Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem

hadi hayırlısı bakalım canım neden uzun protokelde başlattı doktorun söyledımı canım merak ettımde bende ınelere basladım bugun benımde ılk denemem yuce rabbım ınsallah ılkınde bebişlerimize kavusmayı nasip eder ınsallah ılk denemede başarılı olanlardan oluruz bızde canım

merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem

inş hayırlısı olur bende uzun protokolle başlamıştım bitmez diyodum bitti şimdi sonuç bekliyorum gönlünü ferah tut

cnm ben ankaradanım gürkan kliniğe gidiyorum ben şu anda lucrin kullanıyorum adet görünce arayacam 3.günüde kliniğe gideceğiz banada gonal f başlayacaklar evet bende lucrini göbekten vuruyorum. tabi gonal f kullanırken takip edileceğiz sanıyorum 2 güne bir gideceğiz kan alınacak ve ultrason muayene yapılacak yumurta oluşumuna göre dr lar dozu ve ne kadar kullanacağına karar veriyorlar. allah yardımcımız olsun arkadaşım.:97::97::97:

merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 9. günü ve perşembe test günüm heyecanlıyımm korkuyorum duygularım karmakarışık :) Mevlam hepimizin yardımcısı olsun inşş

allah yardımcınız olsun neyse sizin çoğu gitmiş azı kalmış inş güzel haberler yazarsın.bu arada bende karmakarışığım

Benim de dün transfer oldu (bahceci klinigi fulya), sabirsizlikla artik beklemeketyiz. bu ikinci deneyim oldugu icin heyecan ve umut cok............insallah tutunacaklar embyrolarim :)))))))

İİİNNNNNŞŞŞŞŞAAAAALLLLAHHHHHH tutar arkadaşım bol şanslar

merhaba arkadaşlar,

merhaba bende gonal f e başlamayı bekliyorum şimdi lucrin iğne kullanıyorum benim 3.deneme olacak allah yardımcımız olsun

edvideki arakadaşalrım rabbim yardımcınız olsunn sonuç beklayanlar inşş pozitif görünnnn

allah yardımcınız olsun neyse sizin çoğu gitmiş azı kalmış inş güzel haberler yazarsın.bu arada bende karmakarışığım

amin inşallah çok saol bende iyi haberler duymak isterim hayırlısı artık. umarım sende biranönce hayırlı haberlerle dönersin :)

ya bir sorum var.

biraz kafam karışık.

benim normalde cumartesi yumurtalarım toplancaktı ama bugünkü kontrolde çaplarının 14 mm. olduğunu söylediler. en az 17 mm. olması gerekiyormuş.

bu durumda iğnelerimi artırdılar ve de perşembe tekrar kontrol

yumurta toplama zamanım da ertelendi yani cumartesi değil, pazar olabilirmiş.

o zamana kadar büyürler mi ki? neden az büyümüşler sayı olarak fena değil gene 5-6 tane var ama çapları küçük...

yani ne bileyim büyümezlerse ben adet falan görür müyüm, çok korkuyorum yumurtalar toplanmadan adet madet olacam ve de yumurtalar boşa gitcek gibi o kadar tedavi iğneler boşa gitcek gibi geliyo

bilmiyorum çok mu cahillim hiç bilmiyorum her şeyi de soramıyorum bazen doktora utanıyorum yani ya gülerse arkamdan dalga malga geçerse diye:)

fikri olan var mı benim durumum hakkında acaba?

cnm korkma yanlış bilgilendirmek istemem ama sanmıyorum bir sorun olsun hem zaten cmt gidecekmşsin yada pazar onlar iğne dozunu ayarlamışlardır senin hem daha 3 gün var daha son günde çatlatma iğnesi vurulursun onu söyledilermi??????

üzme tatlı canını bence hiçbir problem yok cahillik filanda deme yaşamayınca nereden bileceksin daha adet filanda olmazsın drlar herşeyi ayarlıyorlar.yumurta takibi için ultrasona giriyoruz , kan veriyoruz yumurtaları takip ediyorlar. zaten demişsin iğne dozu arttı diye boşa üzülmeeeee

canım sakın srets yapma evet yumurtaların 17 ila 22 mm arasın da olması gerekiyor sen şu anada yumurta gelişitirici ilça(gonel f .ve ya puregon )beraber lukrin ve ya orgalutran gibi ilaçarda kulanıyorsun gonal f puregon yumurtalarını geliştiriken diğer ilaçlarda haddinden fazla büyüyüp kendiğinden çatlmasını önlemek için
yani hiç korkacağın bir durum yok dr lar hepsini kontrol altında tutyorlar bunalrı düşünme dr güvenntadeviyin sonu güzel olsun inşş

kızlar predictor marka gebelik testinin diğerlerinden ne farkı var neden fiyatı 15 tl da diğerleri 3 lira acil yardım lütfenn eczacı asılı bu dedi niye ki?

kızlar predictor marka gebelik testinin diğerlerinden ne farkı var neden fiyatı 15 tl da diğerleri 3 lira acil yardım lütfenn eczacı asılı bu dedi niye ki?

hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgili ama farklı eczanelere sorsarydın birde bakalım aynı şeyi söyleyeceklermi?????:97:

arkadaşlar transferde 10.günüm ve kasık ağrılarım çoğaldı bacaklarıma vuruyor ağrısı (adet sancısı ) neyapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…