cnm çook saol o dualar için ama galiba yine olmadı.. dayanamadım.. blast embriyo bugün 6. günüm varsa çıkar die..sabah idrar testi yaptım, silik milik hiç bişey yok üstelik ha hasta oldum ha olcam sancım felaket.. belim kopuyo olcam belli.. nese bari diğer bekleyen arkadaşlar, allah sizi güldürür inş..
slm kevsernesibe seninle aynı merkezde tedavi gördüğümüz için soruyorum sanada tedavinin başında corasprin folik asit ilacı verdilermi??
cnm çook saol o dualar için ama galiba yine olmadı.. dayanamadım.. blast embriyo bugün 6. günüm varsa çıkar die..sabah idrar testi yaptım, silik milik hiç bişey yok üstelik ha hasta oldum ha olcam sancım felaket.. belim kopuyo olcam belli.. nese bari diğer bekleyen arkadaşlar, allah sizi güldürür inş..
mrb arkadaşlar.. Benim 3üncü mikro denemem (dondurulmuş-blastokist-2 tane) Bugün transferimin 5. günü.. Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra, klozete baktım idrarımın rengi nerdeyse kahve gibiydi.. Belim fecii ağrıyo ve tabi kasık sancısı göğüs şişliği fln da var.. Hamişler bunlar olumlu belirtiler midir??
merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 9. günü ve perşembe test günüm heyecanlıyımm korkuyorum duygularım karmakarışık :) Mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşş
arkadaşım bol şanslar bende adet olmayı bekliyorum olunca 3.gün bende gideceğim
Benim de dün transfer oldu (bahceci klinigi fulya), sabirsizlikla artik beklemeketyiz. bu ikinci deneyim oldugu icin heyecan ve umut cok............insallah tutunacaklar embyrolarim :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?