arkadaşlar benide ekleyin bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz anne oluruz çoçuklarımızda sağlıklı olur....
pembesu hoş geldin sendemi buraya transfer oldun bende aşılama düşünmüyorum 2.yi direk tüp bebek istedim ayın 9 lucrin diye iğneye başlıyom
Mrb kızlaaar nasılsınız,Hayırlı cumalar herkese dualarınızın abul olması dileğiylee...Benimde bugün transfer günü sayılıyomu bilmiyom 11.günümm.test günü yaklaştıkça umutsuzlanyom yaa benn.yüzümde sivilceler çıktı,kasıklarıma ağrı gibi bişey batıyo sanki bazen.adet olcakmışım gibi hissediyom kendimi.pazartesi test günüm hiçç gidesim yok yaa bi korku sardı içimi.Nasipten ötesi olmaz diyorum kendime..olmuşssa olmuştur zaten ben bu saatten sonra bişey yapamam ki...umarım güzel hberlerle dönerim bu sayfayaaa..iyi günler herkese
hayirli cumalar kizlar..
susesi .canim insallah hamilesindirtatlisim nediyim biliyorum o duygulari .beklemekten baska caremiz yok insallah canim insallah hamilesindirr..agrilara takilma bazen hamilelik belirtiside oluyor unutma pozitif ol hayirli haberlerle gel bebekim..
yeetercim senden nehaber sekercim..iyimisin
gokkusagi sukur kavusturana artik giriyorsun bakiyorum yazilarini okuyorum ama calistigim icin pek yazamiyom kele..ozlettin kendini birdaha kayip olma..ozelden yazdiklarinida okudum insallah canim insallah yuzumuz gulsun hepimizin tatlim benim ..
bidenem neden böyle düşümüyorsun sen güzel düşün güzel olsun sen zaten elinden geleni yaptın inşş sonuda güzel olacakkk inşşşşşşşşşş
hayirli cumalar kizlar..
susesi .canim insallah hamilesindirtatlisim nediyim biliyorum o duygulari .beklemekten baska caremiz yok insallah canim insallah hamilesindirr..agrilara takilma bazen hamilelik belirtiside oluyor unutma pozitif ol hayirli haberlerle gel bebekim..
yeetercim senden nehaber sekercim..iyimisin
gokkusagi sukur kavusturana artik giriyorsun bakiyorum yazilarini okuyorum ama calistigim icin pek yazamiyom kele..ozlettin kendini birdaha kayip olma..ozelden yazdiklarinida okudum insallah canim insallah yuzumuz gulsun hepimizin tatlim benim ..
arkadaşlar 11. gün testim 53 çıkmıştı
15.gün test sonucum 514 çıktı çok mutlu olsum o sonucu alana kadar 9 doğurdum ama :)
pazartesi eğer nasipse ultrasona gidicem inş. görürüm keseyi ve artık ohhh diyebilirim şuanda bile tedirginim herşey gönlümüzce olsun hepinizden güzel haberler almak dileğiyle inş. gelişmeleri tekrar yazarım
arkadaşlar 11. gün testim 53 çıkmıştı
15.gün test sonucum 514 çıktı çok mutlu olsum o sonucu alana kadar 9 doğurdum ama :)
pazartesi eğer nasipse ultrasona gidicem inş. görürüm keseyi ve artık ohhh diyebilirim şuanda bile tedirginim herşey gönlümüzce olsun hepinizden güzel haberler almak dileğiyle inş. gelişmeleri tekrar yazarım
Evet tatlım beklemekten başka çaremiz yok malesef..ama bu sırada ( ilk günler güzel geçtide ) şimdi 2 -3 günkaldıya beni stres sardı işte.hani insanın içine doğar ya bazı şeyler işte bende sanki umutsuzluk çöktü içime.nasip ya ne diyelim biz elimizden geleni yaptık...inşallaah güzel sonçlanmasını diliyorum rabbimden..sende iyi bak kendine...hoşçakalll
Ne bileyim ya gün yaklaştıkça ben gerilmeye başladım sanırım...bazen dalgaya alıyom biz tüpü taktırdık tutup tutmaması bana bağlı değil diyom sanki arbayız yaa:)hani olumlu bişeyler olmuycakmış gibi his var içimde ama inşallah yanılıyorumdur yaaa.şimdiden hüzün bastı beni ramazanda geliyo nasıl geçircem bilmiyom.hayırlısı olur inşallah.rabbim sabır versin hepimizee..
tebrik ederim canımhamileliğin sorunsuz geçer umarım çok sevindim olumlu sonuçlar almak çok güzel allahım cocuk sahibi olmak isteyen herkezi nasıp etsin inşallah...
Arkadaslar, ben bugun kendime cokdikkat ederek de olsa disari cikmak zorunda kaldim biraz yurudum hatta otobuse de bindim mecbur kaldim, ve su an hem cok korkuyom hem de baskacarem yoktu o yuzden elimden geleni yaptim psikolojisindeyim... Bir sey olmaz de i insaallah, 3. Gununde benim gibi fildir fildir dolanan ve olumlu sonuc alanlar da var, Allahim vermek istedikten sonra bunlar nasilsa engel olamaz diye de ddusunuyom ama iste... Ooooof... Bi yandanda bi korkular.... Bastilar benide...
3.günnnnnn bence erken başlamışsın yaramazlık yapmayabiraz dikkat et sonra keşke dememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?