merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem
merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem
hani şu göbekten vurulanlar varya gonal-f 4 gun kullanıcam cumartesı gunu gıdıcem yumurtalıkların durumuna göre ya dozu yada kullanım süresini arttırıcagını söyledı ulun bey canım sen hangi doktora nereye gidiyosun ilk denemenmi ?
merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 9. günü ve perşembe test günüm heyecanlıyımm korkuyorum duygularım karmakarışık :) Mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşş
Benim de dün transfer oldu (bahceci klinigi fulya), sabirsizlikla artik beklemeketyiz. bu ikinci deneyim oldugu icin heyecan ve umut cok............insallah tutunacaklar embyrolarim :)))))))
merhaba arkadaşlar,
allah yardımcınız olsun neyse sizin çoğu gitmiş azı kalmış inş güzel haberler yazarsın.bu arada bende karmakarışığım
Kızlar yarın yumoslarim toplanıyor dualarınızı bekliyorum 8:30da
cnm korkma yanlış bilgilendirmek istemem ama sanmıyorum bir sorun olsun hem zaten cmt gidecekmşsin yada pazar onlar iğne dozunu ayarlamışlardır senin hem daha 3 gün var daha son günde çatlatma iğnesi vurulursun onu söyledilermi??????
ya bir sorum var.
biraz kafam karışık.
benim normalde cumartesi yumurtalarım toplancaktı ama bugünkü kontrolde çaplarının 14 mm. olduğunu söylediler. en az 17 mm. olması gerekiyormuş.
bu durumda iğnelerimi artırdılar ve de perşembe tekrar kontrol
yumurta toplama zamanım da ertelendi yani cumartesi değil, pazar olabilirmiş.
o zamana kadar büyürler mi ki? neden az büyümüşler sayı olarak fena değil gene 5-6 tane var ama çapları küçük...
yani ne bileyim büyümezlerse ben adet falan görür müyüm, çok korkuyorum yumurtalar toplanmadan adet madet olacam ve de yumurtalar boşa gitcek gibi o kadar tedavi iğneler boşa gitcek gibi geliyo
bilmiyorum çok mu cahillim hiç bilmiyorum her şeyi de soramıyorum bazen doktora utanıyorum yani ya gülerse arkamdan dalga malga geçerse diye:)
fikri olan var mı benim durumum hakkında acaba?
Kızlar yarın yumoslarim toplanıyor dualarınızı bekliyorum 8:30da
kızlar predictor marka gebelik testinin diğerlerinden ne farkı var neden fiyatı 15 tl da diğerleri 3 lira acil yardım lütfenn eczacı asılı bu dedi niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?