slm kizlar
rabbim herkese bu yolda sabir versin
zor bir imtihanda geciyoruz allah hepimize yardim etsin insallah
slm kizlar
rabbim herkese bu yolda sabir versin
zor bir imtihanda geciyoruz allah hepimize yardim etsin insallah
Kızlar selam,
Ben yeni üyeyim. Ben de mikro enjeksiyon yaptırdım. Bugün 10 gün transfer sonrası. Tek embriyo, 5 gün ve 2. kalite. İlk denemem. Heyecanlı br bekleyiş içerisindeyim. Allah hepimize sabır versin.
Kızlar selam,
Ben yeni üyeyim. Ben de mikro enjeksiyon yaptırdım. Bugün 10 gün transfer sonrası. Tek embriyo, 5 gün ve 2. kalite. İlk denemem. Heyecanlı br bekleyiş içerisindeyim. Allah hepimize sabır versin.
hayırlı olsun tedavin arkadaşım 2 günün kalmış o zaman sonucu öğrenmeye inşallah güzel sonuçlar alırsın buradan bizede yazarsın.evet allah hepimizin yardımcısı olsun
hayrlı uğurlu olsun canımmm inşşşşşşşş hamişisndir
Hilka yeteeeer sağolun kızlar. Ben de heyecanla bekliyorum. Walla yerimde duramıyorum, kimseye de söylemedim tüp bebek yaptırdığımı:) Allah hakkımızda hayırlısını versin.
çok iyi anlıyorum benim 2 defa negatif oldu. 10 yıl aradan sonra 3.yü deniyoruz bence söylememekle iyi etmişsin diğer tedavilerimde söylemiştim herkes ne oldu diye durmadan soruyor ve stres yapıyıorlar.bu sefer bende söylemedim.ben daha yumurtlama dönemindeyimsenin az kalmış
arkadaşlar sonucum negatif ama kanamam başladığı için biliyordum onun için çok etkilenmedim .sonuca hazırdım sanki.zaten kanama başladığında çok üzülmüştüm.
Kızlar selam,
ben de çok yakın bi kaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim.. annem bile hiç bilmiyor.. herkese dert anlatmak çok zor geliyo.. anlamıyor insanlar.. herkes bişeyler söylüyor bi tavsiyede bulunuyor ( hiç alakası olmayan kişiler)... biz de 2 ağustosta ilk defa gidicez bakalım neler olucak neler yapıcaz... merakla bekliyorum..
yeni katılanlar hoşgeldiniz sizde aramıza.inş.Rabbim umduğunuza nail eyler hepinizi.hamileyim haberlerinizi okumak nasip olur inş.zorlu bir süreç.allah sabırlar versin hepimize.emeklerimizi boş çıkarmasın
slm bayanlar aranıza yenı katıldım,benimde tıransferimin 11 günü cuma test günüm allah hepimize kalbimizdekini ve gönlümüzdekini nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 14 temmuzda tüp bebek yaptırdım 26 temmuz betahcg 26.70 çıktı.bugün yani ertesi günü 28.90 moralim çok bozuldu sizde böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?