:

cemresadem umarım olumlu pozitif sonuç alırsın bol şanslar...

Bizde hepsi dahil 4500 tl tutuyor kilom fazla oldugu icin ignelerin dozu yuksek yoksa daha dusk olucskti fiyat cok memnunm hastanemden ozellikle embriyologtan arkadasum olur kendileri allahim ins ilk seferde muratlarimiza steric hepimiz

Iyi aksamlar mues 12bintl mi tutuyo toplam;(

Allahim daha isin ne kadar basindayiz daha yumoslar toplanicak transfer sonra bekle Kese gozuktumu kalp atisini duyucsksin allahim sen bizlerin yaninda ol.bizimde evlerimizi sağlıklı sıhhatin bebek sesleriyle doldur.(soyle 3-5tane:)

evet doğru okudunuz arkadaşlar bende şok oldum okuyunca
Buradaki bir topikte okudum.
Zaten tedavi ilaçlar hariç 1900 euro muş
Şehir dışından gidince misaifrhane ve ya anlaşmalı otelde kalıyormuşsun haliyle kalıcak başka yerin yoksa...
Ssk karşılamıyor zaten
Poliklink muayeneleri 200--250 arası değişiyormuş
Hamile kalıncada sık sık kontrollere çağırılıyormuşsun
Birde orada ayrıca tahliller yapılıyormuş
tahlillerde epey pahallıymış
Yani tedavinin sonuna kadar harcanan para böyleymiş
İşte böylee ...

Son düzenleme:
arkadaşşlar armıza yeni arkadaşlar katlmışalr umarım bir an önce anne olurlarrr
zamanım olmadığı için tek tek alınıt yapamdım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ,tedavileriniz bebişli sonlanır inşallah..
benimde yarın transferim olabilir duruma göre arayacaklar nerkezden.5.gün olmasını çok istiyorduk ama yumoş syısı az olunca sanırım riski göze almayacaklar.nasip bakalım olacak olduktan sonra kaçıncı gün olduğu önemli değil diyorum artıkım.herkese iyi geceler.dualarla..

Hoşbulduk.inşallah sizinkide bebişli sonlanır.Allah yardımcınız olsun yarın.Bol şanslar....:80:

İyi akşamlar Hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle dön inşallah........

merhaba arkadaşlar benim de bugün dondurulmuş embriyomu transfer ettiler 5. gün embriyosu inşallah tutunur minik noktacık bana

İnş trasferin sorunsuz ve iyi geçer test sonucunda pozitif olur bebekler gelir :)

Benim iki trasferimdede 5. gün emriyosu trasfer edilmişti nasipde olmayınca tutmadı inş. seninki tutar bizlerde bizim bebeğimiz olmuş gibi sevinirz.

susesiiiiiiiiiii büyük buluşmaya az kaldı haaaaaaa buluşmanız daim olsun kuzummm

tedavide olan olmayan tüm arkadaşlarımmmm inşş rabbim hepimzn ememğinin karşılığını verir

canım bişey saracam yumurta toplamayı anesteziylemi yapıyolar sen ankaradanmısın

yok ben bilecikdeyim.yumurta toplamayı senin istediğine bırakıyorlar ister lokal anestezi ister genel anestezi.ama genel anestezi almanın senin için daha iyi olacağını anlatıyorlar(ki haklılar bu konuda herhangi bir acıda kımıldamaman için)bende genel anestezi tercih ettim kendime geldiğimde ne kadar çok ağrım vardı anlatamam lokal olsaydı kesin bayılırdım masada.tabi genel anesteziye 100 yada 150 tl fark ödüyorsun.tam olarak hatırlamıyorum ne kadar verdik.rabbim kolaylık versin

Teşekür ederim verdiğin bilgiler için bende genel tercih ederim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…