Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

Canım hayırlı olsun.... Bende de ağrılar yorgunluk ve kalp çarpıntısı vardı ama bugün hiç biri kalmadı.... Senin son güne kadar devam etmiş miydi bu belirtiler?

ilknurcum kanda baktırsan bence kesin sonuç olurdu.bende yazdığını görünce nasıl hevesle açtım sayfayı sonuç için :)) inş.güzel haberlerini alırız..

ewet keske de senı dınleseydım sımdı ezcaneden aldıgım testı yaptım ve tek cızgı sılık bıle yok ...yıne de kanda baktıırıcam yrn sbh...

gunaydın herkese ewet 11.gunum ve dayanamam dıyordum da yrna kadar beklemeye karar verdım:) ama sımdı eczaneye ınıp test alıcam sadece merak ıste bakım ne cıkcakk

Bugün ben de yapıyım diye aldım testi elime ama vazgeçtim yapamadım o kadar çok negatif gördüm ki valla cesaret edemedim... 2 gün daha ümitle bekleyeyim....

kızlar günaydıın nasılsınız bugün ? test yaptıracak olan var mı aranızda ? sanırım ilknur pazartesi dayanamam yaparım diyordu.
bende bugün de farklı bir durum yok beklemedeyim..

Hiç belirti ağrı sızı yok mu? Benim bugüne kadar vardı ama bugün yok hiçbir şey... Korkmaya başladım... Bugün 8. günüm 5. gün embriyosu olduğu için testimi 10. güne verdiler.....

ewet keske de senı dınleseydım sımdı ezcaneden aldıgım testı yaptım ve tek cızgı sılık bıle yok ...yıne de kanda baktıırıcam yrn sbh...

Üzülme canım ya zaten idrar testleri güvenilir değil... İlk zamanlar çıkması için sabah ilk idrarla yapılmalı zaten... Sen yarın kan testini yaptır inş. kanda çıkar....

ewet yrn kanda baktırıcam hala umudum var en azından ılk ıdrarım dııldı bırde cıkmama olasılıgıda yuksekmıs bılemıyorum yanı bu sekılde kendımı tesellı edıyorum kısmet yarına son gunler daha zor gecıyormus...

hiç yok valla keşke ağrım falan olsa biraz diyorum bugün 6.günüm.karnımdaki şişlik duruyo sadece bide jelden olsa gerek akıntım var.dün yürüyüşten sonra halsizlik oldu o da normal olsa gerek diyorum kaç gündür evdeydim çünkü.

Benim karnımdaki şişlik bugün bitti.... Akıntım benim de var jelden galiba.... Halsizlik oluyor bende de... Eşim aradı az önce bugün kan vermeye gidelim diyor akşama.. Karar veremedim gidip yaptırsam mı beklesem mi? Şeytan yaptır diyor varsa da yoksa da öğrenmiş olurum 2 günüm rahat geçer.....

çıkar bence yaptır keşke benim eşimde dese bana yaptıralım diye.ama ben annemlerde kalıyorum ve hastaneye uzak burası.eşim olmadan da gidemem mecburen beklicem cumayı..fazladan bir test yaptırmış olursun en fazla.

Söylerim canım... Negatif olursa toparlanmam için biraz zamana ihtiyacım olur ama. mafoldumben

sanirim konyda yasiyosunn konyadami yaptirdin pgd i
bende karamanliyim ve banada mecbur pgd yapilmasi gerekiyo ayrica insallah pozitif olur sonucun
olmazsada hersey allahtan deyip elhamdulillah diycez zorda olsa
ben 3 senedir hamile bile kalamadim
icim aciyo resmen ama nasip iste

benim bugün 7.günüm kızlar.sabah dayanamayıp idrar testi yaptım bende.halbuki size erken diye kızıyorum bide.2.çizgiyi silik görünce sevindim bianda.hemşireyi aradım daha çok erken dedi.pregnyl iğneden çıkmıştır o dedi.yaptığıma pişman oldum tabi.şimdi cumayı beklicez mecburen.

Arkadaşlar maalesef sonuç negatif... Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor artık yoruldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…