Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar merhaba ben bi iki kere yazmıştım .ben aşılama yaptırdım olmadı tüp bebeye geçiş yaptık adetin 21,lucrin iğnesine başlıycam inşallah 10 ağustosta başlıyorum

arkadaşlar merhaba ben bi iki kere yazmıştım .ben aşılama yaptırdım olmadı tüp bebeye geçiş yaptık adetin 21,lucrin iğnesine başlıycam inşallah 10 ağustosta başlıyorum

hayırlı ugurlu olsun bebeşli olsun inşşş

sagol canim allah razi olsun
zamanla hersey eskiye donecektir insllah canim bukadar yol katettiniz insllah eski sagligina kavusacaktir esin ve rabbim insallah yuvanizida bir bebisle senlendirsin cektiginiz bu SIKINTILARA allahim yuzunuzu guldursun

dedigin gibi canim sperm ciksa dahi kalitesiz hayirlisi bakalim doktor ne karar verecek insallah tese karari verirde saglkli spermlerle deneriz tedaviyi

allahım sağlıklı bi 9 ay sonrasında da hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah bu zor dönemi biz de senın gıbı olumlu sonuclar alarak atlatırız benımde cumartesi gunu toplıycaklar yumurtalıklarımı bende çok stresliyim inşallah bu kadar çaba emek boşa çıkartmasın rabbim...benım içinde dua et olurmu bak ramazana da giriyoruz :)

sağol canım inşşşşş rabbim yardımcımız olsun
allaha sükürler olsun iyiyim 2 ci tüp bebegi yaptiracagiz allah izin verirse pazartesi dr konusmamiz var sen nasilsin sen tüp bebegi yaptirdin mi?
canım eşimin toparlanmasını bekliyorum 6 . defa son kez deneyeceğim kısmetse aralık ayında rapor hakım var sondefa onu kulanacağım inşş
çok sağolun herkese nasip eder ALLAHIM inşallah....

kızlarrrrrrrrrrrrrrr cumartesi günü yumoşlarımı topluyolar neolur bana dua edinn çok heyecanlıyım

tabiki dua ederiz her zaman ama sakin ol her şey gönlünden geçen gibi olsun

allah herseyin hayilisini versin yolunu acik etsin insallah...

Allah kolaylık versin

kızlarrrrrrrrrrrrrrr cumartesi günü yumoşlarımı topluyolar neolur bana dua edinn çok heyecanlıyım

Hadi bakalım bir sürü yumoş çıksın hepsi döllesin.

canım eşimin toparlanmasını bekliyorum 6 . defa son kez deneyeceğim kısmetse aralık ayında rapor hakım var sondefa onu kulanacağım inşş

:49
İnş. 6 uğur getirir sana ve eşine 6.da ikitane olur Sabrının mğkafatı ikiz bebek olur yeteeerimm allah senin iki kolunuda doldurur inş.

amin ecrim cim güzel duaların için Allah razı olsun mevlam senindeinş. ve diğer sabırsızlıkla bekleyen kader arkdaşlarımın dualarını kabul etsin mübarek üç aylarımızda. cumartesi toplanırsa e hafta içi transferin nasipse olucak inş. hadı azcık kaldı çok zor süreç evet ama sonu böle güzel biterrse unutacaksın ben hatırlamıyorum bile :) he bu arada şu stresini yok et acil olarak toparlan kötü etken biliyosunn farklı şeylerle uğraş unut olurmu düşünmemeye çalış etkilenmesin bebeğinin yuvaları öpüyorum seni haberlerini takip edicem gönlüm sizinle dualarımda ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE vERSİN EN HAYIRLISININ İNŞALLAH. ( he bide unutmadan bugün dayanamadım dr. gittim izmitte oturuyorum bu arada burda dr. gittim bebeğimin kesesini gördük minicik işte şimdi hamile olduğumu anladım allah nazarlardan saklasın ............................) hepiniz böle güzelsonuçlarla karşılaşın inş. 10 ay sonra ulaşılan sonucum sabrın sonu selamet ve herşeyin hayırlısı şimdi bebeğimin benimle kalmasımiçin dua ediyoruz ...

Cumadan bir günüm var, Nûrdan Kuran’im Var, Gögsümde Imanim Var, Rabbime Selamim Var, Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Mrb kızlaaar nasılsınız,Hayırlı cumalar herkese dualarınızın abul olması dileğiylee...Benimde bugün transfer günü sayılıyomu bilmiyom 11.günümm.test günü yaklaştıkça umutsuzlanyom yaa benn.yüzümde sivilceler çıktı,kasıklarıma ağrı gibi bişey batıyo sanki bazen.adet olcakmışım gibi hissediyom kendimi.pazartesi test günüm hiçç gidesim yok yaa bi korku sardı içimi.Nasipten ötesi olmaz diyorum kendime..olmuşssa olmuştur zaten ben bu saatten sonra bişey yapamam ki...umarım güzel hberlerle dönerim bu sayfayaaa..iyi günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…