arkadaşlar merhaba ben bi iki kere yazmıştım .ben aşılama yaptırdım olmadı tüp bebeye geçiş yaptık adetin 21,lucrin iğnesine başlıycam inşallah 10 ağustosta başlıyorum
canım özledik seni sağol kuzum iyiyzçok şükür eski hayatımıza dönemedik hala ama inşş günerde gelecek öyle ümit ediyorz
kuzum sperm çıkışı varkende teste önerile biliyor sayı az olunca kalitede kötü oluyor doğal olara ve tesede daha kaliteli sperm bulunuyor belki dr bu üzden tese önermiştir
hakınızda hayılısı olsun inşşşş
hoş geldinnn nasılsın
hayırlı ugurlu olsun bebeşli olsun inşşş
arkadaşlar 11. gün testim 53 çıkmıştı
15.gün test sonucum 514 çıktı çok mutlu olsum o sonucu alana kadar 9 doğurdum ama :)
pazartesi eğer nasipse ultrasona gidicem inş. görürüm keseyi ve artık ohhh diyebilirim şuanda bile tedirginim herşey gönlümüzce olsun hepinizden güzel haberler almak dileğiyle inş. gelişmeleri tekrar yazarım
arkadaşlar sonucum negatif ama kanamam başladığı için biliyordum onun için çok etkilenmedim .sonuca hazırdım sanki.zaten kanama başladığında çok üzülmüştüm.
sağol canım inşşşşş rabbim yardımcımız olsunsagol canim allah razi olsun
zamanla hersey eskiye donecektir insllah canim bukadar yol katettiniz insllah eski sagligina kavusacaktir esin ve rabbim insallah yuvanizida bir bebisle senlendirsin cektiginiz bu SIKINTILARA allahim yuzunuzu guldursun
dedigin gibi canim sperm ciksa dahi kalitesiz hayirlisi bakalim doktor ne karar verecek insallah tese karari verirde saglkli spermlerle deneriz tedaviyi
canım eşimin toparlanmasını bekliyorum 6 . defa son kez deneyeceğim kısmetse aralık ayında rapor hakım var sondefa onu kulanacağım inşşallaha sükürler olsun iyiyim 2 ci tüp bebegi yaptiracagiz allah izin verirse pazartesi dr konusmamiz var sen nasilsin sen tüp bebegi yaptirdin mi?
çok sağolun herkese nasip eder ALLAHIM inşallah....
kızlarrrrrrrrrrrrrrr cumartesi günü yumoşlarımı topluyolar neolur bana dua edinn çok heyecanlıyım
sağol canım inşşşşş rabbim yardımcımız olsun
canım eşimin toparlanmasını bekliyorum 6 . defa son kez deneyeceğim kısmetse aralık ayında rapor hakım var sondefa onu kulanacağım inşş
tabiki dua ederiz her zaman ama sakin ol her şey gönlünden geçen gibi olsun
arkadaşlar merhaba ben bi iki kere yazmıştım .ben aşılama yaptırdım olmadı tüp bebeye geçiş yaptık adetin 21,lucrin iğnesine başlıycam inşallah 10 ağustosta başlıyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr cumartesi günü yumoşlarımı topluyolar neolur bana dua edinn çok heyecanlıyım
İnş. 6 uğur getirir sana ve eşine 6.da ikitane olur Sabrının mğkafatı ikiz bebek olur yeteeerimm allah senin iki kolunuda doldurur inş.canım eşimin toparlanmasını bekliyorum 6 . defa son kez deneyeceğim kısmetse aralık ayında rapor hakım var sondefa onu kulanacağım inşş
:49
allahım sağlıklı bi 9 ay sonrasında da hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah bu zor dönemi biz de senın gıbı olumlu sonuclar alarak atlatırız benımde cumartesi gunu toplıycaklar yumurtalıklarımı bende çok stresliyim inşallah bu kadar çaba emek boşa çıkartmasın rabbim...benım içinde dua et olurmu bak ramazana da giriyoruz :)
allah herseyin hayilisini versin yolunu acik etsin insallah...
İnş. 6 uğur getirir sana ve eşine 6.da ikitane olur Sabrının mğkafatı ikiz bebek olur yeteeerimm allah senin iki kolunuda doldurur inş.
arkadaşlar benide ekleyin bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz anne oluruz çoçuklarımızda sağlıklı olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?