Arkadaşlar maalesef sonuç negatif... Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor artık yoruldum....
Arkadaşlar maalesef sonuç negatif... Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor artık yoruldum....
bu sabah kan testı yaptırdım malesef negatıf olmamıs...
evoevo merhaba size özelden bir mesaj yazmak istedim fakat daha önce forumlarda mesaj yazmadığım için gönderemedim.Forumları takip ediyorum ama daha önce hiç mesaj yazmamıştım Gen-Art'tan 2 Ekim için randevum var. Fakat biraz kafam karışık Hemşehri olduğumuz için biraz bilgi rica edecektim.
İnşallah beklentileriniz boşa çıkmaz Allah umutlarınızı emeklerinizi acılarınızı boşa çıkarmasın. Yedi senelik evliyim ve 3 tane kayıbım var ve beni ancak benimle aynı şeyleri yaşayanların anlayabileceğini düşünüyorum( Dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun..
canlarım benim geçmiş olsun ikinize de. sakın yıpratmayın kendinizi. üzüntü olacak üzülmeyin demiyorum ama... sonraki için konsantre olun inşallah olucak rabbim dualarımızı kabul edecek bizi de anne olma şerefine erdirecek... yalnız değilsiniz...
ilknurde - xbetyyx - evoevo hepiniz adına çok üzüldüm Allah sabır versin
benimde bugün 9. günüm idrar testi negatif bakalı cuma günü kan testine gidicem(((
cnm ıns cuma gunu hayırlı haberlerını alırız kacıncı denemen ve kac tane embrıyo transfer edılmıstı ıns fguzel hbr verırsın bıze ...bende bu ay kısmetse dondurulmuslarlşa dewam edıcem
benimde bugün 9. günüm idrar testi negatif bakalı cuma günü kan testine gidicem(((
evoevo çok üzüldüm Allah sabır versin ama kendini çok üzüp yıpratma İnşallah bir dahaki sefere.
Sizin probleminiz neydi pgd yaptırdın mı? Bir çoğumuz aslında yanlış tedavi kurbanı oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?