kız sen ne yapıyorsun bu günnn böyle
merhaba arkadaşlar aşılamadan buraya transfer oldum 1.aşılamam negatif oldu bende tüp bebeye geçmek istiyorum.dr. aradım dün oda bana haftaya çarşamba gel dedi ama ben bugün adet oldum tüp bebede tedvi süreci nasıl cevap verirseniz sevinirim....
merhaba arkadaşlar aşılamadan buraya transfer oldum 1.aşılamam negatif oldu bende tüp bebeye geçmek istiyorum.dr. aradım dün oda bana haftaya çarşamba gel dedi ama ben bugün adet oldum tüp bebede tedvi süreci nasıl cevap verirseniz sevinirim....
inşallah hayırlı haberlerle pozitif sonuçlarla gelirsin... bol şans
hoşbuldukk.. arkadaşlar hiç egede tedavisini sürdüren yok mu aranızda? kaç doktor var? kimi tavsiye edersiniz? lütfen yardım...
Bi tuhafım bugün ağlamak istiyorum ama gözyaşı yok gelmiyor
Üzdüysem özür dilerim
inşallah canım hepimizin yüzü güler,zaten transferden sonra insan umutla bekliyor.öylede olması gerekiyor bence.önemli olan pes etmemek.öyle insanlar varki hiç deneme şanşları bile yok.biz hiç olmassa deniyoruz.sağlığımız ve imkanlarımız uygun.ileride ben elimden geleni yaptım,taktir böyleymiş deyip pişmanlık duymayacağız.ama bizim hayallerimiz boşa çıkmayacak ve bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.bizile birlikte isteyip olmayan herkese allah annelik duygusunu tatdırsın...
ya bir sorum var.
biraz kafam karışık.
benim normalde cumartesi yumurtalarım toplancaktı ama bugünkü kontrolde çaplarının 14 mm. olduğunu söylediler. en az 17 mm. olması gerekiyormuş.
bu durumda iğnelerimi artırdılar ve de perşembe tekrar kontrol
yumurta toplama zamanım da ertelendi yani cumartesi değil, pazar olabilirmiş.
o zamana kadar büyürler mi ki? neden az büyümüşler sayı olarak fena değil gene 5-6 tane var ama çapları küçük...
yani ne bileyim büyümezlerse ben adet falan görür müyüm, çok korkuyorum yumurtalar toplanmadan adet madet olacam ve de yumurtalar boşa gitcek gibi o kadar tedavi iğneler boşa gitcek gibi geliyo
bilmiyorum çok mu cahillim hiç bilmiyorum her şeyi de soramıyorum bazen doktora utanıyorum yani ya gülerse arkamdan dalga malga geçerse diye:)
fikri olan var mı benim durumum hakkında acaba?
Canım;
Öncelikle aklına takılan her ne varsa doktoruna sor. Onun uzmanlığı o, seninki değil ve ona para kazandıran bu tedavi senin vücudunda yapılıyor, senin maneviyatın ve maddiyatın sarsılıyor. Sorduğun her şeye cevap vermek zorunda.
Diğer soruna gelince. Yumurta büyüme hızı herkeste farklı olabilir. Hatta senin 2 farklı denemende de farklı olabilir. Benim toplam 3 denememde birinde 10. gün, birinde 23. gün, birinde 14. gün toplama yapıldı. 23 gün sürende de regl olma vs. olmadı. Zaten böyle şeyleri düşünerek sana gerekli ilaçları veriyorlar, kafana takma böyle şeyleri. Pozitif düşün. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım.
ecrim hoş geldin sende aramıza.allah'ım kolaylık ve sabır versin öncelikle.zor bir süreç.transfer sonrası kabız olman yasak canım bu konuda bilgilendireyim istedim.ben her sabah üç tane kuru kayısı yedim.kayısı suyu içtim.şeftaliden muz ve koladan uzak dur.hatta müshil bile aldığım oldu.şimdi kayısı suyundan hala midem bulanıyor.görmek dahi istemiyorum.şimdiden uyarayım seni.kabız olmamak adına önlamini al tatlım.zaten klozete oturman lazım iki büklüm olmasın karnın.
canım çok saol verdıgın bılgıler ıcın peki ishalin bi sakıncası olmamıki ayy ne bılıyım ben yınede transferden sonra korkarım valla tuvalete cıkmaya yaa pofff şimdiden karaları bağlamasam korkmasam ıyı olucak ama ilk denemem oldugu ıcın nasıl olucak ne yapılacak çok tedirginim sizin anlıycagınız..neysee inşallah rabbim ol der oluverir kuzucuklarımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?