tam 45 ay...evet 45 aydır seni bekliyorum bebeğim.umutlar hep bi daha ki aya kalıyor.
45,46,47...57....67. Aya belkide.Ya Nasip.
Rabbim sen gör halimi sen acı,kimseden değil senden medet umuyorum.duy sesimi gör gözyaşlarımı.
Sen biliyosun rabbim içimi.kıskanmıyorum kimsenin mutluluğunu,ama ateş düştüğü yeri yakıyor.bugün dostlarımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bende dağlara,taşlara,dostlara hamileyim diyebileyim.bende bebeğimin o minik elini ayağını.melek yüzünü görebileyim.bende onu içimde hissedebileyim.
Eğer çok şey istiyorsam,lmayacaksa bu duam dayanma gücü ver rabbim.
Özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.SEN DOğRU OLANI HAYIRLI OLANI VER RABBiM.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...larımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bende dağlara,taşlara,dostlara hamileyim diyebileyim.bende bebeğimin o minik elini ayağını.melek yüzünü görebileyim.bende onu içimde hissedebileyim.
Özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.SEN DOğRU OLANI HAYIRLI OLANI VER RABBiM.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...
amiinnn Allahım dualarını kabul etsin bir an önce güzünü güldürür bizlerde sevinçine ortak oluruz .
tam 45 ay...evet 45 aydır seni bekliyorum bebeğim.umutlar hep bi daha ki aya kalıyor.
45,46,47...57....67. Aya belkide.Ya Nasip.
Rabbim sen gör halimi sen acı,kimseden değil senden medet umuyorum.duy sesimi gör gözyaşlarımı.
Sen biliyosun rabbim içimi.kıskanmıyorum kimsenin mutluluğunu,ama ateş düştüğü yeri yakıyor.bugün dostlarımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...larımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...
inş canım hepimiz anne olmayı hakediyoruz.
Biz devamlı görüşen 6 arkadaşız bitanesinin kızı 1 yaşında,diğerinin oğlu 2 aylık ve bi diıerinin oğluda 1 haftalık...bitanemiz bugün dünyaya getirdi meleğini bitanemizde 3 aylık gebe.bi ben kaldım çok canım acıyo artık
bu duyguları ancakkkk yaşayan anlar arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun....tam 45 ay...evet 45 aydır seni bekliyorum bebeğim.umutlar hep bi daha ki aya kalıyor.
45,46,47...57....67. Aya belkide.ya nasip.
özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.sen doğru olanı hayırlı olanı ver rabbim.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver rabbim...larımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.sen doğru olanı hayırlı olanı ver rabbim.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver rabbim...
sonucunuz ne oldu acaba merak ettim vallaaaaaa?
merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş
çokkkkkkkkk sevindim gözünüzaydınnnnnn darısı bizlere inşallah kesinleşirrr
aminnnnn aminnn inşallah allah hepimizin kucaklarını doldursun inşşş. işte bakıyorum değer normal gibi gözüküyor ama artması gerekiyormuş şimdide onu beklicem iyimiüzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
hayır pozitif düşünün inş pzt de kesinleşir
destek olan bütün kader arkadaşlarım sizlere teşekkür ederim.dönem dönem böyle umutsuzluklar yaşıyorum.umarım bu seferkini kısa zamanda atlatırım
merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş
destek olan bütün kader arkadaşlarım sizlere teşekkür ederim.dönem dönem böyle umutsuzluklar yaşıyorum.umarım bu seferkini kısa zamanda atlatırım
Hasretim Ondan
Batmaya yüz tuttu,gökte Güneş'im.
Benim yaşadığım heyecanım ondan.
Evlat hasretiyle geçer günlerim.
Benimde imtihan,sınavım ondan.
Sevgiyle doluyum,beşiğim bomboş.
Evlat hasretiyle,benliğim sarhoş.
Ne olur bebeğim,haydi bana koş.
Benimde hayalim,hasretim ondan.
Gözlerim dolarda,dinlemez ferman.
Tâbi eder kulunu,sınava Rahman.
Evlat hasretiyle,yüreğim harman.
Benimde vuslata hasretim ondan.
İstedim yıllarca,vermedi Mevla'm.
Karardı hasretle,aydınlık Dünya'm.
İçimde dinmezde,hep artar sevdam.
Evlat hasretiyle,yanışım ondan.
Acaba bilmem ki,biter mi hasret.
Sılada yaşarım,ben acı gurbet.
Eğ gönül başını,sen yine sabret.
Gözümdeki yaşın sebebi ondan.
SEDAT YILDIRIM
yasmin senin bu şiir kopardı bugün beni uzun süredir ağlayamıyordum bugün şiir sayesinde birkaç kez ağladım teşekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?