arkadaşlar herkez için hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
belirtiler şişkinlik yorgunluk kalp çarpıntısı ağrılar bunlar bendede vardı çok şükür olumlu sonuç aldım.
inanıyorumki sizdende çokkkkk iyi haberler gelecek
öpüyorum
ilknurcum kanda baktırsan bence kesin sonuç olurdu.bende yazdığını görünce nasıl hevesle açtım sayfayı sonuç için :)) inş.güzel haberlerini alırız..
gunaydın herkese ewet 11.gunum ve dayanamam dıyordum da yrna kadar beklemeye karar verdım:) ama sımdı eczaneye ınıp test alıcam sadece merak ıste bakım ne cıkcakk
kızlar günaydıın nasılsınız bugün ? test yaptıracak olan var mı aranızda ? sanırım ilknur pazartesi dayanamam yaparım diyordu.
bende bugün de farklı bir durum yok beklemedeyim..
ewet keske de senı dınleseydım sımdı ezcaneden aldıgım testı yaptım ve tek cızgı sılık bıle yok ...yıne de kanda baktıırıcam yrn sbh...
ewet keske de senı dınleseydım sımdı ezcaneden aldıgım testı yaptım ve tek cızgı sılık bıle yok ...yıne de kanda baktıırıcam yrn sbh...
Bugün ben de yapıyım diye aldım testi elime ama vazgeçtim yapamadım o kadar çok negatif gördüm ki valla cesaret edemedim... 2 gün daha ümitle bekleyeyim....
Hiç belirti ağrı sızı yok mu? Benim bugüne kadar vardı ama bugün yok hiçbir şey... Korkmaya başladım... Bugün 8. günüm 5. gün embriyosu olduğu için testimi 10. güne verdiler.....
hiç yok valla keşke ağrım falan olsa biraz diyorum bugün 6.günüm.karnımdaki şişlik duruyo sadece bide jelden olsa gerek akıntım var.dün yürüyüşten sonra halsizlik oldu o da normal olsa gerek diyorum kaç gündür evdeydim çünkü.
Benim karnımdaki şişlik bugün bitti.... Akıntım benim de var jelden galiba.... Halsizlik oluyor bende de... Eşim aradı az önce bugün kan vermeye gidelim diyor akşama.. Karar veremedim gidip yaptırsam mı beklesem mi? Şeytan yaptır diyor varsa da yoksa da öğrenmiş olurum 2 günüm rahat geçer.....
Bettyx sonucu bize de söyle merak ederim ben şimdi.
Söylerim canım... Negatif olursa toparlanmam için biraz zamana ihtiyacım olur ama. mafoldumben
Söylerim canım... Negatif olursa toparlanmam için biraz zamana ihtiyacım olur ama. mafoldumben
bu sabah kan testı yaptırdım malesef negatıf olmamıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?