Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoşbulduk yeterr :) heyecanlı mutlu umutlu sevinçli karnını bitürlü doyuramayan sürekli yemek yeme arzulu bi anne adayı havası işte sende durumlar nasıl

işte böyle pozitif olmak gerek
canım bize iyiyiz çok şükür hayat teleşı

evet canım çok haklısın olmayınca olmuyor ama pes etmemek lazım...benımde annemler benden daha çok umutlandılar şimdiden hayaller kuruyolar ıster ıstemez bende çok kaptırdım kendımı hayal kırıklıgı çok kotu bısey umarım bunu yaşamam...ama yaşarsamda pes etmıycem ıkıncısı 3.sü yapıcam gelene kadar bebişim ugraıscam ne gerekıyosa yapıcam çok ıstıyorum çokk bıldıgınız gıbı degıl hergece gözyaşı dökuyorum inşallah dediğin gibi ilk denemede tutanlardan olurum..şimdi içime doğdu inan sen busefer kesin hamilesin sonra demiştin dersin bak

Son düzenleme:

ya evet çok merak edıyorum transfer olduktan sonra buyuk tuvalete cıkarken sorun yaşanırmı insan korkar ıkınmaya yaa :)))

inşallah canım hepimizin yüzü güler,zaten transferden sonra insan umutla bekliyor.öylede olması gerekiyor bence.önemli olan pes etmemek.öyle insanlar varki hiç deneme şanşları bile yok.biz hiç olmassa deniyoruz.sağlığımız ve imkanlarımız uygun.ileride ben elimden geleni yaptım,taktir böyleymiş deyip pişmanlık duymayacağız.ama bizim hayallerimiz boşa çıkmayacak ve bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.bizile birlikte isteyip olmayan herkese allah annelik duygusunu tatdırsın...

ya evet çok merak edıyorum transfer olduktan sonra buyuk tuvalete cıkarken sorun yaşanırmı insan korkar ıkınmaya yaa :)))

ecrim hoş geldin sende aramıza.allah'ım kolaylık ve sabır versin öncelikle.zor bir süreç.transfer sonrası kabız olman yasak canım bu konuda bilgilendireyim istedim.ben her sabah üç tane kuru kayısı yedim.kayısı suyu içtim.şeftaliden muz ve koladan uzak dur.hatta müshil bile aldığım oldu.şimdi kayısı suyundan hala midem bulanıyor.görmek dahi istemiyorum.şimdiden uyarayım seni.kabız olmamak adına önlamini al tatlım.zaten klozete oturman lazım iki büklüm olmasın karnın.

bunları bilmiyordum bilgin için tşekkürler....

aramıza hoş geldin ama sadece tedvileri değil her şeyi paylaşalım burada

hoşbuldukk.. arkadaşlar hiç egede tedavisini sürdüren yok mu aranızda? kaç doktor var? kimi tavsiye edersiniz? lütfen yardım...

hoş geldin aramıza canımmm ben önceki yadığınıda gördüm ama bir fikrim olmadığı için cevap yazmadım ben adanayımmm buradan bir yerler dr olsaydı yardımcı olurdum

merhaba arkadaşlar aşılamadan buraya transfer oldum 1.aşılamam negatif oldu bende tüp bebeye geçmek istiyorum.dr. aradım dün oda bana haftaya çarşamba gel dedi ama ben bugün adet oldum tüp bebede tedvi süreci nasıl cevap verirseniz sevinirim....

canım adetin 2.3. günü vajinal muayene ile başlarsın uzun ve kısa protokol olmak üzre 2 ye ayrılı dr verdiği ilaçlrı dr uygun gördüğü dozlarda kulanırsın yeterlide derecede yumoşlar büyünce opu olur dölenen embiyolar duruma göre 2.3.5. gün taransfer yapılır

Allah’a adanmış koç olmak için
Dünyaya gelmeye değer bebeğim
Kahpe çoçuğundan öç almak için
Kavgaysa girmeye değer bebeğim

Her taraf kış iken yaz olmak için
Bunca pislik varken öz olmak için
Aşıklar elinde saz olmak için

Dostlukla uzanan el olmak için
Ülkü’yü anlatan dil olmak için
Yalnızca Allah’a kul olmak için

Ötüken yolunda dolaşmak için
En büyük Ülkü’ye ulaşmak için
Allah rızasına kavuşmak için

Ahmet Yılmaz

Alıntı....

Hasretim Ondan

Batmaya yüz tuttu,gökte Güneş'im.
Benim yaşadığım heyecanım ondan.
Evlat hasretiyle geçer günlerim.
Benimde imtihan,sınavım ondan.

Sevgiyle doluyum,beşiğim bomboş.
Evlat hasretiyle,benliğim sarhoş.
Ne olur bebeğim,haydi bana koş.
Benimde hayalim,hasretim ondan.

Gözlerim dolarda,dinlemez ferman.
Tâbi eder kulunu,sınava Rahman.
Evlat hasretiyle,yüreğim harman.
Benimde vuslata hasretim ondan.

İstedim yıllarca,vermedi Mevla'm.
Karardı hasretle,aydınlık Dünya'm.
İçimde dinmezde,hep artar sevdam.
Evlat hasretiyle,yanışım ondan.

Acaba bilmem ki,biter mi hasret.
Sılada yaşarım,ben acı gurbet.
Eğ gönül başını,sen yine sabret.
Gözümdeki yaşın sebebi ondan.

SEDAT YILDIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…