tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Bence neden kimyasal gebelik olmuş bidaha aynı şey olurmu araştırılmalı

Kızlar bende perşembe günü negatif aonuc aldım cok üzgünüm.2 tane iyi kalite 5.gün embiriyosu transfer edilmişti

tugceserdanerost: 40991052 .!.:
Kızlar bende perşembe günü negatif aonuc aldım cok üzgünüm.2 tane iyi kalite 5.gün embiriyosu transfer edilmişti
Kacinci denemendi,nerde yaptirmistin, uzulme canin dunyanin sonu degil tekrar deniyecez napalim, olana kadar saglimiz el verdigi surece devam edicez,bende cardsamba ogrendim kimyasal gebelik gecirdigimi, bombosum dunyaya karsi,hiisizlestim artik .10 aylarda tekrar gidicez ona odakladim kendimi,

Sanslisin öyleyse benm dr. Koymuyo valla tek tutar demisti.ama benm anlamadigim bana kan pihtilasmamasi icin hic ilac vermedi

Merhaba, bende 1 aşılama, 3 tüp bebek tedavisi oldum.1 kimyasal gebelik yaşadım, diğerleri negatif..sonuncusu geçen haftaydı, o da maalesef olumsuz.tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalma şansı fazla olduğu söyleniyor. bu şekilde hamile kalan var mı? birde önerebileceğiniz merkez yada doktor var mıdır?

[QUOTE="deniz0679, post: 41026959, member: 3 tüp bebek tedavisi oldum.1 kimyasal gebelik yaşadım, diğerleri negatif..sonuncusu geçen haftaydı, o da maalesef olumsuz.tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalma şansı fazla olduğu söyleniyor. bu şekilde hamile kalan var mı? birde önerebileceğiniz merkez yada doktor var mıdır?[/QUOTE]
Canim kendiliginden hamile kalma konusunda bi fikrim yok,bende 3 kez denedim gebeligin herturlusunu gecirdim dis kimyasal,,,,,,,,merkez onerisini hangi ilden istedigini de yazarsan yardimci olucaklardir, ben ankara centrumda tedavi oldum ,ilk denemede hamile kalanlar cok bana tutmadi ama olsun birde ankara nova art diye bi yerduydunm orasida cok methediliyor,ben yine centruma gidicem ,

merhaba arkadaşlar ben iki ay önce negatif sonuç aldım..ben ilaçkullanmada adet olamıyorum negatifi aldığım ay kendiliğimden adet oldum sonraki ay tarlusal kullandım bu ay da gynelle kullandım daha iyi söksün diye ama 8. gün olmasına rağmen adet olamıyorum..şuan adetimi bekliyorum olursam ikinci denememe başlayacam ne yapacağımı bilemiyorum...bu arada ilaçları doktoruma sormadan kullandım

Canim kendiliginden hamile kalma konusunda bi fikrim yok,bende 3 kez denedim gebeligin herturlusunu gecirdim dis kimyasal,,,,,,,,merkez onerisini hangi ilden istedigini de yazarsan yardimci olucaklardir, ben ankara centrumda tedavi oldum ,ilk denemede hamile kalanlar cok bana tutmadi ama olsun birde ankara nova art diye bi yerduydunm orasida cok methediliyor,ben yine centruma gidicem ,[/QUOTE]
Ben de son denememi Ankara Başkent Üniv.Hastanesinde yaptım.Kayseri de yaşıyorum ama Ankarada denemek istiyorum tekrar.söylediğiniz merkezleri araştıracağım.teşekkür ederim. Umarım iyi sonuç alırsınız..

merhaba arkadaşlar bende erzurumda negatif 2 aşılama 2 tüp bebek geçirdim hepside aynı merkezde çok üzülüyorum.diğer ay adet olduğumda istanbula farklı bir merkeze gideceğim acaba bi sıkıntı varda göremiyorlar mı bilemiyorum.

Canim girumcem 3 demenede olmadi 4. De metkez degisturmeye kara verdi baktilarki rahimde yapisiklik var ileri derecede ustelik,laparoskopi oldu ama tekrar yapismis 4 . denemede yine negstif sonucaldi, demem suki tahlilerini rahim filmini baska drlara goster belli olmaz

Ben de son denememi Ankara Başkent Üniv.Hastanesinde yaptım.Kayseri de yaşıyorum ama Ankarada denemek istiyorum tekrar.söylediğiniz merkezleri araştıracağım.teşekkür ederim. Umarım iyi sonuç alırsınız..[/QUOTE]

Bende novada yaptim. iyi biryer ama bende basarili olmadi bu kez. Ankara Tup bebek merkezi varmis orayi duydum. Ona ne dersiniz? Ankara Baskent Nasildi? Orayi dusunuyorum ama. Siz nasi buldunuz?

Seni okuyunca duygularimin ayni oldugunu anladim. Ama ben senin gibi kendi basima kaldigimda bile bagiramiyorum. Okadar alismisim ki tup bebe denemelerindeki bu sonuclara sasmiyorum bile. Resmen duygularim korelmis ya. Bakiyorum en imkansiz insanlar veya vakalarda gebelik oluyor. Bize gelince bumu diyorum. Cozemedim gitti. Olurda bukadar insanin sabri denenirmi diyorum. Herseyi yapmiyorum, her fedakarlik ama sonuc niye bu.

Arkadaşlar merhaba benimde daha önce 6 denemem negatif oldu çok üzgünüm yarrabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerebebek ver amin

Bende senin gibiyim.Zaman geciyor bu arada ona yaniyorum. Simdi olmayipda ne zaman olacak. Artik istiyormuyum istemiyormuyum kafamda karisti.

Acik yurekli oldugun icin sevdim yorumunu. Ben onceleri kiskaniyordum ama cevremde heresin cocugu oldu coktan. Ozamanlar bayagi icime oturmustu. Ama simdi hic rahatsiz etmiyor nedense. Bagisiklik yapiyor. Ben ayrica her cocugu olanin acayip mutlu oldugunu sanmiyorum. Gercekden isteyen arzulayanlar haric tabi. Bizim bebekler kiymetli olur ve gercekden mutlu oluruz diyorum.

Tam bana gore olmus bende 2. Gun embiryosu transfer edildi bufun 10. Gun testnegatif cikti tuplerim tikali oldugu icin yaptirdim 2. Icin ne zaman guc toplarim bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Ben de bir hafta önce ilk denememde negatif sonucu aldım.şu an adetim bir sonraki adetim de dr um 2. Ye geçelim dedi çok ara vermek istemiyor, ben de pco var çok canım sıkkın kızlar

Bak bende bunu sorucaktim. Negatifli tedaviden sonra ilk gelen adette mi basliyacaksin. Yoksa dogal adetin olacakda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…