Sizin de mi gerıden gelıyor normalde duyulması gereken bır zamandasınız bana da ultrasona göre 6+1 dediKalp atisi icin daha ayin 23 une cagirdi doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de mi gerıden gelıyor normalde duyulması gereken bır zamandasınız bana da ultrasona göre 6+1 dediKalp atisi icin daha ayin 23 une cagirdi doktorum
Geri filan hic demedi doktorum 5+4 de keseye cagirdi sonrada 15 gun sonra gel dediSizin de mi gerıden gelıyor normalde duyulması gereken bır zamandasınız bana da ultrasona göre 6+1 dedi
Yanlış anlama sadece 6 haftada kalp atışı başlıyor ya ondan dedımGeri filan hic demedi doktorum 5+4 de keseye cagirdi sonrada 15 gun sonra gel dedi
Yok canim yanlis anlamadim onu bende dusunup sormustum doktorum hep oyle cagiriyor mus kalp atimi icin cihaz sicaklik vererek ses duyuluyor mus o da zararliymis o yuzdenYanlış anlama sadece 6 haftada kalp atışı başlıyor ya ondan dedım
Anladım en hayırlısı olsun inşallah benım durumum bıraz karısıktaYok canim yanlis anlamadim onu bende dusunup sormustum doktorum hep oyle cagiriyor mus kalp atimi icin cihaz sicaklik vererek ses duyuluyor mus o da zararliymis o yuzden
Amin insallah seninde isteyen herkesinde rabbim saglikla kolay yoldan kucagina almayi nasip etsinAnladım en hayırlısı olsun inşallah benım durumum bıraz karısıkta
Amin inşallahAmin insallah seninde isteyen herkesinde rabbim saglikla kolay yoldan kucagina almayi nasip etsin
Bende bugun 5. Haftamdayim daha onceki gunlerde kahverengi lekelenmem olmustu. Bu aksam biraz daha kirmizi geldi korktum hemen acile gittik progestana devam et dedi yarin tup bebek merkezini ariycam tekrardan kan sulandiriciyi vurmadim bugun. Tedirgin oluyorum neden oluyor sizce bu kanamalar boyle olup da saglikla dogum yapan var miAmin inşallah
Benım doktorum tüp bebekte de bazen normal gebelıklerde bile bu haftalar da çok normal dıyor bu kanamalar inanın ben dğlğk yapıyorum sandım pıhtı bile gördüm ama şükür kesem duruyor çok dınlenıp bide coraspirin ve oksapar kesmenız lazım o durumda birde öyleyken dırek sırt üstü uzanın ayaklarınızın altına yüksek yastık koyup dinlenin iyi gelıyor inşallah hayırla doğar , bende şuan 6 . Haftayı geçiçcem kalp atışı duymadım adetime göre geriden geliyor ıkı hafta bebek yani tüp bebek dıyoruz ama o hamilelik içinde o kadar sorun barındırıyor kiBende bugun 5. Haftamdayim daha onceki gunlerde kahverengi lekelenmem olmustu. Bu aksam biraz daha kirmizi geldi korktum hemen acile gittik progestana devam et dedi yarin tup bebek merkezini ariycam tekrardan kan sulandiriciyi vurmadim bugun. Tedirgin oluyorum neden oluyor sizce bu kanamalar boyle olup da saglikla dogum yapan var mi
Ben düşük yapıyorum sandım inanki keşke beni görseydınız corasprın oksapar kesin bol bol Progestan alın fitil ve sadece lavaboya kalkın hiç yerinizden kalkmayın sadece sırt üstü uzandım ben 15 gün şuan iyi ama bununla da bıtmıyor benımde bebegım galıba gerıden gelıyor ıkı hafta şuan kalp atışı duyamıyorum Allah yardımcımız olsun2gündür hastanedeyim bu kanamalar neden oluyor harbiden ya tuvalete çıktıkça sildikçe geliyor bi türlü geçmek bilmedi![]()
Burdaki doktorda düşük yaptım sanmıştı direk acile gittiğimde bacaklarıma kadar kandı zatenBen düşük yapıyorum sandım inanki keşke beni görseydınız corasprın oksapar kesin bol bol Progestan alın fitil ve sadece lavaboya kalkın hiç yerinizden kalkmayın sadece sırt üstü uzandım ben 15 gün şuan iyi ama bununla da bıtmıyor benımde bebegım galıba gerıden gelıyor ıkı hafta şuan kalp atışı duyamıyorum Allah yardımcımız olsun
Ya şöyle ben yattım hastanede sonra eve geldım ıkı gün sonra çok az daha oldu ama artık durdu kendi korkarsanız tabi daha fazla olur bence evınızde istirat edin ki hastanede Birdaha enfeksiyon kapmayın inanın onlar da ekstra bırsey yapamıyor kullandığımız ilaçları verıyorlar şuan önemli olan sizin hiç kalkmadan yatmanız sadece lavaboya ve mümkünse klozete kullanın normal alaturka tuvalart belkı rahım kasınızı daha germenizi sağlar ve bide en önemlisi asla bı kaç gün duş almayınBurdaki doktorda düşük yaptım sanmıştı direk acile gittiğimde bacaklarıma kadar kandı zaten
Clexane kan sulandırıcı kullanıyordum onu kestiler fitilide oral dediler kanama olduğu için anlamadım gitti cesaret edip eve çıkmak istemiyorum bida olur diye
Yani özele zaten para yetişmiyor ki bugün öğlen çıkarım artık benim iğnem de yok progestan dex kesmişti doktor acaba onumu yazsa bilmiyorum ben demeden kendisi niye demiyor sürekli kanama oldumu acile mi koşucaz anlamadım gittiYa şöyle ben yattım hastanede sonra eve geldım ıkı gün sonra çok az daha oldu ama artık durdu kendi korkarsanız tabi daha fazla olur bence evınızde istirat edin ki hastanede Birdaha enfeksiyon kapmayın inanın onlar da ekstra bırsey yapamıyor kullandığımız ilaçları verıyorlar şuan önemli olan sizin hiç kalkmadan yatmanız sadece lavaboya ve mümkünse klozete kullanın normal alaturka tuvalart belkı rahım kasınızı daha germenizi sağlar ve bide en önemlisi asla bı kaç gün duş almayın
Kullanmanız lazım aslında bende kullanıyorum iğne göbekten hergun iki ampulYani özele zaten para yetişmiyor ki bugün öğlen çıkarım artık benim iğnem de yok progestan dex kesmişti doktor acaba onumu yazsa bilmiyorum ben demeden kendisi niye demiyor sürekli kanama oldumu acile mi koşucaz anlamadım gittiburda iğne vurdukları için ekstra serum filan evde tek progestanla estrofem kullanıcam , duşu filan gözüm görmüyor artık kanama dursa bi
![]()
Korkmayın duruyor duruyor benımde phtı bile geldi inanınYani özele zaten para yetişmiyor ki bugün öğlen çıkarım artık benim iğnem de yok progestan dex kesmişti doktor acaba onumu yazsa bilmiyorum ben demeden kendisi niye demiyor sürekli kanama oldumu acile mi koşucaz anlamadım gittiburda iğne vurdukları için ekstra serum filan evde tek progestanla estrofem kullanıcam , duşu filan gözüm görmüyor artık kanama dursa bi
![]()
Benim de sabah pihtili geldi simdi normalde cuma gunu randevum vardi su an gidiyoruz zor bi surec ve korkuluKorkmayın duruyor duruyor benımde phtı bile geldi inanın
Bir de ben hemsireyim nobetim var yarin surekli uzanamam ayaga kalkinca belim agriyor geceden beriBenim de sabah pihtili geldi simdi normalde cuma gunu randevum vardi su an gidiyoruz zor bi surec ve korkuluhepimiz de ayni seyi yasamisiz haftalar farkli olsa da Allah im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin herkese
![]()
Amin şimdi o kahverengi lekeye dönıcel bır süre de devam edecek ama ondan hiç korkmayın sakin kalın dinlenin bide keseye baktırın ne durumda sonra evınızde dinlenin Allah yardımcınız olsun inşallahBenim de sabah pihtili geldi simdi normalde cuma gunu randevum vardi su an gidiyoruz zor bi surec ve korkuluhepimiz de ayni seyi yasamisiz haftalar farkli olsa da Allah im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin herkese
![]()
Bence izin alın çünkü dınlenmenız lazım bu süreçte çok riskliBir de ben hemsireyim nobetim var yarin surekli uzanamam ayaga kalkinca belim agriyor geceden beri![]()