Bugun doktOrdan geldim yumurtalar çok fazla olmuş belki transferi yapamicamizi söyledi karnında su birikmesi olabilir dedi
canım dr sana ohss riskinden söz etmiş hiç merak etme eğer başka bir şey yoksa dondururlar bir ay sonra transferin yapılır
Evet doktorda öyle dedi allahım ne zor ismiş bu tedavi
Bugun doktOrdan geldim yumurtalar çok fazla olmuş belki transferi yapamicamizi söyledi karnında su birikmesi olabilir dedi
Hilkacim sAgolasin su toplarsa vücudum transfer öbür aya kalicak ben korkuyorum:)ilk denemem çarşamba yumoslarimi toplucaklararkadaşım geçmiş olsun bende ilk tedavimde yaşamıştım o sorunu bana yumurtalar transfer olduktan sonra olmuştu hergören beni hamile zannediyordu dr su toplamış.karnın dedi bol bol sıvı alıp wc ye girmek gerekirmiş hergün kilomu ve belimi ölçüyorlardı eğer bu şekilde hamile kalırsan karnından su çekmek zorunda kalırız demişlerdi sonra bi serum filan verdiler bana biraz rahatlamıştım sağımdan soluma dönemiyordum yatarken. ben hep yumurta toplamanın filan verdiği bi acı zannettim hemşireyi aradığımda ne duruyosun hemen gelmen gerek dedi.Tedavi gören arkadaşlardan böyle karnı şişen(ama bayağı bi şişiyo) nefes alamama idrar yapamama şikayeti olan arkadaşlar aman tedavi gördüğünüz merkeze haber verin.hatta buna overian hiperstimülasyon(yumurtalıkların aşırı uyarılması)deniyor.sonuçta tutmadıda bide çektiğim acılar yanıma kaldı.buarada benden o zaman 28 yumurta almışlardı belkide ondanmı oldu bilmiyorum hormon iğne dozlarının iyi ayarlanması gerekiyor işte
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..inş bu çektiğimiz acıların mükafatını alırızda acılarımızı unuturuz..geç olsun güç olmasın varsın diğer aya sarksın sen iyi olda..
Kevsercim Allah razı olsun hep birlikte muradlarımıza erelim sende tedavi oluyomusun
kızlar düzensiz adetlerde test ne zaman yapılmalı?son adetim 17 haziran.gebelik testini ne zaman yaptırmalıyım?önce idrarda bakmak isatiyorum.acil yardııııım(
Hilkacim sAgolasin su toplarsa vücudum transfer öbür aya kalicak ben korkuyorum:)ilk denemem çarşamba yumoslarimi toplucaklar
Cnm benim umarım ilk tedavinde bebişine kavuşursun çok üzüntüler yaşamışsın ama sonu güzel olacak inşş :)) Başka topikte bir arkadaşımız vardı Gizemli83 onunda senin gibi bir hikayesi var ve ilk denemede tuttu şimdi bebişi kollarında ben onun hikayesini seninle paylaşmak istedim umarım sana umut olur :))
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-alip-dondurulmuslariyla-yuzu-gulenler-4.html
canım benim çok saol okadar duygulandımki gözyaşlarımı tutamadım...inşallah banada rabbim ilk seferinde bebişime kavuşmayı nasip eder yarın ilaÇ tedavisine başlıyorum adetimin 3.günü çok heyecanlıyım gelişmeleri sizinle paylaşıcam
İyi akşamlar Hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle dön inşallah........
İnş trasferin sorunsuz ve iyi geçer test sonucunda pozitif olur bebekler gelir :)
Benim iki trasferimdede 5. gün emriyosu trasfer edilmişti nasipde olmayınca tutmadı inş. seninki tutar bizlerde bizim bebeğimiz olmuş gibi sevinirz.
Hoşbulduk.inşallah sizinkide bebişli sonlanır.Allah yardımcınız olsun yarın.Bol şanslar....:80:
susesiiiiiiiiiii büyük buluşmaya az kaldı haaaaaaabuluşmanız daim olsun kuzummm
Canım çok teşekkür ederim bugün aradılar merkezden yarın tarnsfer günümüz nasipse..4.gün olacak bizimkii.inşallah bu sefer tutunurlar yaa.hepimizin güzel haberlerini almak dileğiylee
Eveeeeeeeet yeterim ama yarın gerçekleşecek.bazıları gerşden gelişiyomuş.yarın nasıl olacak bilemiyorum ama en iyilrini transfer ediyolar zaten biliyosun.4.gün olcak bizimki nasipse inşallah.heyecanliyımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?