Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar transferde 10.günüm ve kasık ağrılarım çoğaldı bacaklarıma vuruyor ağrısı (adet sancısı ) neyapıcam

arkadaşım inşallah adet sancısı değildir sen ne yaparsan yap sonuçta kaderine ne yazıldıysa o olacak öyle düşün.belkide adet zamanın geldiği için yaşadığın ağrılardır bazen hamile olanların bile adet zamanı ağrılar olabiliyormuş az kalmış 2 güncük.

arkadaşlar ben konulara sonradan dahil oldum epeydir takip ediyorum ama yazmak nasip olmadı bende 5 yıllık evliyim.bende mayıs ayında tüp bebek denedim.ilk dememdi ve tutmadı.şimdi dondurulmuşlarım inşallah ağustos veya eylülde denicem.ben tedavi süresince hiç sıkıntı yaşamadım.ama 12 gün beklemek beni bitirdi.birde normalde sigara kullanıyorum içemedimde iyice gerildi.şimdi korkuyorum tekrar denemekten o 12 gün nasıl geçer bilmiyorum.hepimize bol şanşlar ama kimse üzülmesin olmuyor diye...mutlaka birgün güzel haberler alırız umutla bekliyeceğiz sadece...

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar bende çok heyecaanlıyım bakalım agustosun 1 ine kadartransferini yaparız inşallah dedi doktor bol bol dua edelim ...tuttuktan sonrada mutlaka burda sevincimizi paylaşalım

hilka 21 temmuz çağırıldım yarın test günüm. inşallllaahhhhhh bakalımm

canım senınde ınsallah guzel haberlerını alırız evlat hasreti çekmek çok zormuş bunu ancak yaşayan bilir...artık ıkıncısınde strese girmez daha sakin olursun umarım herşeyin hayırlısı diye düşünmek lazım öncelikle üzülmeyelim diyoruz ama insanın elinde olmuyor çoğu zaman benimde ilk denemem transferim agustos ılk haftası olucak sanırım şuan yumoşlarımı buyutme iğnesi kullanıyorum..bişey sorucam sende tutmadığı zaman ne gibi belirtiler olmuştu yani ilkinde tutmadıgını anladınmı transferden sonra nasıl şeyler yaşadın bızımle paylaşırsan çok sevınırım arkadaşım

canım sonuç ne olursa olsun mutlka bizimle paylaş olurmu çok merak ettım inşallah yarın güzel haberlerini alırız

tabiiki evime döner dönmez yazıcam güzel dileğin için tşk ederim inş ecrim

senınde allah yardımcın olsun arkadasım umarım rabiim hepımıze biran önce bebişlerimize kavuşmayı nasip eder bukadar sıkıntının ve sabrın mükafatını bizlere bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip ederek verir inşaallah

merhaba arkadaşlar,
bende uzun protokole başladım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ağustosta iğnelere başliycaz gonalf, menepur,...hayırlısı bakalım ilk tüp denemem

benımde ılk denemem canım umarım ılkınde başaranlardan oluruz üzülmeyelım ama hiç olurmu pes etmeyelim elbet bizimle birlikte olucaklar bigün hasretimiz son bulacak buna inan...

herkese merhaba.. ben de bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye olup katılıyorum aranıza.. biz de dün 2 Ağustos için ilk randevumuzu aldık ege üniversitesinden.. ama çok bilgisizim bu konuda.. aranızda ege de tedavi gören varsa işler nasıl ilerliyor anlatabilir mi? mesela ilk gidince tekrar adet 3. günü gel falan diyorlar mı? her yerde alıştım bu lafa artık kan tahlili vermekten gına geldi..biz 4 yıllık evliiyiz. 3 senedir bebek istiyoruz.. bizim sorunumuz eşimin morfolojisi %3.benim bütün tahlillerim normal geliyo. rahim filmi bile çektirdim. bişey çıkmadı onda da. ara ara tedaviye devam ettiğimiz için anca tüp bebek kararı alındıı.. ama ben çok endişeliyimm.. hemen ilerliyor mu işlemler falan egede.. bileniniz varsa lütfen bilgilendirirse sevinirim.. bi de bazıları doğum kontrol hapı kullanıyorlarmış burda okudum . o ne için anlamadım.. Allah herkesin dualarını en kısa zamanda kabul eder inşallah..

benimde 2 deneme tutmadı şimdi 3.ye başladık.aynen dediğin gibi hiç bişey değilde o 12 gün benide çok korkutuyor afedersin wc ye gitmeye korkuyor insan inşalllah kolayca geçer bu günlerde hepimiz için iyi şeyler olur.

arkadaşım bizdede sorun erkek infertilesi ben egeden değilim ama heryerde işlemler aynı şekilde yürütülüyodur sanırım.ilk önce doğum kontrol hapı demişsin ya ondan yada yumurta baskılayıcı iğneler veriyolar bunlara genellikle geçen aydaki adetinden 21.gün başlanıyor sonra senin adet olman bekleniyor adetinin 3.günü gidiyorsun ondan sonrada yumurta oluşturmak için iğnelere başlanıyor sonra 2 güne bir kan veriyosun ultrasona giriyosun iğne dozları yumurta oluşumuna göre ayarlanıyor yumurtaların dr ların istediği duruma gelince yumurta çatlatma iğnesi oluyor son gün sonra yumurta toplamak için gün veriyolar senden alınan yumurta ile eşinden alınan spermi birleştiriyorlar embriyo oluşuyo emriyonun durumuna göre ya 2 3 gün ya 5 6 gün sonra sana transfer ediyorlar 12 gün bekleme süresine geçiyosun sonra kanda hamilelik varmı diye bakıyorlar cnm umarım aydınlatabilmişimdir seni sanada bol şanslar

canım benim çok bir belirtim olmadı sadece kasık ağrılarım vardı.sanki sürekli karmım ağrıyor gibiydi. onun dışında bir şikayetim yoktu.zaten çalışıyorum.2 gün dinlendim sonra işe başladım.doktorum gerçi ertesi gün başlayabirsin demişti ama ben başlamadım.tranfer edilen embiriyom gayet güzeldi 5. gün embiriosuydu.doktorum çok umutluydu.adet sancısına benzer ağrılarım oldu ama adet ilacı(estrofem)bıraktıktan 3 gün sonra oldum.ama işte olayınca olmuyor.dediğin gibi evlat hasreti çok zor.kendimemi üzeliyim ailememi.gerçi annemler benden daha çok üzülüyor.inşallah seninde ilk denemende tutar.benim çok tanıdığım var ilk denemesinde tutan.hatta 2. bile yaptılar.

Son düzenleme:

inşallah canım bu sefer olur umutların bebeğinle sende can bulur....

çook teşekkür ederim cevabın için... gerçekten benim için çok aydınlatıcı oldu.. umarım güzel bir başlangıç olur..

nasılsınız kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…