Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dünkü değeri söylemiştim cnm biraz düşük olduğunu fakat yükselebileceğini söylemişti aslında doktorum 2 gün sonra yani perşembe yaptır demişti ama ben dayanamadım ertesi günü yaptım değer düşük çıkıncada moralim bozuldu.

gözün aydınnnnnnnn çok güzellllllllllllllll sağlıcakla gelsin inşşşş

canım dr bir görüşşş

mrh kızlar nasılsınız
aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler

Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben de yeni katıldım kulübe.Hoşgeldin mesajını üstüme alındım.Teşekkürler.
Transfer sonrası 7. günü geçiriyorum.Kimsem yok yanımda.Evim çok pis oldu.Aldırmamaya çalışıyorum.Eşim de seyahate gitmek zorunda kaldı.Biraz zor oluyor yalnızlık....

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tedaviye başlayacaklar Allah emeklerinizi geri çevirmesin yuvanıza neşe getirsin kucağınızı bebeklerle doldurusn inş.

Taransfer olupta gün bekleyenler (bilirim geçmezz o günler ) Allahım sizlerde hayırlı haberler alıp burada yazarsınız inş.

Negatif olanlarda heyyy üzülmeyin Rabbim bize güç verdikçe Rabbim ol diyene kadar deneyelim

hoş geldin tedvin hayırlı olsunn inşşbebişli olsun
canım aldırma ev işlerine falan (kolay değildir mutlaka ama )sonuca göre bakarsınnn

sen nasılsın kuzu

merak etme inş. yükselecek sen yinede doktorunun tavsiyelerini dinle. bence yükselmiş olucak stres yapma olurmu

slm kızlar aranıza yeni katıldım,benimde tıransferimin 11 günüm cuma test günüm allah cümlemizin kalbindekini nasip etsin yanlız bende ne agrı ne sancı hiç birşey olmadı ama umutluyum inşl tutmuştur.Sizlerdede oldumu böyle...bide test değerinin kaç cıkması gerekiyor bilen varmı..

sen nasılsın kuzu

İyi ne olsun yetereeerim temzilik yaptım halılar falan derken bitti.Ooooooo misafir bile ağırladım ohhh rahatım şimdi yaz temziliğim bitti darısı yapacaklara
Sen nasılsın eşin nasıl inş. ikinizde iyisinizdir

aygun_akcan İnş. sonuç iyidir cuma mübarek gün cuma hürmetine hayırlı haber al inş. Sonucun kaç olacağını bilmiyorum ama burda okuduğuma göre en az 50 üstü olması gerekyr sanırım

Son düzenleme:

canım sağol çok şükürr iyizz

hoş geldinnnn aramıza

canım nerelerdesin sen kaç zamandır yoktunnn
nasılsın canımmmm

canim arkadasim iyiyim allaha sukur uzun zaman oldu girmeyeli
sen nasilsin esin nasil insallah hersey yolundadir canim

bende 2.tedaviyi bekliyorum biraz karisik hersey kafam biraz ona takiliyor
tedavi gordugumuz hastane esimin tese olmasi gerektigini soyledi baska hastaneye gondermisti oraya gittik onlarda sizde micro yapilacak kadar sperm cikmis biz hic spermi olmayanlara tese yapiyoruz dedi holandada micro tese ysakmis sadece eski usul tese ameliyati yapiyorlar neyse simdiki hastane eski hasteneyle iltibata gececek esimin urologuda tatile gitmis gelince onunla konusup karari verip bizi arayacak ne zor is yaaaaaa belirsizlik hakkimizda hayirlisi olsun yapacak bisey yok beklemekten baska gec olsun guc olmasin insllah
optum canim allaha emanet ol :79:

canım özledik seni sağol kuzum iyiyzçok şükür eski hayatımıza dönemedik hala ama inşş günerde gelecek öyle ümit ediyorz
kuzum sperm çıkışı varkende teste önerile biliyor sayı az olunca kalitede kötü oluyor doğal olara ve tesede daha kaliteli sperm bulunuyor belki dr bu üzden tese önermiştir
hakınızda hayılısı olsun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…