Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırrrrrr özür dilemeyin ben rahatladım uzun süredir ağlayamıyordum benim için iyi oldu teşekkürrrr ederimmmmmmmm:89::89:

Atem tutem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baben gelende oy
Ogüne atem men seni

Hop hopun olsun oğlum
Gül topun olsun oğlum
Sıralı gavak dibinde oy
Toyluğun olsun oğlum

Atem tutem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baben gelende oy
Ogüne atem men seni

Ev süpüre toz ede
Hamama gider naz ede
El ayağı kir içinde
Yıkamam diye naz ede

Atem tutem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baben gelende oy
Ogüne atem men seni

Bu ninniyi çok seviyorum:82::82:

üzdümmü seni yoksa[sıze=3][/sıze]

hayır arkadaşım şuan tedavi olamıyorum çünkü 2. Tüp bebek için çektiğimiz parayı hırsıza kaptırdık.paralarla birlikte umutlar özlemler hayallerde gitti.YA NASiP..

çok üzüldüm yaa.. ne kadar tutuyo ki tedavi?bize izmirde özel bi yer 5-6 bin tl dedi.. sizlerin de bölee mi arkadaşlar?

Günaydııııın hayırlı cumalar herkese Allah dualarınızı geri çevirmesin kabul etsin...

Allah kolaylığını veriyor çok masraflı olsada elimzden geldiğince maddi olarak yapıyoruz.Allah hepimise manavi maddi güç versin inş.

İlk tüp bebek için tedaviye başladığımda iki günde bir doktora gidiyordum ultrason ve kan tahlili için bide özel muayahanesine ve her gittiğimde mutlaka kürtaj vardı hele bir gün gittiğimde üç kızı varmış hamile kalmış ve kucağında kızı var daha 4 aylık nasıl bakarım ben bu bebeğe daha kızımı emziriyorum diye aldırdı bebeği ben muane oldum oda kürtaj yaptırdı.
Dedimki yaa bu erkekse napıyım mecburum aldırmıya dedi şok oldum ordaki kadında bak sen deli gibi bebek diyordun bazıları aldırmak için sıraya giriyor.Ağlayarak çıkmıştım orda

Allahhım aratmasın kimseye ....

Son düzenleme:
biz hastaneye 2.200 ödedik.ilaçlarla tolam 3.500 falan tutmuştu.fakat sonradan ilaç takviyesi almaj zorunda kaldık 5 bine yaklaşmuştı.fakat benim raporum var üstelik.2 bin lira kadar indirimi oldu bize raporun.raporsuz olsaydı 6 bin & bini bulurdu.sakaryadayım ve burada yaptırdım bn fakat doltorum ist den gelip gidiyo.anka tüp bebek metkezi varmış ist da.ayşe aytoz.varmı bu doktoru bilen

hayır arkadaşım şuan tedavi olamıyorum çünkü 2. Tüp bebek için çektiğimiz parayı hırsıza kaptırdık.paralarla birlikte umutlar özlemler hayallerde gitti.YA NASiP..

üzüldüm arkadaşım o hırsızı ne yapmalı bilmem allah yardmcımız olsun

önemli deil canım hepimiz geçtik bu yoldan bilmediklerimizi bizde yaşayanlardan öğrendik.kabız olup ıkınmaktansa ishal olmak daha iyi.hem ishale çare daha çok kabıza sadece kayısı.zaten suyu çok tüketirsen normal ayarda tutarsın sindirimi.rabbim kolaylık versin

kevsernesibe bize verilen kitapcıktada da yazıyor bu yöntem birde emriyo yapıştrıcısı diye birşey sana uygulandımı böylebir yöntem.gerçi senin ilkdi herhalde
[/QUOTE]canım ancak girebildim çok iğim vardı evde.bana uygulanmadı canım ama gidince soracağım bendedaha detaylı bilgi versin.

ağladımm ağladım ağladımm beni mi anlattı ne?bence hepimizi anlattı hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.inş arkadaşım rabbim güldürsün hepimizin yüzünü

al benden de o kadar senin gibi bizde beş arkadaşız hepsi patlak mısır gibi ard arda hamile kaldıçok üzüldüm ben kalamayınca bir arkadaşım daha vardı kalmayan onu aradım dertlenmek için ağladım telefonda herkes hamile bende yok diye.arkadaşımdan gelen cevap:kevser üzgünüm ama bende hamileyim.benimde canım çok acımıştı hala acıyorrrallahım onların evlatlarına hayırlı uzun ömür versin tabi.. hepsi çok tatlılar orası ayrı

aminnnnn aminnn inşallah allah hepimizin kucaklarını doldursun inşşş. işte bakıyorum değer normal gibi gözüküyor ama artması gerekiyormuş şimdide onu beklicem iyimi üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
canım hayırlı olsun gözün aydın olsun sağlıkla gelişsin inş.sağ salim al kucağına

canım sanada hayırlı cumalar.bende çok kızıyorum bu annelere hem ahiretlerinide düşünmüyorlar sen kimsiin ki ya allahın verdiği cana kıyıyorsun.ahanda buraya yazıyorum ömrüm boyunca hiç korunmayacağım.allahım çok çok versin.evlat hasreti çekmemişler kıyıyorlar şte böyle

hırsızın boğazından kalır inşallah o paralar biz o kadar uğraşıyoruz iki kuruşu bir araya getirip yeni tedaviye başlamak için .canım çok üzüldüm gerçekten. biran önce tekrar para biriktirip ikinciye başlarsın inşallah gerek kalmaz ve kendiliğinden olur bebeğin.bende ikinci için para biriktiriyorum şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…