Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bizi oraya yönlendiren kişiyi aradık (aracıyı) vermek zorunluğu yokmuş tupbaby arkadaşım epikriz diye bir şey söylemişti eşim sormuş vermezler verme zorunluğuda yok demiş zaten diyer gideceğiniz yer sıfırdan başlayacak bakmaz bile demiş o kağıta.valla bilmiyorum ne yapıcaz sırf dosya yüzünden gidecektim 3 saat yol gidicez.Doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum ama bakalım ne neden sunacak bana neden olmadığı falan dicekmi trasfeleride ,yumurta toplama işlemlerinide başkası yaptı

Son düzenleme:

evet malesef hiçbiri olmadı. İlaça cevap vermediğim için ne varsa kullandım. Ama şuan 3.5 aylık hamileyim . Benim tek carem tüp bebekti bana öyle dediler ama normal oldu . Allahtan ümidinizi kesmeyin , tutmayan herkes sabırla bekleyip dua etsin . Nasip ve zamanı gelmesi lazım. Birde sebepleri oluşturan sadece Allah , inşşalah isteyen herkes sağlıklı bebeğine kavuşur.

hiç bir hastane dosyasını dışarıya vermez ancak hastaya epikiriz vermek zorunluluğu vardır epikiriz istee gideceğin yei merkeze onu ver

senin yazdığının aynını yazmışımm

nasıl vermiyolarmış ya dünya kadar para veriyoruz.vallahi bana böyle bişey yapsalar cıngar çıkartırım:
benim ilk denemek istemediler has gittim tartıştık önce sonra başkir dr vardı onunla konuştum bana dedi ki has hakları yasasını okusunlar o merkeze hemen dava açabileceğini söyle dedi bende aynen söyledim 1 saat sonra altında has yetkilerinin imzası olan epikirizi elime verdiler [/ede vermkeFONT]

Evet yeterim sana katılıyorum vermek zorundalar :))

Z-O-R-U-N-D-A-L-A-R sinirlendirmesinler adamı zaten ağrım var

Sana nasıl tedavi uygulandı kullandığın ilaçların dozu ne kadardı embriyoların kaç taneydi kaç tane ellerinde kaldı kaliteleri neydi AA -BB-CC bunları yazmak zorundalar sen o aracıyı boşver o nerden bilecek doktoruna gittiğinde söyle yeni merkezim bu şekilde EPİKRİZ vermenizi istiyor burada kullanmış olduğum ilaçlar ve dozları hakkında bilgi sahibi olmaları gerekiyor ki yeni tedavimde bir önceki tedavimi göz önünde bulundurup ilaç dozlarım ayarlansın

evet kuzum biz haklarımızı bilmiyoruz diye bunu kulanıyor bazı yerler

Susesı meraba tatlıs..hayırlı olsun transferın ınsallah tutunur sekerım bebeyın..kactane transfer oldu tatlı rabbım emeyını bos etmesın ..dıkkat et kendını fazla dınleme ok..

Toanam canım nasılsın? bende iyiyim 6.günündeym nasip inşallah tatlım ya olur bu sefer.evdeyim sürekli eşimde izinli olunca evde birlilte iyi vakit geçiriyoz bu sıralar.Ama 1 ağustosta inşallah yine yüzümüz güler.pek aklıma getirmiyorum olayı unutuyom bile bazen.Ama bazen aklıma gelince ya olmazsa düşüncesi o kara leke beynimde beni rahatsız ediyo.onun için zaten sürekli bişeylerle ilgileniyom evde.o nednenlede siteye girmiyom transferden ber.ara ara bakınıp çıkıyom işte.hakkımızda hayırlısı arkadaşım....

Merhaba kızlarr naılsınız?umarım keyifler yerindedir.bende iyiyim bugün 6.günündeyim yaa nasip diyom artık.hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.
YETERİM,YASMİN sizler nasılsnız bakalım.umarım iyisinizdir. herkese iyi akşamlar.....

hamd olsun senden güzel haber alınca daha iyi olacağız inşşşş

unutmakmıııııııııı asla olurmu öyle şey haberlerinizi beklicem bende merakla inşallah. mevlam yarddımcın olsun yüzünüzü güldürsün inşallahhh çifter çifter bebişlerle dolsun kucaklarınız :) aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Allahım inşallah yüzünü güldürür bu bekleyişin sonu kocaman bir pozitif olur bizlerde seninle birlikte seviniriz.Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım.

Evet zorundalar en azından bir belge vermelilerki bana ne yaptıklarını bileyim ben ameliyat olduğumda bekardım doktora dedim bana bir belge verin evlenceğim kişiye bunu göstermeliyim diye ve vermiişlerdi.

Konuştuğumuz aracı sağlık bakanlığında çalışıyormuş.
Eşimede dedim hasta hakları var ve bu merkez özelde olsa bir hastaneye bağlı gibi doktor hacettepede çalışıyor bak dedim eğer vermesinler bak gör ozaman nasıl alıyorum dosyayı perşembe 15 de randevu bakalım ne dicekler..

ben dhea kullanıyorum canım ben alabilirim gönderirssen tabi özelden adresimi yazıyorum

ecrim sanırım umut tüp bebek merkezine gidiyorsun galiba orada sgk geçiyor.nasıl memnunmusun.ben ilkini asm de yaptırdım 2. için asm yi düşünmüyorum.
evet canım umut tüp bebek merkezine gidiyorum..ve inanılmaz derecede memnunum doktorum ulun bey çok ıyı ve ılgılı aynı zamanda hemşirelerde öyle hepsi çok iyiler ortamda çok rahat inanılmaz bi güven veriyo insana evet ssk geçiyo ama ben rapor çıkartmak için beklemek istemedım ssk dan yararlanmadım oyuzden biranönce bebegıme kavusıyım istedim inşallahta kavuşurum inşallah sende ikincisinde bebişine kavuşursun canım amin amin amin ......

aminnnn canım amin inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz benide doktor yarın kontrole çağırdı yumurtalıklarım büyüdü kocaman oldular :)) cuma yada cumartesı toplayacaklarını söylediler yarın kesin toplama gününü söylıycek çok heyecanlıyım inşallah herşey çok güzel olur ve bende bebeğine evladına kavuşanlardan olurum (

arkadaşlar sonucum negatif ama kanamam başladığı için biliyordum onun için çok etkilenmedim .sonuca hazırdım sanki.zaten kanama başladığında çok üzülmüştüm.

arkadaşlar sonucum negatif ama kanamam başladığı için biliyordum onun için çok etkilenmedim .sonuca hazırdım sanki.zaten kanama başladığında çok üzülmüştüm.

Çok üzüldüm hakkında hayırlısı buymuş demekki inş. bi dahaki denemede pozitif sonuç olur bebeğinini kucağına alırsın.

çok üzüldüm sizin adınıza allah sabır versin hayırlısı böyle demekki demekten başka bişey gelmiyor insanın elinden benimde 2 negatif denemem oldu şimdi 3.yü deniyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…