sonucunuz ne oldu acaba merak ettim vallaaaaaa?
Kabız olmazsın merak etme ilaç kulladığın için ama normal hayatında kabızlık probelmin varsa bol su tüket ve sıvı almaya özen göster.
İlk tüp bebek olduğumda ishal olmuştum günüm wc de geçiyordu vajinal jelin yan etkisiymiş.
İkinci denemede herşeyim normaldi.
Sen kafana takma yeret ishal olıcam derken kabız olursun.
merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş
canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm harikaa bi haberrr buu inşallahh herşeyy güzell olucak bak ben demiştimmm
kızlarr yumoslarım toplandı 20 tane oldu ancak 10 tanesı dollendı yarın vucudum su toplamazsa transfer yapıcaklar dualarınızı beklıyorum
Kazasız belasız inş. yumoşlarını sana trasfer ederler.veee sonuçunda kooooocaman pozitif olut inş.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
kızlarr yumoslarım toplandı 20 tane oldu ancak 10 tanesı dollendı yarın vucudum su toplamazsa transfer yapıcaklar dualarınızı beklıyorum
merhaba anca evime gelebildim 11.gün sonucum 53.46 çıktı gebelik var dedi pazartesi kan tahlili yine yaptırıcam tabi eger artış olursa ki inşş gebeliğim kesinleşir böle işte inşşş
gözün aydın canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla...
benimde transferim sanırım salı günü.
Kızlarr merhaba ben geldim,nasılsınız bakaılm?girmeyeli baya ilerlemiş sayfamaız maşallh.hepsini okuyamadım.yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeidiniz tedaviniz hayırlı olsunnnnnnn...
Benimde bugün transfer gününü saymazsak 4.günüm.şimdilik bi şikayetim yok test gününü bekliyorumm.1 ağustos nasipse.hepimiz hakkında hayırlısı olsun...hoışçakalınnnnnnnnnnnnn:80::80::80:
gözün aydın canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla...
benimde transferim sanırım salı günü.
Kızlarr merhaba ben geldim,nasılsınız bakaılm?girmeyeli baya ilerlemiş sayfamaız maşallh.hepsini okuyamadım.yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeidiniz tedaviniz hayırlı olsunnnnnnn...
Benimde bugün transfer gününü saymazsak 4.günüm.şimdilik bi şikayetim yok test gününü bekliyorumm.1 ağustos nasipse.hepimiz hakkında hayırlısı olsun...hoışçakalınnnnnnnnnnnnn:80::80::80:
nasıl gidiyor hamilelik????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?