- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
canım üzgünğm malesef adet olucaksın.3 deneme yaptım 7 ayda hepainde aynı ağrı 9.hün yaptırıyorum. Testleri 1,21Slm arkadaslar 10 gun once dondurulmus transfer oldu tek embriyo dun aksam agrilarim vardi hastaneye gittik betahcg testi 1.20 yani negatif cok uzgunum ve asiri bel agrisi yasiyorum bu durumda olan varmi
saglık olsun hersey allahtan birdahakine tutar insallahcanım üzgünğm malesef adet olucaksın.3 deneme yaptım 7 ayda hepainde aynı ağrı 9.hün yaptırıyorum. Testleri 1,21
2.56 isi yanlıs hatırlamıyprsam doktor gününü bekle öyle test yap dedi günüm geldiğinde o şiddetli ağrı ile adet oluyorum:-(
5.denememde tuttu hiç umudunu yitirme boş yere üzülme.tutma ihtimali olmasaydı doktorlar zaten yapmazdı.Bugün 3.denemeden de negatif i gördüm dünya başıma yıkıldı
Üzülme bende 3.negatifi aldim ve tatile gittim ilaç gibi geldi şimdide işe başlıycam.uepyeni bir sayfa actım kendime ve inanıyorum bu defanolucakBugün 3.denemeden de negatif i gördüm dünya başıma yıkıldı
Kizlar bende bugun negatif sonucumu aldim..
Saol canm ilki kimyasal gebelik ikinci denememdi hic tutmadiGeçmiş olsun canm kaçıncı denemendi
Saol canm ilki kimyasal gebelik ikinci denememdi hic tutmadi
7. Gun cok erken canm Hemen niye yaptirdin zaten embriyo 7-8 gun rahim icinde serbest dolasir cikmaz zaten sonuc.. bana sormadan yapmislardi 9.gun cikmamisti ve etkisinde kaldigimi düsünüyorum oyuzdenbenmde ikinci denemem 7.gün test yaptım 0.24 çıktıyarın 12. gün oluyo bakalım bir umut olabilir diye bekliyorum
5.denememde tuttu hiç umudunu yitirme boş yere üzülme.tutma ihtimali olmasaydı doktorlar zaten yapmazdı.[/QU
Artık 3.denemeden sonra doktorum genetik test yapacağını söyledi hem bize hem de embriyo lara. Sizde de yapilmismiydi farklı merkezde mi yaptırdin ben ucunu de aynı yerde yaptrdim
İnşallah olur bu defa ama artık bi süre ben yaptrmayacagim negatifleri görmek çok yorduÜzülme bende 3.negatifi aldim ve tatile gittim ilaç gibi geldi şimdide işe başlıycam.uepyeni bir sayfa actım kendime ve inanıyorum bu defanolucak
eşimde bende genetik test yaptırdık ikimizde de küçük bir sıkıntı çıktı.ama önemsiz bunlar dendi,tutmaması için bir sebep değilmiş.embriyolara genetik test yapıldı onlarda da önemli bir sorun yokmuş,aralarından hiç sorunu olmayanlar seçilip transfer edildi tutmadı.Bugün 3.denemeden de negatif i gördüm dünya başıma yıkıldı
geçmiş olsun inşallah ikincide tutar.iyi bir merkez bulmaya çalışın.Benim de ilk denemem. Bugün negatif sonuçlandı..
Teşekkür ederimgeçmiş olsun inşallah ikincide tutar.iyi bir merkez bulmaya çalışın.
Bende yaptırmıycam yeni yılda düşünüyorum artık kısmetseİnşallah olur bu defa ama artık bi süre ben yaptrmayacagim negatifleri görmek çok yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?