Evet ilk memorial diyordum ama tedaviyi aşağı yukarı tahliller muayene tüp bebek 12000 le tamamlıyormuşsun
Bakalım buradan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak istiyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah.....
bende varim bendebebis istiyorum 2 senedir, ve simdi ikinci denemem, allahim allahim insallah yüzümüzü güldürür, ya ne acayip duygu, carsamba transfer oldum, ya birde cocuklarini istemiyen yetimhanelere atan aileler var nasil bir vicdan , halbuki biz daha dogmamis cocuklarimiz icin hayal kurar en iyi sekilde
büyütmeyi sevgiylle sarmayi nasil istyioruz bunun icin herseyi göze aliyoruz , asil annelik budur , arkadaslar biz en iyi anneleriz yarabi bittirsin insallah su hasreti
canım bi yanlışlık olmalı 12bintl tutmaması lazım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tüp bebek masrafı 3300tl iğneler hariç iğnelerde 2000 tl kadar sanırım... henüz almadım 3 ağustosda başlıycam iğnelere... hakkımızda hayırlısı olsun memorial ben sormuştum eğer rapor alabilirsen 2900 demişlerdi...
aminnn hayırlısından inşallah :)))Allahim daha isin ne kadar basindayiz daha yumoslar toplanicak transfer sonra bekle Kese gozuktumu kalp atisini duyucsksin allahim sen bizlerin yaninda ol.bizimde evlerimizi sağlıklı sıhhatin bebek sesleriyle doldur.(soyle 3-5tane:)
Bizde hepsi dahil 4500 tl tutuyor kilom fazla oldugu icin ignelerin dozu yuksek yoksa daha dusk olucskti fiyat cok memnunm hastanemden ozellikle embriyologtan arkadasum olur kendileri allahim ins ilk seferde muratlarimiza steric hepimiz
Iyi aksamlar mues 12bintl mi tutuyo toplam;(
Allahim daha isin ne kadar basindayiz daha yumoslar toplanicak transfer sonra bekle Kese gozuktumu kalp atisini duyucsksin allahim sen bizlerin yaninda ol.bizimde evlerimizi sağlıklı sıhhatin bebek sesleriyle doldur.(soyle 3-5tane:)
canım bi yanlışlık olmalı 12bintl tutmaması lazım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tüp bebek masrafı 3300tl iğneler hariç iğnelerde 2000 tl kadar sanırım... henüz almadım 3 ağustosda başlıycam iğnelere... hakkımızda hayırlısı olsun memorial ben sormuştum eğer rapor alabilirsen 2900 demişlerdi...
hangi şehirdesin ve hangi hastanede yapyırııyorsun?
Istanbul Medikalpark
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ,tedavileriniz bebişli sonlanır inşallah..
benimde yarın transferim olabilir duruma göre arayacaklar nerkezden.5.gün olmasını çok istiyorduk ama yumoş syısı az olunca sanırım riski göze almayacaklar.nasip bakalım olacak olduktan sonra kaçıncı gün olduğu önemli değil diyorum artıkım.herkese iyi geceler.dualarla..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ,tedavileriniz bebişli sonlanır inşallah..
benimde yarın transferim olabilir duruma göre arayacaklar nerkezden.5.gün olmasını çok istiyorduk ama yumoş syısı az olunca sanırım riski göze almayacaklar.nasip bakalım olacak olduktan sonra kaçıncı gün olduğu önemli değil diyorum artıkım.herkese iyi geceler.dualarla..
merhaba arkadaşlar benim de bugün dondurulmuş embriyomu transfer ettiler 5. gün embriyosu inşallah tutunur minik noktacık bana
canım bişey saracam yumurta toplamayı anesteziylemi yapıyolar sen ankaradanmısın
yok ben bilecikdeyim.yumurta toplamayı senin istediğine bırakıyorlar ister lokal anestezi ister genel anestezi.ama genel anestezi almanın senin için daha iyi olacağını anlatıyorlar(ki haklılar bu konuda herhangi bir acıda kımıldamaman için)bende genel anestezi tercih ettim kendime geldiğimde ne kadar çok ağrım vardı anlatamam lokal olsaydı kesin bayılırdım masada.tabi genel anesteziye 100 yada 150 tl fark ödüyorsun.tam olarak hatırlamıyorum ne kadar verdik.rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?