Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşşşşşşşşşşşşş hamişsindir

slm kevsernesibe seninle aynı merkezde tedavi gördüğümüz için soruyorum sanada tedavinin başında corasprin folik asit ilacı verdilermi??

slm kevsernesibe seninle aynı merkezde tedavi gördüğümüz için soruyorum sanada tedavinin başında corasprin folik asit ilacı verdilermi??

evet canım ben bide iki ay öncesinden başlamıştım kullanmaya benim kendiliğinden olan gebelik düşükle sonuçlanmıştı.kanda pıhtılaşma olduğu için o yüzden erken başladım bende birde hipotroidim vardı onun ilacınıda almıştık.amannn bahane herşey diyorum yaa.verecek olan rabbim ne dilerse olacak

yaa yapmayın şunu ben erkenden idrar testi yapılmasına karşıyım.olsa bile çıkmayabiliyor kimilerinde boşu boşuna stres moral bozukluğu gözyaşı geliyor arkasından.bence sen orda görmeyince psikolojik olarak hasta olacağım hissine kapıldın.inş. olmayacak bişey.hem illaki testte iki çizgiyi görmek istiyorsan kan testini yaptır pozitif sonucu al,bir hafta sonrada yap idrar testini hem silikde çıkmaz net kırmızı iki çizgi çıkar.bende yattım hep sizin gibi sonra hemşiremi aradım dokuz gündür yatıyorum artık belim ağrıdı yatmaktan diye bana kızmıştı napıyorsun niye kalkmadın diye.hem stres oluyorsun hemde rahime kan gitmiyor diye.sende kalk biraz yürü.allahın izniyle oluacak.bozma moralini hemen.haa benim tutmadı o ayrı konu.ilk deneyimlerde daha bilgisiz oluyoruz nasıl davranacağımızı bilmiyoruz.bu arada yeni yaptıracak olanlar veya yaptıranlar.kabak çekirdeğini ve ananası deneyin gerçekten hatta yumurta toplanmadan başlayın.

canım 6. gün çok erken çıkmaması çok normal gebelik varsa da idrarda çıkmaz bu arada 5. gün embiryosu bile olsa sana tunmaya başadığı gün önemlidir bu sürede 3 ila 6 gün arasıdır sakın kendini üzme ve sters yapma inşş bebişin seninledir seni anne yapar

arkadaşım seni iyi anlıyorum bana göre tedavilerin en zor yanı o 12 günü geçirmek zaman duruyo sanki ama lütfen pozitif düşünmeye çalış ne düşünürsek onu çağırıyoruz allahtan sabır dilyorum senin için

ada 89 arkadaşım testi erken yapmışsın canım benim boşuna kendini üzme benim de bugün 3. günüm banada 5. gün embriyosu transfer ettiler seni anlıyorum beklemek çok zor işte dayanamayıp test yapıyoruz sonra üzülüyoruz belki bebeişin sana tutumaya çalışıyordur ve moral bozukluğu bunu etkiler o yüzden moralini bozmamaya çalış canım

arkadaşlar hepinize çook tşk ederim desteğiniz için.. hata yaptım testle belki ama piskolojik olduğunu zannetmiyorm.. sabah uyandığım dakka sancım feciiydi.. peçetemde de belli belirsiz pembeye dönük akıntı vardı.. bunlardan sonra test yaptım.. nese rabbimden hayırlısı.. inş. pozitf sonucu paylaşırım sizlerle arkadaşlar.. O OL DERSE OLCAKTIR...

canım bana hemşire taransferden sonra lekelenmelerin olabilir telaş yapma artarsa eğer bizi ararsın demişti yerleşme lekeleridir belki Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
inşallah pozitif sonuç alırsın canım

merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 9. günü ve perşembe test günüm heyecanlıyımm korkuyorum duygularım karmakarışık :) Mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşş

merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 9. günü ve perşembe test günüm heyecanlıyımm korkuyorum duygularım karmakarışık :) Mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşş

hayırlısıyla inşşş hamişsindir ama korkunun ecelefaydası yok günü gediğinde mutluka test yapılacak ama bu günleri güzel geçir bebğinle en yakın olduğun 12 gün (inşş daim olsun birlikteliğiniz)hiç bir şeye kafanı takma stres olma

Benim de dün transfer oldu (bahceci klinigi fulya), sabirsizlikla artik beklemeketyiz. bu ikinci deneyim oldugu icin heyecan ve umut cok............insallah tutunacaklar embyrolarim :)))))))

arkadaşım bol şanslar bende adet olmayı bekliyorum olunca 3.gün bende gideceğim

hani şu göbekten vurulanlar varya gonal-f 4 gun kullanıcam cumartesı gunu gıdıcem yumurtalıkların durumuna göre ya dozu yada kullanım süresini arttırıcagını söyledı ulun bey canım sen hangi doktora nereye gidiyosun ilk denemenmi ?

merhabalar arkadaşlar ben aşılama bölümünden buraya transfer oldum .28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 1.aşılamam ve bugün öğrendim sonuç negetif dr.konuştuk tüp bebe olcağım kısmetse .ama sizlere bi sorum olcak benim ben henüz adet olmadım tahminimce 2 3 güne olurum dr bana haftaya çarşmba gel dedi tedavi değişikmi olyuor acaba bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…