allah tamamına erdirsin inş. herşey nomal gider bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
hayırrrrrr özür dilemeyin ben rahatladım uzun süredir ağlayamıyordum benim için iyi oldu teşekkürrrr ederimmmmmmmm:89::89:
yok yok sorun yok bu arada hangi şehirdensiniz
Eskişehieliyim evlenince ilçesine geldim.
Sen nerelisin
ben ankaradanım
özüdr dilerim ağlattığım için
Dün akşam çok kötüydüm aranırken netten buldum benimde gözlerim doldu sıcaklar ve bu özlem baya zorluyor beni bide tedaviye karar verdik bide bunun stresi duygusallık zirvede...
Yeteeeer de beni bitirdi annemler vardı kendimi ağlamamk için sıkmaktan boğazlarım acıdı
üzdümmü seni yoksa[sıze=3][/sıze]
Azcık ama geçti valla duygu patlaması işte
Şuracıktaymışsın senben ankarada ilk tüp bebeği orda yaptım
aynen arkadaşım dönem dönem oluyor insan böyle.tedavi filan oluyormusunuz şimdi
hayır arkadaşım şuan tedavi olamıyorum çünkü 2. Tüp bebek için çektiğimiz parayı hırsıza kaptırdık.paralarla birlikte umutlar özlemler hayallerde gitti.YA NASiP..
hayır arkadaşım şuan tedavi olamıyorum çünkü 2. Tüp bebek için çektiğimiz parayı hırsıza kaptırdık.paralarla birlikte umutlar özlemler hayallerde gitti.YA NASiP..
önemli deil canım hepimiz geçtik bu yoldan bilmediklerimizi bizde yaşayanlardan öğrendik.kabız olup ıkınmaktansa ishal olmak daha iyi.hem ishale çare daha çok kabıza sadece kayısı.zaten suyu çok tüketirsen normal ayarda tutarsın sindirimi.rabbim kolaylık versincanım çok saol verdıgın bılgıler ıcın peki ishalin bi sakıncası olmamıki ayy ne bılıyım ben yınede transferden sonra korkarım valla tuvalete cıkmaya yaa pofff şimdiden karaları bağlamasam korkmasam ıyı olucak ama ilk denemem oldugu ıcın nasıl olucak ne yapılacak çok tedirginim sizin anlıycagınız..neysee inşallah rabbim ol der oluverir kuzucuklarımız :)
[/QUOTE]canım ancak girebildim çok iğim vardı evde.bana uygulanmadı canım ama gidince soracağım bendedaha detaylı bilgi versin.kevsernesibe bize verilen kitapcıktada da yazıyor bu yöntem birde emriyo yapıştrıcısı diye birşey sana uygulandımı böylebir yöntem.gerçi senin ilkdi herhalde
ağladımm ağladım ağladımm beni mi anlattı ne?bence hepimizi anlattı hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.inş arkadaşım rabbim güldürsün hepimizin yüzünütam 45 ay...evet 45 aydır seni bekliyorum bebeğim.umutlar hep bi daha ki aya kalıyor.
45,46,47...57....67. Aya belkide.Ya Nasip.
Rabbim sen gör halimi sen acı,kimseden değil senden medet umuyorum.duy sesimi gör gözyaşlarımı.
Sen biliyosun rabbim içimi.kıskanmıyorum kimsenin mutluluğunu,ama ateş düştüğü yeri yakıyor.bugün dostlarımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bende dağlara,taşlara,dostlara hamileyim diyebileyim.bende bebeğimin o minik elini ayağını.melek yüzünü görebileyim.bende onu içimde hissedebileyim.
Eğer çok şey istiyorsam,lmayacaksa bu duam dayanma gücü ver rabbim.
Özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.SEN DOğRU OLANI HAYIRLI OLANI VER RABBiM.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...larımın doğum sevincini içimin yangınını belli etmemeye çalışarak,yarında benim yüzümü güldür.
Bende dağlara,taşlara,dostlara hamileyim diyebileyim.bende bebeğimin o minik elini ayağını.melek yüzünü görebileyim.bende onu içimde hissedebileyim.
Eğer çok şey istiyorsam,lmayacaksa bu duam dayanma gücü ver rabbim.
Özendirme beni kimseye,bükülmesin boynum dostların yanında,dolmasın gözlerim hamile,doğum haberi alınca,acımasın yüreğim.SEN DOğRU OLANI HAYIRLI OLANI VER RABBiM.
Bana göndermeyeceksen cennetinden bir melek,buna dayanacak sabrı iradeyi ver RABBiM...
al benden de o kadar senin gibi bizde beş arkadaşız hepsi patlak mısır gibi ard arda hamile kaldıçok üzüldüm ben kalamayınca bir arkadaşım daha vardı kalmayan onu aradım dertlenmek için ağladım telefonda herkes hamile bende yok diye.arkadaşımdan gelen cevap:kevser üzgünüm ama bende hamileyim.benimde canım çok acımıştı hala acıyorrrallahım onların evlatlarına hayırlı uzun ömür versin tabi.. hepsi çok tatlılar orası ayrıinş canım hepimiz anne olmayı hakediyoruz.
Biz devamlı görüşen 6 arkadaşız bitanesinin kızı 1 yaşında,diğerinin oğlu 2 aylık ve bi diıerinin oğluda 1 haftalık...bitanemiz bugün dünyaya getirdi meleğini bitanemizde 3 aylık gebe.bi ben kaldım çok canım acıyo artık
canım hayırlı olsun gözün aydın olsun sağlıkla gelişsin inş.sağ salim al kucağınaaminnnnn aminnn inşallah allah hepimizin kucaklarını doldursun inşşş. işte bakıyorum değer normal gibi gözüküyor ama artması gerekiyormuş şimdide onu beklicem iyimiüzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
canım sanada hayırlı cumalar.bende çok kızıyorum bu annelere hem ahiretlerinide düşünmüyorlar sen kimsiin ki ya allahın verdiği cana kıyıyorsun.ahanda buraya yazıyorum ömrüm boyunca hiç korunmayacağım.allahım çok çok versin.evlat hasreti çekmemişler kıyıyorlar şte böyleGünaydııııın hayırlı cumalar herkese Allah dualarınızı geri çevirmesin kabul etsin...
Allah kolaylığını veriyor çok masraflı olsada elimzden geldiğince maddi olarak yapıyoruz.Allah hepimise manavi maddi güç versin inş.
İlk tüp bebek için tedaviye başladığımda iki günde bir doktora gidiyordum ultrason ve kan tahlili için bide özel muayahanesine ve her gittiğimde mutlaka kürtaj vardı hele bir gün gittiğimde üç kızı varmış hamile kalmış ve kucağında kızı var daha 4 aylık nasıl bakarım ben bu bebeğe daha kızımı emziriyorum diye aldırdı bebeği ben muane oldum oda kürtaj yaptırdı.
Dedimki yaa bu erkekse napıyım mecburum aldırmıya dedi şok oldumordaki kadında bak sen deli gibi bebek diyordun bazıları aldırmak için sıraya giriyor.Ağlayarak çıkmıştım orda
Allahhım aratmasın kimseye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?