Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. Tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla

Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012

Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012

Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015

Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012

Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )

İsteyene kargo ile gönderebilirim.

valla çok güzel bir iş yapıyorsunuz.rabbim hayırlısıyla versin sizede.böyle diyorum ama tüp bebek yaptırdım demişsiniz sonucunu yazmamışsınız ne bileyim bende tutmadı zannıyla böyle yazdım kusura bakma.inş.vardır bebiş.arkadaşlar ilacıda gerçekten ihtiyacı olan borç harç zorlanarak bu işe başlayan arkadaşlarımız alsın bence.yada söylemeye çekinen varsa bildiğiniz onlar adına siz alın.bence böyle bir kampanya başlatabilirizde.elinde ilacı kalmış olan tedavisi güzel sonuçlanan yada ilacın tarihi geçecek ben tedaviye başlayana kadar diyen varsa buraya yazsın ilaç adlarını göndersin isteyene...süpper bir dayanışma olur.benimde kaldı ama biz yeniden deneyeceğiz inş.tuttuktan sonra göndereceğim bende.

Susesı meraba tatlıs..hayırlı olsun transferın ınsallah tutunur sekerım bebeyın..kactane transfer oldu tatlı rabbım emeyını bos etmesın ..dıkkat et kendını fazla dınleme ok..

davranışından dolayı seni kutluyorummmm

yol arkadaşım kaç gündür yazacağım sana ama yazamıyorummm yazmıyorummm :26::26::26::26::26: diyorumki güzel haber gelsinde öyle yazayımmm ama bekleyemedim bu gün
canımmm inşşş her şey güzel olsun bebeşli olsun inşşşşş rabbim önce göbüşünü sonra kucağını ve hayatını doldursunnn mis kokulunu göndersin
bu kadar çabanın karşılığı bebeğin olsunnnnn inşşşşşş

merhaba arkadaşlar tüp bebekte ilk denememdi.10 günümde kanamam oldu.salı günü testim var ama hiç ümidim yok.çok üzüldüm ama herşey allahtan verici olan o, elden birşey gelmiyor.2 tüp bebeğimi allah izin verirse kasımda yapmayı düşünüyoum.
kasımda yapacağım tüp bebeği sgk lı yapmayı düşünüyorum.o zaman 3 yıllık evliliğimi dolduruyorum.bana önerebileceginiz sgk gecen iyi bir tüp bebek merkezi varmı.

canım hemen panik yapma adet kanaması gibi mi yoksa 1 kaç damlamı belkide tutunma kanamasıdır dr arayıp haber ver biran önce.inşallah bebeğin seninledir.

canım eğeğrki lekenme olmuşsa bu tutunmanın işareti olabilir kanaman olsa bile mutlaka testini yaptır bazan kanama olur ama gebelikte olur hatta bence yarını beklemeden bu gün yaptır kan testini

ecrimm çok tşk ederim ya çok iyisin sağol sizinde güzel haberlerinizi alıcaz biliyorumm

inşallah canım inşllah bizde ssenın gibi sevınç dolu haberler alırız bende salı gunu gıdıcem tekrar kontrole gonalf kullanıyorum yumoşlarım nekadar buyumus bakıcak doktor ulun bey umarım ıstenılen buyukluge ulaşmıstır çok sabırsız ve heyecanlıyım benımde rabbım yuzumu guldurur ınsallah bende gecelerı bebek sesıyle uyanan annelerden olurum ınsaallah..AMA SEN ŞİMDİ BİZİ SAKIN UNUTMA MURADINA ERDİN DİYE TAMAMMIII :)

Allah'tan dileğim bu başlığa yazan herkesin evi, yuvası bebek cıvıltısıyla dolar taşar...

herkes amin diyor şu anda eminim...

dualarımızı makbul eyle ya rabbi...

canım eğeğrki lekenme olmuşsa bu tutunmanın işareti olabilir kanaman olsa bile mutlaka testini yaptır bazan kanama olur ama gebelikte olur hatta bence yarını beklemeden bu gün yaptır kan testini

kanamam adet kanaması gibi.bugün aradım dr testimi yarın yapmamı söyledi.artık yarını bekliyorum ama hiç heyecanım kalmadı.her şeyin hayırlısı.hamile olanlarında allah tamamına erdirsin.hayırlı ve sağlıklı bebişler versin.

ecrim sanırım umut tüp bebek merkezine gidiyorsun galiba orada sgk geçiyor.nasıl memnunmusun.ben ilkini asm de yaptırdım 2. için asm yi düşünmüyorum.

amin canım ama kandan negatif görmeden kendini üzme lütfennn

Allah'tan dileğim bu başlığa yazan herkesin evi, yuvası bebek cıvıltısıyla dolar taşar...

herkes amin diyor şu anda eminim...

dualarımızı makbul eyle ya rabbi...

AMİNNNNNNNNN bu başlığı açan arkadaşımız bir kaç hafta sonra bebini inşşşş kucaklayacakkk

Hakkında hayırlısı olsun arkaşadım inş. sadece yerleşme kanmasıdır.Allahtan ümit kesilmez.
İkinci tüp bebekte Yasin okudum bitirdim 5 dk sonra wc gittiğimde kanamam başlamıştı dedim demekki şuanda zamanı değil.

Bir şey sorucam bugün tüp bebek yaptırdığım merkezi aradık perşembe günü randevu verdiler konuşmak için,dosyamızı alabilirmiyiz dedi kopyasını dışarı dosya veremiyoruz dedi.Sizce alabilirmiyi dosyamın kopyasını Bahçeçi fulyaya gidicem orasıda dosyanını alırsanı iyi olur dedi

Cnm genelde dosyaları dışarı vermiyorlar ama sen doktorunu ara sana epikriz hazırlasın ( bugüne kadar sana uyguladıkları tedavinin özeti ) .
Sana bunu vermek zorundalar mutlaka kaşe ve imza olsun banada memorial vermemişti bende epikriz istemiştim ama önceden haber ver hazırlasınlar .

Doktor Hakan Yaralı ve adamla konuşamıyorsunki bir resmiyet var bide adam azcık sinirli biri,ne yapıcam bilmiyorum eşim gelince bi daha arayalım epikriz istiyoruz diyelim bakalım ne diecekler ama hiç sanmıyorum vereceklerini.

canım zaten içindeki test sonuçlarını ve uygulanan tedavileri yazan bir kağıt verseler yeter bunu da versinler artık birsürü para veriyoruz onlara bir de ne demek dotor sinirli ben olsam bana sökmez onun siniri hem dünyanın parasını al hem de azarla yok daha neler zaten bu doktorların paradan başka dertleri yok size söyleyim hiçbirini metlemeyin boşa en iyi dediğiniz doktor bile 1 kuruş almadan yüzümüze bile bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…