Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayirli cumalar kizlar..

susesi .canim insallah hamilesindir tatlisim nediyim biliyorum o duygulari .beklemekten baska caremiz yok insallah canim insallah hamilesindirr..agrilara takilma bazen hamilelik belirtiside oluyor unutma pozitif ol hayirli haberlerle gel bebekim..

yeetercim senden nehaber sekercim..iyimisin

gokkusagi sukur kavusturana artik giriyorsun bakiyorum yazilarini okuyorum ama calistigim icin pek yazamiyom kele..ozlettin kendini birdaha kayip olma..ozelden yazdiklarinida okudum insallah canim insallah yuzumuz gulsun hepimizin tatlim benim ..

arkadaşlar benide ekleyin bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz anne oluruz çoçuklarımızda sağlıklı olur....

pembesu hoş geldin sendemi buraya transfer oldun bende aşılama düşünmüyorum 2.yi direk tüp bebek istedim ayın 9 lucrin diye iğneye başlıyom

pembesu hoş geldin sendemi buraya transfer oldun bende aşılama düşünmüyorum 2.yi direk tüp bebek istedim ayın 9 lucrin diye iğneye başlıyom

slm bende lucrin kullanıyorum adetimin 3.günüde gonal f başladım şimdi sabah lucrin akşam gonal f hepimize kolay gelsinnnnn.

Benimde transferim daha yeni oldu,, 9 Ağustosta test yaptıracağım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Birşey sormak istiyorum belirtiler varmı sizdede...

bidenem neden böyle düşümüyorsun sen güzel düşün güzel olsun sen zaten elinden geleni yaptın inşş sonuda güzel olacakkk inşşşşşşşşşş

sağol canımmm çok şükür köye geldim annemlere serin burası yeğenlerim annem hep bilikteyiz mis gibi valla
sen nasılsın nasıl gidiyor

bidenem neden böyle düşümüyorsun sen güzel düşün güzel olsun sen zaten elinden geleni yaptın inşş sonuda güzel olacakkk inşşşşşşşşşş

Ne bileyim ya gün yaklaştıkça ben gerilmeye başladım sanırım...bazen dalgaya alıyom biz tüpü taktırdık tutup tutmaması bana bağlı değil diyom sanki arbayız yaa:)hani olumlu bişeyler olmuycakmış gibi his var içimde ama inşallah yanılıyorumdur yaaa.şimdiden hüzün bastı beni ramazanda geliyo nasıl geçircem bilmiyom.hayırlısı olur inşallah.rabbim sabır versin hepimizee..

Evet tatlım beklemekten başka çaremiz yok malesef..ama bu sırada ( ilk günler güzel geçtide ) şimdi 2 -3 günkaldıya beni stres sardı işte.hani insanın içine doğar ya bazı şeyler işte bende sanki umutsuzluk çöktü içime.nasip ya ne diyelim biz elimizden geleni yaptık...inşallaah güzel sonçlanmasını diliyorum rabbimden..sende iyi bak kendine...hoşçakalll

tebrik ederim canım hamileliğin sorunsuz geçer umarım çok sevindim olumlu sonuçlar almak çok güzel allahım cocuk sahibi olmak isteyen herkezi nasıp etsin inşallah...

tebrik ederim canım hamileliğin sorunsuz geçer umarım çok sevindim olumlu sonuçlar almak çok güzel allahım cocuk sahibi olmak isteyen herkezi nasıp etsin inşallah...

susesı moral çok önemli ne olur canını sıkma kendinide sıkıntıya sokma. umarım bebişin seninledir... güzel haberlerini pozitif sonuçlarını alırız..

canım sakın olmsuz olma her şey güzel olacak inşşşşşşşşşş

Arkadaslar, ben bugun kendime cokdikkat ederek de olsa disari cikmak zorunda kaldim biraz yurudum hatta otobuse de bindim mecbur kaldim, ve su an hem cok korkuyom hem de baskacarem yoktu o yuzden elimden geleni yaptim psikolojisindeyim... Bir sey olmaz de i insaallah, 3. Gununde benim gibi fildir fildir dolanan ve olumlu sonuc alanlar da var, Allahim vermek istedikten sonra bunlar nasilsa engel olamaz diye de ddusunuyom ama iste... Ooooof... Bi yandanda bi korkular.... Bastilar benide...

tşk ederim canım çok saol amin aminnnnnn ALLAHım isteyen herkese nasip etsin inş

3.günnnnnn bence erken başlamışsın yaramazlık yapmaya biraz dikkat et sonra keşke dememek için

merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebeğim tutmadı şu an adet oluyorum ama 6. günümdeyim ve hala devam ediyor kanamam bu sizce normalmi. kanamam aşırı değil ama normalde benim adetim 6. günde biterdi

3.günnnnnn bence erken başlamışsın yaramazlık yapmaya biraz dikkat et sonra keşke dememek için

Mecbur kqldim hilka.... Allah a emanet deyip cikmak zorunda kaldim.... Cok cok mcbur kalmasam kimse beni kpirdatamazda napiim iste... Ama hic agi bi is yapmadim sadece yurudum, otobuse bindim...

kızlar allah hepinizin yarımdıcı olsun hepinizin yüzüne gülsün oluyosa da sakın zorlamayın 3 tüp bebek denemesi 6 kayıp 1 normal yolla kayıp toplam 7 bebek kaybım oldu ama pişmanım bunların hepsi için çünkü benim şimdi dünyalar güzeli bir kızım kızımı evlat edindim daha çok mutluyum iyi ki doğurmamışım iyiki almışım demekki çareler tükenmiyormuş 2 yıldır rahmimde sorun var kanamalarım dinmiyor zorladım ve kendime ettim allahım kızımı benden almasın yeter bana canım yavrum sakın üzülmeyin tedavi sürecinde de olsa sonuç alındığında da olsa herşey olcağına varır çünkü rabbimin bildiği var

Günaydın kızlar, umarım gününüz güzel başlar güzel haberler alırsınız,güzel insanlarla tanışmasınızı diliyorumm..Benim bugün 11.günüm ve eşim gidelim baktıralım kanda diyo.normalde pazartesi gitmemiz gerek ama o gün eşimin izni bitiyo yanımda olamıyacak ve yine ramazmanın ilk günü.bende ne yapaağımı bilmiyom.şimdilik evdeyiz bakalım.aslında benim hiç cesaretim yok.Ama pazartesi olumsuz olursa tek başımaklıcamyine ilkinde olduğu gibi.hakkımıza hayırlsı demekten başka çaremiz yok.sizce yaptırayım mı bugünden belli lurmu yoksa zaten kocaman bi sıfır olacakdiğer türlüysde sanırım düşük bi değer çıkar iki gün sonra tekrarla derler demi? yaa oof ne zor işmiş bunlar ... insanın içi burkuluyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…