Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş

teşekkür edrim canım yarın gidicem doktora bakalım yumoşlarım nekadar büyümüşler :))

merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş

canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm harikaa bi haberrr buu inşallahh herşeyy güzell olucak bak ben demiştimmm

kızlarr yumoslarım toplandı 20 tane oldu ancak 10 tanesı dollendı yarın vucudum su toplamazsa transfer yapıcaklar dualarınızı beklıyorum

Kazasız belasız inş. yumoşlarını sana trasfer ederler.veee sonuçunda kooooocaman pozitif olut inş.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Kazasız belasız inş. yumoşlarını sana trasfer ederler.veee sonuçunda kooooocaman pozitif olut inş.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.

yasmıncım cok tesekkur ederım ıyı dılleklerın ıcın rabbım ınsallah hepımızın yuzune gule ellerımız saglıklı bebeklerımızle dolar:)ınsallah o ınga dıye aglama seslerını bızde duyarız:)

selam kızlar...

ben de ağustosta tüp e başlıyacağım ve çok korkuyorum nedense....

bişi soracaktım...uzun protokol ve kısa protokol ne demek oluyor...hangisinin seçileceğine nasıl karar veriliyor.

CEVABI BULDUM KIZLARR

.İlk değerlendirmeler sonrası kadının yaşı, yumurtalık kapasitesi ve daha önceki tedavilerine göre bir tedavi planı çizilir. Tüp bebek tedavilerinde kısa ve uzun protokol denilen temelde iki tür tedavi seçeneği mevcuttur. Uzun protokol daha ziyade genç ve yumurtalık kapasitesi iyi olan kadınlarda tercih edilmektedir. Kısa protokol ise yaşı ileri olan, yumurtalık kapasitesi orta veya zayıf olan ya da zaman problemi olan (örneğin kısa bir zaman diliminde tedavisinin tamamlanması gereken, yurtdışından gelen çiftlerde) kadınlarda tercih edilmektedir. Kısa protokol olan antagonist protokolleri ise tüm yaş gruplarında kullanılabilen bir tedavi şeklidir.

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba ben geldim,nasılsınız bakaılm?girmeyeli baya ilerlemiş sayfamaız maşallh.hepsini okuyamadım.yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeidiniz tedaviniz hayırlı olsunnnnnnn...
Benimde bugün transfer gününü saymazsak 4.günüm.şimdilik bi şikayetim yok test gününü bekliyorumm.1 ağustos nasipse.hepimiz hakkında hayırlısı olsun...hoışçakalınnnnnnnnnnnnn:80::80::80:

merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş

gözün aydın canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla...
benimde transferim sanırım salı günü.

gözün aydın canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla...
benimde transferim sanırım salı günü.

teşekkür ederim arkadaşım aminnn güzel dileklerin seninlede olsun inş. transfer gününü almak bile güzel haber herşey gönlünce olsun...

bol şanslar inşallah güzel sonuçlar olurrrrrr

merhaba arkadaşlar benim bügün 10.günüm benden pembe renklenme oldu.çok üzüldüm acaba bu normalmi yoksa adetmi oluyorum.dr arayıp sormaya cesaret edemedim.

Allaha emanet ol inş. sonuçun hayırlısı ile pozitif olur emeklerin boşa gitmez..

nasıl gidiyor hamilelik????

çok kkarışık bi duygu tarifsiz daha kendimi de kaptırmak istemiyorum tabiki. ama az önce merak edip test yaptım ikinci çizgide belirdi çok koyu değil ama var heyecanlandım yinew elbette :))) böle işte karmançorman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…