tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Kizlar bende size bisi sorucam benim tupler tikali eskiden esimin sperminde sorun yoktu ondada morfoloji %1 cikti. Sizden fikir almak istiyorum tuplerim icin laparaskopi ve histeroskopi ameyliyatimi olsam yoksa tup bebegemi dwvam etsem

Bende aranıza yeni katıldım 2 defa denedik 2.de kimyasal gebelik yaşadım şimdi dondurulmuş 3 embriyomu almak için bekliyorum herkesin gönlündekini versin Rabbim

Kizlar benimde tuplerim tikaliydi tup bebek denedim ve buun negatif aldim daha dogrusu persembe ogrenmistim istanbulda ermis aktarcisi varmis bilgisi olan varmi

Kizlar benimde tuplerim tikaliydi tup bebek denedim ve buun negatif aldim daha dogrusu persembe ogrenmistim istanbulda ermis aktarcisi varmis bilgisi olan varmi

Arkadaslar dondurulmus embriyo transferi hakkinda bilgisi olan varmi
Ben yaptırdım ikinci transferim donmuşlarla oldu hamilede kaldım ama devam etmedi maalesef şimdi 3. Denememde donmuşlarla olacak sormak istediğine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Slm arkadaslar 10 gun once dondurulmus transfer oldu tek embriyo dun aksam agrilarim vardi hastaneye gittik betahcg testi 1.20 yani negatif cok uzgunum ve asiri bel agrisi yasiyorum bu durumda olan varmi

Bende 7.gun ve 12.gun yaptrmştm 2.lı bişeydi yani negatfdi sonraki gunlerdede adet oldm zaten negatf çıkıyorsa sonuç negatfdr boşa umitlenmeyn bence

Benmde belim ağrımıştı dikkat edecem diye sırtustu yattım hep ondan oluyor bence

Kaçıncı gün embriyosu transfer edldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…