tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Hemen duşmuyor 8-10gun suruyor

Benim betahcg duşmeye başladıktan sonra 8-9 gün sonra dustu sıfırlandı

Seninde dondurulmus olacak dimi dr.gittiginde yazarmisin nasil bir tedavi basliyacak merak ediyorum
Evet canım 3 dondurulmuşum var 3u de transfer edilcek şuan yasmin ilacı kullanıyorum son haftam btsin adet oluyum 3.gun gtcem bide son4gundur soğan suyu içiyorum çok faydalı içi temizliyor duşuk yapanlarda çok daha etkiliymiş bebeğin tutunması için ortam hazırlıyormuş

Doktorumun aramasını beklıyorum kromoznlara bakıldı sonuç çıkmış bugün arayp soylemesi lazm benm bebeğim kan pıhtısından gtti ama belli doktor utanmadan söyledi ilaç dozunu az vermiştm diye allahından bulsn yine aynısı olursa doktorumu değiştircem

Ben suan hic ilac kullanmiyorum bende 1 adet embriyo koyuyo dr. Yas tan dolayi dolayisiyla oran dusuyo sogan kurune ne zaman basladin

4gun oldu bir kaç damla limon skıyorm içiyorum bir buyuk bardak bekarken regl olmadğmda da içiyordum 10gune regl yaptırıyor içi tamamen temizliyor annemin de kisti vardı kuçuk onu yok etmişti ondan dolayı bu gbı durumlarda bende yapar içerm

Yaşın kaçtı ve doktorunla goruş o kadar uğraştık olmadı en azından 2 embriyo koyun lütfen de

Canim sogan suyu nu dr mu onerdi ina sormadan kullanma derim

Doktor onermedi ibrahim Saraçoğlu da her zaman soyluyor ve yıllardır da adet olmadım mı yapar içerdm faydasını goruyordm soğanın hiç bir zararı yok daha önce doktorlara sormuştm tıp da soğan kuru yok zararıda olmaz faydası da var ilaç yerine kullan da diyemem dediler sorun yok yani

28 yasindayim ilkindede soylemistim ama yasalardan dolayi olamaz dedi.
Benım yaşım 23 1,5yıl olcak bebek istiyoruz olmuyor rica ettm doktoruma birde kilom fazla 110 oldm tutma olasılığı yüksek olan diye 3 embriyo istedm tuttuda ama kan pıhtılaşmasından duştu doktorum az önce arada kromozom sonuçlarında gayet iyi pıhtılaşmaması için ilacı az verdik ondan duştu buyuk ihtimalle dedi

Benim dr um kesinlikle onermedigi icin sordum sana ,

Az once kanamam baskadi adet oluyorum sanirim ,hemen dusmez sanmistim ,transfer olali 17 gun oluyor,

Canim dr recai papuccu , bendenetteki videosunda dinlemistim ,tam olarak ne dedigi hatirlamiyorum ama kyrlerle ilgiliydi iyi arastir derim,bende incir kurune baslayacaktim onu dinleyince vazgecmistim kendisi bana isirgan otunu onermisti

Canim video youtube de: prof dr, recai papuccu basliginda beyaz tv deki bir programdan alinmis tam olarakta sogan kurunden bahsediyor 28 dk 13 sn lik bir video zaten 6. Dk yi izlesen yeterli olur

Canim video youtube de: prof dr, recai papuccu basliginda beyaz tv deki bir programdan alinmis tam olarakta sogan kurunden bahsediyor 28 dk 13 sn lik bir video zaten 6. Dk yi izlesen yeterli olur
Saol canm senin bebeğin ne kadarlıktı ilk tedavinmiydi duşuk mu yapıyorsun

Saol canm senin bebeğin ne kadarlıktı ilk tedavinmiydi duşuk mu yapıyorsun
3 tedavim canim ,kimyasal gebelik bugun adet olmaya basladim,yeni tedaviye baslamadan dr la gorusem yumurtalar icin bi cok ilac vermisti ama 1 ay kullanip oyle basladik tedaviye bu kez bi 3 ay kullanip baslamayi dusunuyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…