Sizde sorun neydi acaba kaç defa denediniz
Canim yasin kacki, benim 31 bu 3, denememdi 3 senedir tup bebek deniyoruz bende yumurta rezervinde azlama da var az yumurta cikiyo,ekim sonu tekrar deniycez insallahEn son 6 olduk.. Ileri yas olmam en bariz sorun bagisiklik sistemimde sorunlar var. Dusukler oluyor.
Hmm bizim erkek infertilitesi bende bir sorun yok yaşımda genç ama tutunmuyor inşallah sanada banada istiyen herkesede rabbim anneliği tatırsınEn son 6 olduk.. Ileri yas olmam en bariz sorun tabiki. Ama bagisiklik sistemimde sorunlar var. Dusukler oluyor.
Ben yaptırdım ikinci transferim donmuşlarla oldu hamilede kaldım ama devam etmedi maalesef şimdi 3. Denememde donmuşlarla olacak sormak istediğine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımArkadaslar dondurulmus embriyo transferi hakkinda bilgisi olan varmi
Doktorun ne dedi pekibenmde 8. günüm 0,24 çıktı
Doktorun ne dedi peki
Benmde 12. Inci gun pazartesi ama hic umidim yokHEMŞİREYİ ARADIM ERKEN YAPMIŞSIN BEKLE DEDİ ÇARŞAMBA ÇIKABİLİR DEDİ BEKLİYORUM ŞUAN
Benmde 12. Inci gun pazartesi ama hic umidim yok
Ben hic yatmadim ama ilkinde hep yattim bunda yatmicam dedim normal hayatima devam ettim.transferin 3 uncuvgunude basladi gecmiyoBenmde belim ağrımıştı dikkat edecem diye sırtustu yattım hep ondan oluyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?