Arkadasim sukretki kendinden dusmus ,tersini dusun birde ben dis gebelii yasadigim donem bitki gibiydim ama insan herseye alisiyormus biri dis gebelik biri kimyasal gebelik insallah 4 de tek gebelik olur ek felan almasinn
YoArastirilmadimi neden Boyle oluyormus benim de ilk tedavmde hamile kaldm normL gebelik dedi 4 hafta 4 gunlukken dustu arastirilmasini istedim kan pihtilasmasi olmus doktorum yuzunden kan sulandiriciyi en dusuk doz vermis yarina da kromozm Larin sonucu cikcak benim bebegim doktorum yuzunden gtti gbi transferi adete 6 gun Kala yapti ilac dusuk doz Verdi AMA bende korkuyorum hadi bir kez daha olurda duserse diye cok zor durum insanin hayalleri umudu gidiyor
Ben en son baktrdigm da 150 olmustu bans normal gebelik dediler basta doktorum bana da ilk tedavide cok oluyor dusmeler dedi AMA Ben israr ettim bidaha olurda duserse dayanamam bakin arastirin dedim be arastirildi kendi hatasi cikti kan sulandirici igneyi dozu dusuk vermisYok dr hic yorum yapmadı malesef düsüyor dedi sadece ama 12 gun tahlilde 100 ü gecmesi gerekirmis benmki 30 du
Yo
Ben en son baktrdigm da 150 olmustu bans normal gebelik dediler basta doktorum bana da ilk tedavide cok oluyor dusmeler dedi AMA Ben israr ettim bidaha olurda duserse dayanamam bakin arastirin dedim be arastirildi kendi hatasi cikti kan sulandirici igneyi dozu dusuk vermis
Bende bunlari kullandim birds kan sulandirici igne kullandim AMA gunde bir kez dozuda dusuk olanindanmisYok sadece prednol crinone kullandim
Himm hic bilmiyorum dr.sorarim bakakim bi dahaki ay gidicez psikolojim nasil kaldirir bilmiyorum.bi ümitle basliyosun sonu hüsran ve cevremde cocugu olmayan yok herkes hamile sokaga cikmak istemiyorum artikBende bunlari kullandim birds kan sulandirici igne kullandim AMA gunde bir kez dozuda dusuk olanindanmis
Sanirim iyi degilim hemde hic,kabullendigimi saniyorum sonra oyle olmadigini goruyorum esimi canimdan cok seviyorum ama yasadigim yerdrn uzaklasmak istiyorum anneme gidip gogsunde aglayarak rahatlamak istiyorum,anneme soylemedim halakadincagiz ikiz olsun diye dua ediyo canim benim bilse ikisinin de gittigini,,,,,,youtube da ki dogum videolarina bakiyodum az once dogum y yapan kadinlara kiskanarak icim parcalanarak niye bu kadar dramatiklestirdimki kndi kendime uzuyorum kendimi,toparlaniyorum sonra tekrar gucluyum zannediyorum bi an oluyo yerle bir oluyorum rabbim ne zaman bitecek bu sinav,ne zaman e zaman ben tukenmeden bitsin artik ,kimse tukenmesin kimse yanmasin bu aciyla,sahip olup deger bilmeyenler yasasin bu duyguyu,,
Cnm benm bende cok kotyum guya uzulmiyecektm soz vernstm ama yapamiorm..bugun aldm negatif sonucu...cevremde bi ben kaldm hamile kalamayan herkes ikinciye hamile...cok canim aciyo cok bide smdo esimle tartstm canm cok skkn icim yanio icim.....Sanirim iyi degilim hemde hic,kabullendigimi saniyorum sonra oyle olmadigini goruyorum esimi canimdan cok seviyorum ama yasadigim yerdrn uzaklasmak istiyorum anneme gidip gogsunde aglayarak rahatlamak istiyorum,anneme soylemedim halakadincagiz ikiz olsun diye dua ediyo canim benim bilse ikisinin de gittigini,,,,,,youtube da ki dogum videolarina bakiyodum az once dogum y yapan kadinlara kiskanarak icim parcalanarak niye bu kadar dramatiklestirdimki kndi kendime uzuyorum kendimi,toparlaniyorum sonra tekrar gucluyum zannediyorum bi an oluyo yerle bir oluyorum rabbim ne zaman bitecek bu sinav,ne zaman e zaman ben tukenmeden bitsin artik ,kimse tukenmesin kimse yanmasin bu aciyla,sahip olup deger bilmeyenler yasasin bu duyguyu,,
Dcu cnm cok uzuldum yaa, Allahim ne bu bizim cilemiz diye dusunuyorum, gerci Allah beterinden saklasin. Uzulme insallah herseyin vardir bi zamani...Cnm benm bende cok kotyum guya uzulmiyecektm soz vernstm ama yapamiorm..bugun aldm negatif sonucu...cevremde bi ben kaldm hamile kalamayan herkes ikinciye hamile...cok canim aciyo cok bide smdo esimle tartstm canm cok skkn icim yanio icim.....
Cnm cok saol.uzulmeyim diorm ama dayanamiormDcu cnm cok uzuldum yaa, Allahim ne bu bizim cilemiz diye dusunuyorum, gerci Allah beterinden saklasin. Uzulme insallah herseyin vardir bi zamani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?