Seninde dondurulmus olacak dimi dr.gittiginde yazarmisin nasil bir tedavi basliyacak merak ediyorumBenim betahcg duşmeye başladıktan sonra 8-9 gün sonra dustu sıfırlandı
Evet canım 3 dondurulmuşum var 3u de transfer edilcek şuan yasmin ilacı kullanıyorum son haftam btsin adet oluyum 3.gun gtcem bide son4gundur soğan suyu içiyorum çok faydalı içi temizliyor duşuk yapanlarda çok daha etkiliymiş bebeğin tutunması için ortam hazırlıyormuşSeninde dondurulmus olacak dimi dr.gittiginde yazarmisin nasil bir tedavi basliyacak merak ediyorum
Canim sogan suyu nu dr mu onerdi ina sormadan kullanma derimEvet canım 3 dondurulmuşum var 3u de transfer edilcek şuan yasmin ilacı kullanıyorum son haftam btsin adet oluyum 3.gun gtcem bide son4gundur soğan suyu içiyorum çok faydalı içi temizliyor duşuk yapanlarda çok daha etkiliymiş bebeğin tutunması için ortam hazırlıyormuş
Benım yaşım 23 1,5yıl olcak bebek istiyoruz olmuyor rica ettm doktoruma birde kilom fazla 110 oldm tutma olasılığı yüksek olan diye 3 embriyo istedm tuttuda ama kan pıhtılaşmasından duştu doktorum az önce arada kromozom sonuçlarında gayet iyi pıhtılaşmaması için ilacı az verdik ondan duştu buyuk ihtimalle dedi28 yasindayim ilkindede soylemistim ama yasalardan dolayi olamaz dedi.
Benim dr um kesinlikle onermedigi icin sordum sana ,Doktor onermedi ibrahim Saraçoğlu da her zaman soyluyor ve yıllardır da adet olmadım mı yapar içerdm faydasını goruyordm soğanın hiç bir zararı yok daha önce doktorlara sormuştm tıp da soğan kuru yok zararıda olmaz faydası da var ilaç yerine kullan da diyemem dediler sorun yok yani
Saol canm senin bebeğin ne kadarlıktı ilk tedavinmiydi duşuk mu yapıyorsunCanim video youtube de: prof dr, recai papuccu basliginda beyaz tv deki bir programdan alinmis tam olarakta sogan kurunden bahsediyor 28 dk 13 sn lik bir video zaten 6. Dk yi izlesen yeterli olur
3 tedavim canim ,kimyasal gebelik bugun adet olmaya basladim,yeni tedaviye baslamadan dr la gorusem yumurtalar icin bi cok ilac vermisti ama 1 ay kullanip oyle basladik tedaviye bu kez bi 3 ay kullanip baslamayi dusunuyorum bakalimSaol canm senin bebeğin ne kadarlıktı ilk tedavinmiydi duşuk mu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?