hoşbulduk yeterr :) heyecanlı mutlu umutlu sevinçli karnını bitürlü doyuramayan sürekli yemek yeme arzulu bi anne adayı havası iştesende durumlar nasıl
canım benim çok bir belirtim olmadı sadece kasık ağrılarım vardı.sanki sürekli karmım ağrıyor gibiydi. onun dışında bir şikayetim yoktu.zaten çalışıyorum.2 gün dinlendim sonra işe başladım.doktorum gerçi ertesi gün başlayabirsin demişti ama ben başlamadım.tranfer edilen embiriyom gayet güzeldi 5. gün embiriosuydu.doktorum çok umutluydu.adet sancısına benzer ağrılarım oldu ama adet ilacı(estrofem)bıraktıktan 3 gün sonra oldum.ama işte olayınca olmuyor.dediğin gibi evlat hasreti çok zor.kendimemi üzeliyim ailememi.gerçi annemler benden daha çok üzülüyor.inşallah seninde ilk denemende tutar.benim çok tanıdığım var ilk denemesinde tutan.hatta 2. bile yaptılar.
benimde 2 deneme tutmadı şimdi 3.ye başladık.aynen dediğin gibi hiç bişey değilde o 12 gün benide çok korkutuyor afedersin wc ye gitmeye korkuyor insan inşalllah kolayca geçer bu günlerde hepimiz için iyi şeyler olur.
hoşbulduk canım teşekkürlernasılsınız kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzz
evet canım çok haklısın olmayınca olmuyor ama pes etmemek lazım...benımde annemler benden daha çok umutlandılar şimdiden hayaller kuruyolar ıster ıstemez bende çok kaptırdım kendımı hayal kırıklıgı çok kotu bısey umarım bunu yaşamam...ama yaşarsamda pes etmıycem ıkıncısı 3.sü yapıcam gelene kadar bebişim ugraıscam ne gerekıyosa yapıcam çok ıstıyorum çokk bıldıgınız gıbı degıl hergece gözyaşı dökuyoruminşallah dediğin gibi ilk denemede tutanlardan olurum..şimdi içime doğdu inan sen busefer kesin hamilesin sonra demiştin dersin bak
ya evet çok merak edıyorum transfer olduktan sonra buyuk tuvalete cıkarken sorun yaşanırmı insan korkar ıkınmaya yaa :)))
nasılsınız kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzz
hilka 21 temmuz çağırıldım yarın test günüm. inşallllaahhhhhh bakalımm
ecrim hoş geldin sende aramıza.allah'ım kolaylık ve sabır versin öncelikle.zor bir süreç.transfer sonrası kabız olman yasak canım bu konuda bilgilendireyim istedim.ben her sabah üç tane kuru kayısı yedim.kayısı suyu içtim.şeftaliden muz ve koladan uzak dur.hatta müshil bile aldığım oldu.şimdi kayısı suyundan hala midem bulanıyor.görmek dahi istemiyorum.şimdiden uyarayım seni.kabız olmamak adına önlamini al tatlım.zaten klozete oturman lazım iki büklüm olmasın karnın.
hoşbulduk canım teşekkürler
aslında ben pek yenı sayılmam uzun suredır takıp edıyodum bu sıteyı hatta bu topiği ama yeni başladıgım ıcın tedavıye sizlerle yazıp bende paylaşıyım istedim
hoşbuldukk.. arkadaşlar hiç egede tedavisini sürdüren yok mu aranızda? kaç doktor var? kimi tavsiye edersiniz? lütfen yardım...
aramıza hoş geldin ama sadece tedvileri değil her şeyi paylaşalım burada
selam ben diger sayfalardada yazdim ama burayi simdi kesfettim herkese merhaba:92:
hoş geldin aramıza canımmm ben önceki yadığınıda gördüm ama bir fikrim olmadığı için cevap yazmadım ben adanayımmm buradan bir yerler dr olsaydı yardımcı olurdum
yeteerrr ankara yanıyo bugün adanada havalar nasıl??????
merhaba arkadaşlar aşılamadan buraya transfer oldum 1.aşılamam negatif oldu bende tüp bebeye geçmek istiyorum.dr. aradım dün oda bana haftaya çarşamba gel dedi ama ben bugün adet oldum tüp bebede tedvi süreci nasıl cevap verirseniz sevinirim....
selam ben diger sayfalardada yazdim ama burayi simdi kesfettim herkese merhaba:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?