valla çok güzel bir iş yapıyorsunuz.rabbim hayırlısıyla versin sizede.böyle diyorum ama tüp bebek yaptırdım demişsiniz sonucunu yazmamışsınız ne bileyim bende tutmadı zannıyla böyle yazdım kusura bakma.inş.vardır bebiş.arkadaşlar ilacıda gerçekten ihtiyacı olan borç harç zorlanarak bu işe başlayan arkadaşlarımız alsın bence.yada söylemeye çekinen varsa bildiğiniz onlar adına siz alın.bence böyle bir kampanya başlatabilirizde.elinde ilacı kalmış olan tedavisi güzel sonuçlanan yada ilacın tarihi geçecek ben tedaviye başlayana kadar diyen varsa buraya yazsın ilaç adlarını göndersin isteyene...süpper bir dayanışma olur.benimde kaldı ama biz yeniden deneyeceğiz inş.tuttuktan sonra göndereceğim bende.arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. Tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla
Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012
Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012
Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015
Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012
Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )
İsteyene kargo ile gönderebilirim.
arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. Tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla
Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012
Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012
Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015
Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012
Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )
İsteyene kargo ile gönderebilirim.
merhaba arkadaşlar tüp bebekte ilk denememdi.10 günümde kanamam oldu.salı günü testim var ama hiç ümidim yok.çok üzüldüm ama herşey allahtan verici olan o, elden birşey gelmiyor.2 tüp bebeğimi allah izin verirse kasımda yapmayı düşünüyoum.
kasımda yapacağım tüp bebeği sgk lı yapmayı düşünüyorum.o zaman 3 yıllık evliliğimi dolduruyorum.bana önerebileceginiz sgk gecen iyi bir tüp bebek merkezi varmı.
merhaba arkadaşlar tüp bebekte ilk denememdi.10 günümde kanamam oldu.salı günü testim var ama hiç ümidim yok.çok üzüldüm ama herşey allahtan verici olan o, elden birşey gelmiyor.2 tüp bebeğimi allah izin verirse kasımda yapmayı düşünüyoum.
kasımda yapacağım tüp bebeği sgk lı yapmayı düşünüyorum.o zaman 3 yıllık evliliğimi dolduruyorum.bana önerebileceginiz sgk gecen iyi bir tüp bebek merkezi varmı.
ecrimm çok tşk ederim ya çok iyisin sağol sizinde güzel haberlerinizi alıcaz biliyorumm
canım eğeğrki lekenme olmuşsa bu tutunmanın işareti olabilir kanaman olsa bile mutlaka testini yaptır bazan kanama olur ama gebelikte olur hatta bence yarını beklemeden bu gün yaptır kan testini
kanamam adet kanaması gibi.bugün aradım dr testimi yarın yapmamı söyledi.artık yarını bekliyorum ama hiç heyecanım kalmadı.her şeyin hayırlısı.hamile olanlarında allah tamamına erdirsin.hayırlı ve sağlıklı bebişler versin.
Allah'tan dileğim bu başlığa yazan herkesin evi, yuvası bebek cıvıltısıyla dolar taşar...
herkes amin diyor şu anda eminim...
dualarımızı makbul eyle ya rabbi...
kanamam adet kanaması gibi.bugün aradım dr testimi yarın yapmamı söyledi.artık yarını bekliyorum ama hiç heyecanım kalmadı.her şeyin hayırlısı.hamile olanlarında allah tamamına erdirsin.hayırlı ve sağlıklı bebişler versin.
Allah'tan dileğim bu başlığa yazan herkesin evi, yuvası bebek cıvıltısıyla dolar taşar...
herkes amin diyor şu anda eminim...
dualarımızı makbul eyle ya rabbi...
Hakkında hayırlısı olsun arkaşadım inş. sadece yerleşme kanmasıdır.Allahtan ümit kesilmez.
İkinci tüp bebekte Yasin okudum bitirdim 5 dk sonra wc gittiğimde kanamam başlamıştı dedim demekki şuanda zamanı değil.
Bir şey sorucam bugün tüp bebek yaptırdığım merkezi aradık perşembe günü randevu verdiler konuşmak için,dosyamızı alabilirmiyiz dedi kopyasını dışarı dosya veremiyoruz dedi.Sizce alabilirmiyi dosyamın kopyasını Bahçeçi fulyaya gidicem orasıda dosyanını alırsanı iyi olur dedi
Cnm genelde dosyaları dışarı vermiyorlar ama sen doktorunu ara sana epikriz hazırlasın ( bugüne kadar sana uyguladıkları tedavinin özeti ) .
Sana bunu vermek zorundalar mutlaka kaşe ve imza olsun banada memorial vermemişti bende epikriz istemiştim ama önceden haber ver hazırlasınlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?