Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

Arkadaşlar maalesef sonuç negatif... Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor artık yoruldum....

ne diyeceğimi bilemiyorum bugün aldığım 2.negatiif haber.çok üzgünüm xBettyx rabbim en kısa zamanda sevindirsin inşallah.inan öğlende hepimiz için yasin okudum bende herşeyin hayırlısı canım.

allahım yuce allahım bu kadar emek hem duygusal hem vucudumuza verdıgımız zarar yıkım maddıyattan gectımm artık ama bu kadar acı cekıyoruz neden rabbım dıyorum yaaa ( neler duyuyorumm ya ıstenmeyen hamılelıkler ust uste kurtajlar ya bız bu kadar canımız cıkıyor tmm ısyan etmek ıstemıyorum ama elımde dııl yanı neden dıye ınsan dusunuyor ...betty gecmıs olsun cnm aynı kadere aynı gunlerde yasadık sevınemedık ama ıns burdakı dıger kıslardan ıyı hbrler alırız

Arkadaşlar maalesef sonuç negatif... Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor artık yoruldum....

allahım yuce allahım bu kadar emek hem duygusal hem vucudumuza verdıgımız zarar yıkım maddıyattan gectımm artık ama bu kadar acı cekıyoruz neden rabbım dıyorum yaaa ( neler duyuyorumm ya ıstenmeyen hamılelıkler ust uste kurtajlar ya bız bu kadar canımız cıkıyor tmm ısyan etmek ıstemıyorum ama elımde dııl yanı neden dıye ınsan dusunuyor ...betty gecmıs olsun cnm aynı kadere aynı gunlerde yasadık sevınemedık ama ıns burdakı dıger kıslardan ıyı hbrler alırız

canlarım topiğin uzak takipçilerindendim olumsuz habelerinizi alınca ne kada üzüldüm tahmin edemessiniz , ama rabbimden gelene diyecek yok. benimde transferimin 5. günü ama çok sancım var ve felaket kabız oldum hiç umudum yok bu denemeden benimde.
Ama allahta umut kesilmez mutlaka bebişlerimiz gelip bizi bulacak :Saruboceq:

evoevo merhaba size özelden bir mesaj yazmak istedim fakat daha önce forumlarda mesaj yazmadığım için gönderemedim.Forumları takip ediyorum ama daha önce hiç mesaj yazmamıştım Gen-Art'tan 2 Ekim için randevum var. Fakat biraz kafam karışık Hemşehri olduğumuz için biraz bilgi rica edecektim.
İnşallah beklentileriniz boşa çıkmaz Allah umutlarınızı emeklerinizi acılarınızı boşa çıkarmasın. Yedi senelik evliyim ve 3 tane kayıbım var ve beni ancak benimle aynı şeyleri yaşayanların anlayabileceğini düşünüyorum( Dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun..

bu sabah kan testı yaptırdım malesef negatıf olmamıs...

canlarım benim geçmiş olsun ikinize de. sakın yıpratmayın kendinizi. üzüntü olacak üzülmeyin demiyorum ama... sonraki için konsantre olun inşallah olucak rabbim dualarımızı kabul edecek bizi de anne olma şerefine erdirecek... yalnız değilsiniz...

canım benim tedavilerim doktorum güven hastanesine geçtiği için orda oldu.aslında genartta tanışmıştım doktorumla ama o güvene geçince bende onunla olsun istedim.genart çalışnaları da çok ilgililerdi bana karşı çok yardımcı oldular.ama eğer doktor tavsiye etmemi istersen kesinlikle kendi doktorum Sarp Özcan ı tavsiye ederim.
istediğini sorabilirsin canım yardımcı olurum elimden geldiğince.

Evoevo cevabın için tşkler. Ama kliniğin genetik konusunda uzman olmasını istiyorum ve araştırmalarıma görede öyle gibi. Her türlü test yapıldı şimdi umudum tüp bebek ve pgd Ama tüp bebek konusunda tecrubesizim sıkıntım birazda ondan galiba birde İstanbul'da 2 klinikle görüştüm sinirlerim bozuldu resmen adamlar fabrikasyon çalışıyor ve senin ne halde olduğunun bi önemi yok işi sadece ticarete dökmüşler. O yüzden istanbuldan vazgeçtim aillemde Ankara'da olduğu için Ankara'yı tercih ettim. Bilmiyorum bakalım hayırlısı.
Senin Eskişehir'de doktorun kim?

eğer ticari bir merkez olmasın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim canım.aslında benim de ilk duyduğum genetik olduğu için tercih etmiştim orayı.ama doktorum gerek görmedi genetiği şuanda bana.ilk gittiğimizde orada tedavi olacağımı zannediyodum.doktorum ilaçlarımı yazmıştı.genarttakiler hemen elime lucrin verdiler daha ilk gidişimde ücretini hallederiz dediler ilk muayene ücreti bile istemediler düşün yani.o bakımdan doğru yerde olduğunu düşünüyorum canım.zaten önemli olan öncelikle senin kafana yatması ve içine sinmesi.ben doktoruma çok güveniyorum o yüzden içimde hep rahat.ilkinde negatif sonuç almama rağmen söylüyorum.inşallah seninde tedavin olumlu olur canım..
eskişehirde Abdurrahman Akçay benim doktorum.2 aşılamamı da kendisi yapmıştı.3.yü yapacakken biz eşimle tüp bebek kararı aldık.o yüzden bayadır görüşmüyoruz.inşallah hamile kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum.
sen Eskişehirde nerelerde tedavi gördün canım?

Ben çok fazla doktor değiştirdim. İlk Sabahat Akyıl ile başladım. Özel doğuş felan çok doktor gezdim son 2,5 senedir Nilgün Başmakçı'dayım. Çok iyi bir insan çok elektirimiz tuttu ayrıcada iyi bir hekim.

cook tsk ederım cnmm coook

bu sabah idrar testi yaptım yine malesef çıkmadı kızlar.iğneden pozitif çıkmış demekki.zaten belirtim de hiç olmadı benim.dün umutlanmıştım ilk defa çift çizgi görünce.herşeyin hayırlısı elimden geleni yaptığıma inanıyorum.inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız.

ilknurde - xbetyyx - evoevo hepiniz adına çok üzüldüm Allah sabır versin
benimde bugün 9. günüm idrar testi negatif bakalı cuma günü kan testine gidicem (((

evoevo çok üzüldüm Allah sabır versin ama kendini çok üzüp yıpratma İnşallah bir dahaki sefere.
Sizin probleminiz neydi pgd yaptırdın mı? Bir çoğumuz aslında yanlış tedavi kurbanı oluyoruz.

benimde bugün 9. günüm idrar testi negatif bakalı cuma günü kan testine gidicem (((

cnm ıns cuma gunu hayırlı haberlerını alırız kacıncı denemen ve kac tane embrıyo transfer edılmıstı ıns fguzel hbr verırsın bıze ...bende bu ay kısmetse dondurulmuslarlşa dewam edıcem

cnm ıns cuma gunu hayırlı haberlerını alırız kacıncı denemen ve kac tane embrıyo transfer edılmıstı ıns fguzel hbr verırsın bıze ...bende bu ay kısmetse dondurulmuslarlşa dewam edıcem

benim ilk denemem sadece 1 tane yüklendi bakalım inşallah rabbim kaybettiğimin yerine bi yavru nasip eder bana ve cümle isteyen kullarına her isteyene evlat sahibi olmayı nasip eder inş.:Saruboceq:

senin adet tarihin ne zamandı canım?hiç var mı ağrın sızın?
benim adet tarihim geldiği için galiba bugün karnım ağrıyo.9.günüm bugün.
yarın ikimizde kan vercez bakalım ne çıkacak..

bende endometriozis var canım.ama ileri derece olmadığı için doktorum sebepsiz diyo bize.
pgt yi istemiştim ben ama doktorum 3.denemeden sonra düşünürüz dedi.
eğer bu sefer de olmadıysa genetik araştırma yapacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…