Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar selam,
Ben yeni üyeyim. Ben de mikro enjeksiyon yaptırdım. Bugün 10 gün transfer sonrası. Tek embriyo, 5 gün ve 2. kalite. İlk denemem. Heyecanlı br bekleyiş içerisindeyim. Allah hepimize sabır versin.

Kızlar selam,
Ben yeni üyeyim. Ben de mikro enjeksiyon yaptırdım. Bugün 10 gün transfer sonrası. Tek embriyo, 5 gün ve 2. kalite. İlk denemem. Heyecanlı br bekleyiş içerisindeyim. Allah hepimize sabır versin.

hayırlı olsun tedavin arkadaşım 2 günün kalmış o zaman sonucu öğrenmeye inşallah güzel sonuçlar alırsın buradan bizede yazarsın.evet allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar selam,

hayrlı uğurlu olsun canımmm inşşşşşşşş hamişisndir

Hilka yeteeeer sağolun kızlar. Ben de heyecanla bekliyorum. Walla yerimde duramıyorum, kimseye de söylemedim tüp bebek yaptırdığımı:) Allah hakkımızda hayırlısını versin.

hayırlı olsun tedavin arkadaşım 2 günün kalmış o zaman sonucu öğrenmeye inşallah güzel sonuçlar alırsın buradan bizede yazarsın.evet allah hepimizin yardımcısı olsun

hayrlı uğurlu olsun canımmm inşşşşşşşş hamişisndir

Hilka yeteeeer sağolun kızlar. Ben de heyecanla bekliyorum. Walla yerimde duramıyorum, kimseye de söylemedim tüp bebek yaptırdığımı:) Allah hakkımızda hayırlısını versin.

çok iyi anlıyorum benim 2 defa negatif oldu. 10 yıl aradan sonra 3.yü deniyoruz bence söylememekle iyi etmişsin diğer tedavilerimde söylemiştim herkes ne oldu diye durmadan soruyor ve stres yapıyıorlar.bu sefer bende söylemedim.ben daha yumurtlama dönemindeyimsenin az kalmış

HAdi bakalım,kaliteli kaliteli yumurtaların ve sonrada embriyoların olur inşallah. Kimsenin ağzına laf vermek istemedim. Sinirime dokuncaktı sonra insanlrın söyledikleri, stres olmamalıyız bu dönemde malum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar selam,

Ne kadar güzel yaa.. İnşallah 2-3 gün içinde güzel habaerleri alırız.. Allah'ım ben de bu aşamalara gelebilecek miyim.. ben de buraya diğerleri gibi hamileyim kızlar diyebilecek miyim acaba (

ben de çok yakın bi kaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim.. annem bile hiç bilmiyor.. herkese dert anlatmak çok zor geliyo.. anlamıyor insanlar.. herkes bişeyler söylüyor bi tavsiyede bulunuyor ( hiç alakası olmayan kişiler)... biz de 2 ağustosta ilk defa gidicez bakalım neler olucak neler yapıcaz... merakla bekliyorum..

slm bayanlar aranıza yenı katıldım,benimde tıransferimin 11 günü cuma test günüm allah hepimize kalbimizdekini ve gönlümüzdekini nasip etsin

yeni katılanlar hoşgeldiniz sizde aramıza.inş.Rabbim umduğunuza nail eyler hepinizi.hamileyim haberlerinizi okumak nasip olur inş.zorlu bir süreç.allah sabırlar versin hepimize.emeklerimizi boş çıkarmasın

Ah canım ya biliyorum çok zor. Bana da diyorlar yaşın kaç oldu, çocuk istiyorum diyordun yazdı bir yaz daha geldi, hatta geçen kuzenim hamile tşörtü aldırdı bana zorla, bebeğin olursa kullanırsın çeyiz olsun dedi. Zor anlatamıyorum da. Ben istemez miydim güle oynaya hamile kalayım Neyse böyle düşününce kötü oluyor insan. sen de düşünme hiç, inşallah ağustos hamilesi olursun sen de. Bu aşamaları geçmekten daha çok sonuçlanması önemli hayatım. Allah tez zamanda hepimize bebşlerini verir inşallah..

Teşekkür ederim canım, hoşbulduk. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi tez zamanda paylaşırız.

yeni katılanlar hoşgeldiniz sizde aramıza.inş.Rabbim umduğunuza nail eyler hepinizi.hamileyim haberlerinizi okumak nasip olur inş.zorlu bir süreç.allah sabırlar versin hepimize.emeklerimizi boş çıkarmasın

mrh kızlar nasılsınız
aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 14 temmuzda tüp bebek yaptırdım 26 temmuz betahcg 26.70 çıktı.bugün yani ertesi günü 28.90 moralim çok bozuldu sizde böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar 11. gün testim 53 çıkmıştı
15.gün test sonucum 514 çıktı çok mutlu olsum o sonucu alana kadar 9 doğurdum ama :)
pazartesi eğer nasipse ultrasona gidicem inş. görürüm keseyi ve artık ohhh diyebilirim şuanda bile tedirginim herşey gönlümüzce olsun hepinizden güzel haberler almak dileğiyle inş. gelişmeleri tekrar yazarım

merhaba arkadaşım senin için ne hayırlıysa o olsun inş öncelikle, seni yanlış yönelndirmek istemem doktorunla görüştünmü bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…