Bugun doktOrdan geldim yumurtalar çok fazla olmuş belki transferi yapamicamizi söyledi karnında su birikmesi olabilir dedi
canım inşşşşşşşşşş inşşşşşş inşşşşşşşşşşşş çok güzel olsun sonu
bugun doktordan geldim yumurtalar çok fazla olmuş belki transferi yapamicamizi söyledi karnında su birikmesi olabilir dedi
canım çok teşekkür ederim bugün aradılar merkezden yarın tarnsfer günümüz nasipse..4.gün olacak bizimkii.inşallah bu sefer tutunurlar yaa.hepimizin güzel haberlerini almak dileğiylee
Ağustosa kalması kötü olucak ama nasip çok korkuyorum Çarşamba gunünden yumoslarim toplancak çok ağrım olur kesin .et Parçası aldılar sonrasında çok ağrım oldu.allahım sen hepimize yardım et.sağlıklı bebeklerimizi elimize almayı nasip eyle.
Ağustosa kalması kötü olucak ama nasip çok korkuyorum Çarşamba gunünden yumoslarim toplancak çok ağrım olur kesin .et Parçası aldılar sonrasında çok ağrım oldu.allahım sen hepimize yardım et.sağlıklı bebeklerimizi elimize almayı nasip eyle.
bol şanslar sana susesı umarım pozitif sonuş alırsın .. Dualarım seninle:)
mrb arkadaşlar.. Benim 3üncü mikro denemem (dondurulmuş-blastokist-2 tane) Bugün transferimin 5. günü.. Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra, klozete baktım idrarımın rengi nerdeyse kahve gibiydi.. Belim fecii ağrıyo ve tabi kasık sancısı göğüs şişliği fln da var.. Hamişler bunlar olumlu belirtiler midir??
Canım çok teşekkür ederim bugün aradılar merkezden yarın tarnsfer günümüz nasipse..4.gün olacak bizimkii.inşallah bu sefer tutunurlar yaa.hepimizin güzel haberlerini almak dileğiylee
kolay glesin herkese başarılar Allah yardımcınız olsun
pazartesi ya da salı günü transferimiz yapılacak inşaallahh
herkes hakkında her şeyin hayırlısını dilerim.
GÜNAYDIN HANIMLAAAR, umarım herkesin keyfi yerinde olur bugün güzel insanlarla buluşun,güzel haberler alın...Ben bugün gidiyorum mfasulyeleri almaya büyüük buluşmaya az kaldıı heyecanlıyım Allahım inşallah bu sefer tutunurlar annesinee.Hepimiizn aynı duyguları yaşamayı diliyorum..şimdilik hoşçakalın.ben bi kaçgün giremeyebilirim izin yok çünküü..
mrb arkadaşlar.. Benim 3üncü mikro denemem (dondurulmuş-blastokist-2 tane) Bugün transferimin 5. günü.. Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra, klozete baktım idrarımın rengi nerdeyse kahve gibiydi.. Belim fecii ağrıyo ve tabi kasık sancısı göğüs şişliği fln da var.. Hamişler bunlar olumlu belirtiler midir??
GÜNAYDIN HANIMLAAAR, umarım herkesin keyfi yerinde olur bugün güzel insanlarla buluşun,güzel haberler alın...Ben bugün gidiyorum mfasulyeleri almaya büyüük buluşmaya az kaldıı heyecanlıyım Allahım inşallah bu sefer tutunurlar annesinee.Hepimiizn aynı duyguları yaşamayı diliyorum..şimdilik hoşçakalın.ben bi kaçgün giremeyebilirim izin yok çünküü..
mikro enjeksiyon yani evet sanırım döllenmiş embriyolar rahmime yerleştirilecek...
ikisi de aynı şey değil mi yoksa?
cehaletimi hoş görün lütfen daha acemiyim:)
haydi bismillah o zaman hayırlı olsun rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle.12 gün sonra anne adayı olduğunu duyarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?