tup bebekte kan testi

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba tup bebekte 5.gun transferim olucak acele etmek istemiyorum ama doktorumuz 9 gun sonrasi icin kan testinde belli olur dedi bende kendimden once eger varsa biseyler erken soyleyip supriz yapmak istiyorum kan testinde yani 8.gunde cıkarmı yardimci olursaniz sevinirim yada doktordan rica edebilirmiyim negatif oldugunu soylese bn kendim sonra soylesem diyr

merhaba tup bebekte 5.gun transferim olucak acele etmek istemiyorum ama doktorumuz 9 gun sonrasi icin kan testinde belli olur dedi bende kendimden once eger varsa biseyler erken soyleyip supriz yapmak istiyorum kan testinde yani 8.gunde cıkarmı yardimci olursaniz sevinirim yada doktordan rica edebilirmiyim negatif oldugunu soylese bn kendim sonra soylesem diyr
Canım benimde beşinci gün transferi idi transferin 7. Günü idrar testinde silik çizgi çıkınca gidip kan verdim vr pozitif yani sende de çıkabilir hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitif olur

Selamlar benimde 7.gün idrar testinde çift çizgi çıkmıştı ama ben 11.gün kan vermiştim. 7.günde versem çıkardı

tesekkur ederim pek belli olmaz diyorlar ama genellikle ikiz gebelikte daha cok velli oluyor diyor sizin tekmiydi ? Allahım size bağıslasın onu insaAllah

Canım benimde beşinci gün transferi idi transferin 7. Günü idrar testinde silik çizgi çıkınca gidip kan verdim vr pozitif yani sende de çıkabilir hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitif olur
insaAllah canim tum isteyenler gibi sizede hayırlı olsun Alahım size bagıslasın oni

tesekkur ederim pek belli olmaz diyorlar ama genellikle ikiz gebelikte daha cok velli oluyor diyor sizin tekmiydi ? Allahım size bağıslasın onu insaAllah
Saol canım benim canım bana tek embriyo transferi yapıldı ikiz değil yani ama yine de erken çıktı

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

10 gün sonrasını hiç kimse bilemez, tahmin edemez. Belki yumurtanız çatlamadı bile. Bekleyin, dua edin.

Back
X