- 3 Mayıs 2023
- 634
- 921
- 33
- 23
Peki kan sulandırıcı kesitiniz miBen zaten Progestan fitil günde 6 tane 2 şer şekilde alıyorum iğnesi de iki ampul vuruluyorum zaten yani fazlası var eksıgı yokkan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kan sulandırıcı kesitiniz miBen zaten Progestan fitil günde 6 tane 2 şer şekilde alıyorum iğnesi de iki ampul vuruluyorum zaten yani fazlası var eksıgı yokkan
Tabiki ilk onu kestimPeki kan sulandırıcı kesitiniz mi
E takdiri ilahi inşallah bişey olmaz sağlıklı bir gebelik olurTabiki ilk onu kestim
İnşallah haftaya kalp atışını duyarsam artık Allah büyükE takdiri ilahi inşallah bişey olmaz sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah duyarsınızİnşallah haftaya kalp atışını duyarsam artık Allah büyük
Teşekkür ederimİnşallah duyarsınız
Rabbimin izniyle atlatırsınız inşallah coraspinin etkisi 12 gunde geciyor demişlerdi umarım sizinde kan sulandırıcıdandırBende bugün aşırı kanamayla acile geldim yatış verdiler kalp atışı duyduk ama çok kanamam oldu düşük tehlikem varmış
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben daha kalp atışına görmedim bugün 2 aylık oldu gıdıcem bır yandan da korkuyorum tabi duyamamaktan Allah bizlere nasip etsin inşallahBende bugün aşırı kanamayla acile geldim yatış verdiler kalp atışı duyduk ama çok kanamam oldu düşük tehlikem varmış
10 gündür kan sulandırıcı kullanmıyordum iki gün önce hiçbir sorun yok demişti doktorum ama bi anda kanamam başladıRabbimin izniyle atlatırsınız inşallah coraspinin etkisi 12 gunde geciyor demişlerdi umarım sizinde kan sulandırıcıdandır
Kanamanız varken coraspırın ve oksapar kesin çünkü onun etkısı de var dğlğk tehlikesindesşnşz ondan kaynaklı maalesef benımde öyle10 gündür kan sulandırıcı kullanmıyordum iki gün önce hiçbir sorun yok demişti doktorum ama bi anda kanamam başladı
Evde dinleniyor musunuz doktor tuvalet dışında kalkma ayağa dediKanamanız varken coraspırın ve oksapar kesin çünkü onun etkısı de var dğlğk tehlikesindesşnşz ondan kaynaklı maalesef benımde öyle
Bende öyle yaptım ayağımın önünü yüksek tuttum yastıkla kafamın daha alcak benım geç döllenme oldu galıba ama kalp atışı duyamadım dahaEvde dinleniyor musunuz doktor tuvalet dışında kalkma ayağa dedi
Yattim kalkmiyorum daha ne yapayim aksam 6 bucukta progestan igne icin mecbur kalkicamMeraba arkadaslar bende bugun bu sorunu yasiyorum 6+3 üm ve tuvalete gittim kan bulasti ve ic camasirada biraz bulasmis hemen fitil koyup yattim hemsireyi aradik 2 gun kan sulandriciyi kes dedi ve fitilin sayiyi arttirdi
Evet kan sulandırıcı kullanın ve istikrar edin geçer inşallahMeraba arkadaslar bende bugun bu sorunu yasiyorum 6+3 üm ve tuvalete gittim kan bulasti ve ic camasirada biraz bulasmis hemen fitil koyup yattim hemsireyi aradik 2 gun kan sulandriciyi kes dedi ve fitilin sayiyi arttirdi
Göbekten vurmuyor musunuz iğneyiYattim kalkmiyorum daha ne yapayim aksam 6 bucukta progestan igne icin mecbur kalkicam
Progestani kalcadan saglik kurulusundaGöbekten vurmuyor musunuz iğneyi
Ben göbekten vuruyorum eğer araba varsa araba ile gidin korkmayın sadece çok merdiven kullanmayın bu gayet normal tüp bebekte çok korkmayın corasprın ve oksapar kullanıyorsanız dırek onu kesin kanamanız duracaktır durmaması durumunda acile gidin kalp atışı duyuldu muProgestani kalcadan saglik kurulusunda
Kalp atisi icin daha ayin 23 une cagirdi doktorumBen göbekten vuruyorum eğer araba varsa araba ile gidin korkmayın sadece çok merdiven kullanmayın bu gayet normal tüp bebekte çok korkmayın corasprın ve oksapar kullanıyorsanız dırek onu kesin kanamanız duracaktır durmaması durumunda acile gidin kalp atışı duyuldu mu