tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Cnm benm bende cok kotyum guya uzulmiyecektm soz vernstm ama yapamiorm..bugun aldm negatif sonucu...cevremde bi ben kaldm hamile kalamaycpverdikceikinciye hamile...cok canim aciyo cok bide smdo esimle tartstm canm cok skkn icim yanio icim.....
Kacinci denemem arkadasimip.uzulmemek elde degilki biz ne kadar mutlu olmaya calissakta patavatsizin biri geliyo hortlatiyo torpiledigimiz duygulari,napalim dua edicez rabbim saglik verdikce maddiyat oldugu surece devam edicezz,insan bu son daha denemeye gucum yok desede bi sonraki icin buluyo o gucu inan,1 , 2, ve 3 tedavimde benimle transfer olan merkezdeki hanimlarin oldu hep ,ustelik 1 , denemelrinde ,bu aksam bosaltim icimi Rabbime gucumun yettigi kadar bagira bagira sonrada sessiz sessiz agladim ama hic faydasi olmadi sogumuyor icim

Cnm 2. Denemem donmuslarla oldu busefer son donmus 2 tane tarnsfer edlmsti...yeni bastan basliyacak herrsey...bide insanlarn anladklari halde ust uste sormalari yokmu..hadi yapin artik..yeterr..olmuyomu bi sorunmu var..sanki ogrennce ellerine ne gececekse...3 senedr deniyoruz biz olmuyor malesef...dun butun gece ruyamda bebek gordum..cok tuaf bi ruyaydi...insan inanamiyo bi turlu...bilmiorm kimblr daha nekar beklicem belki 5 sene belki 10 sene...belki hic olmayacak...sorun bende oldgu icin dahada sucluluk duygusu hissediormm zaten..aklma geldkce agliorm...burda sizlerle konusmasam ne olur halim bilemiorum...

O kadar iyi anliyoruzki birbirimizi, zaten bizi bizden baska kimse anlayamaz. Doktorumun soyledikleri hala kulagimda, bu bir sans oyunu gibidir dedi bana. Zor mu demek istedi herhalde, artik nasil anlayacigimiz bize mi kaldi

Arkadaslar bisey merak ediyorum, ignelere adetin kacinci gunu basliyorsunuz? Bana doktorum adetim bitince baslatiyo, yani 5. gun falan. Aklima takildida.

O kadar iyi anliyoruzki birbirimizi, zaten bizi bizden baska kimse anlayamaz. Doktorumunkisiikleri hala kulagimda, bu bir sans oyunu gibidir dedi bana. Zor mu demek istedi herhalde, artik nasil anlayacigimiz bize mi kaldi
Hayir canim zor degil sadece garantusi yok basari sansimiz denedikce artiyor, ben2 kez pozitifi gordum devami gelmedi ama cevremdeki cogu kisi bu yolla kavustu bebegine,olabilir nefen olmasin o sans bi gun bize guler yeterki umudumuz olsun

Olsun canim sikma tatli canini dondurulmusun da oluyomus bak benimtransfer edilecek kadar zor cikiyo ,kendine haksizlik etme,

Hayir canim zor degil sadece garantusi yok basari sansimiz denedikce artiyor, ben2 kez pozitifi gordum devami gelmedi ama cevremdeki cogu kisi bu yolla kavustu bebegine,olabilir nefen olmasin o sans bi gun bize guler yeterki umudumuz olsun
Cnm nasil basari sansimiz artiyo? Bizim 1. denemede bos gebelik oldu, kanamam oldugu halde bos kese hala rahime tutunmustu. 2. ve 3. denememizde normal adet gordum ikisindede kese olusmadi. Acaba diyorum o ilkinde kese olusmasinin bile moralimin rolu mu vardi. Tabiki hic tup bebek tedavisi yaptirmadigimiz icin bilmedigim icin, zannediyordum normal olmuyorsa tedaviyle herkes gibi kesin sonuc alabiliz. Yani tedaviyle kesinkez oluyor zannetik tabiki, vede kesede olustu o dusunceyle ama gel gorki ici bostu, ne sans yaaa

Canim hangi igne ,,,menopur gibi mi ben hep 2 gun basladim 12 13 gun oldum, tup bebekte ,senin asilamaysa?
Cnm benim doktor hep 2 ayri marka kullandirtiyo. Bravella ile basladim menopur ile devam ettim. Ve adet bitince basliyorum ignelere, birde igne vurulurken burun spreyine devam ediyorum kafam karisti. Bidahaya baska bisey denicez dedi. Kendimi deneme tahtasi gibi hissediyom ya. Gunde 6 kapsul asparagin kullaniyorum

Dr um tup bebekte basari sansinin her sey yolunda giderse % 60 oldugunu soylemisti, zatennormal yolla gebe kaln kadinlarin 1 ay icinde' gebe kalma sanslari% 20 kadarmis yani onlar bu ay olmazsa diger ay diger ay olmazsa sonraki ay oyle oyle kaliyorlar. Bizde tefaviye devam ettikce deniycez sansimizi 7 denemede hamile kalan var dusun .bize cok uzak geliyo gozumuz korkuyo ama ben kendi adima soyliyim her yeni tedavide daha guclu hissediyorum kendimi daha rahat daha sakin

Benimkide karisti menopur tanidik geldi sadece ben adetin 2 gunu menopur oluyorum 2 toz 1 su benimki + gonalf var bi kac gun sonra orgalutran oyle devam ediyo 2 ayri merkezd oldum ben bu sekildeydi ilaclarim seninkileri ilk kez duydum

Siz kac deneme yaptiniz? Bendede tam tersi 3. deneme icin gittigimizde bile, doktora bu seferde olmayacak biliyorum ama genede niye deniyosak diyesim geldi, zaten suratimdan hersey okunuyoduki adam baska hastalarindan hep ornek veriyodu mesela bugun bi hastam ikizlere hamile gibi falan. Allahim ne kadar zor bi sinav bu, bazen olur olmaz herseye sinir oluyorum ve daha alingan, kinli cok kotu oluyorum yaa, resmen bazen bu ben miyom diyorum ya?

Benimkide karisti menopur tanidik geldi sadece ben adetin 2 gunu menopur oluyorum 2 toz 1 su benimki + gonalf var bi kac gun sonra orgalutran oyle devam ediyo 2 ayri merkezd oldum ben bu sekildeydi ilaclarim seninkileri ilk kez duydum
Eylulde gene baslicaz spreyle, adet olunca adetin 5. gun Elonva diye igneyle baslicaz Bravelle ile devam edilecek ve igneleri olurken sprey de kullancam hergun yumurta toplamaya kadar

Ikinci denemede NE ilaclari veriliyor dondurulmus embriyolarm var birds dusuk yaptim sizce tutma ihtimali nedir

Ikinci denemede NE ilaclari veriliyor dondurulmus embriyolarm var birds dusuk yaptim sizce tutma ihtimali nedir
Gunaydin canim dondurulmusun varsa bildigimmkadariyla progesteron iceren ileclar verir transferden sonra kullandigin oncesinde dr degisik bisey yaparmi bilmem,sanslisin ki dondurulmus var benim transfer edecek kadar cikar hep

Gunaydin ,benim 3 , denememdi degerim basta cikti sonra dustu hala adet olmadim,bende istemiyorum bana oyle ornek vermelerini,igneleri vurdugum merkezdede bana oldu hemsire kiz bana bugun biri test yapti ikizleri olacackmis ucuz bile olabilirmis dedi yuzunu gormemis benim oldugumu dusunmus felsn

Canm bende bi daha ki ay gidicem dondurulmus tranfet yapacak sanirim adet tarihinle itibaren ilac veriyo dr. Pregesterone prednol gibi ama ek bi ilac verir mi bilmiyorum vucut dinlenmis olacak

Verdigi Yasmin ilaci btmek uzere son 7 gun kaldi smdide heycanlanmaya basladim adet olsam da doktora gtsem hemen diye

Kızlar benim beta hcg degerim sıfırlanmiyo kac hafta sürüyo bu düsük olayi deneyimlerinizi yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…